واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: پورمحمدي تاكيد كرد؛ تحقق بهداشت حقوقي و قضايي گامي مؤثر در كاهش ورودي پروندهها به دستگاه قضايي
تهران - خبرگزار ايسكانيوز: حجتالاسلام و المسلمين پورمحمدي، تحقق بهداشت حقوقي و قضايي را گامي مؤثر در كاهش ورودي پروندهها به دستگاه قضايي دانست و گفت: سازمان بازرسي كل كشور براي تحقق اين مهم، كمك و يار دستگاه قضايي است
به گزارش روز شنبه گروه حقوقي با شگاه خبرنگاران دانشجويي ايران"ايسكانيوز"، حجتالاسلام والمسلمين پورمحمدي در جمع قضات و كاركنان دادگستري همدان گفت: در دنيايي كه بر اساس اصالت سود و لذت اداره ميشود، ما بايد يك شرايط و برنامه قابل ارائه و قابل قبولي براي مديريت جامعه و تحقق عدالت داشته باشيم.
رييس سازمان بازرسي كل كشور با بيان اينكه توسعه و رشد اقتصادي با فضايل اخلاقي و عدالت منافات ندارد، افزود: انسان ميتواند هم در جهت كسب فضايل اخلاقي و ايمان حركت كند و هم با تلاش و فعاليت، پيشرفت اقتصادي داشته باشد.
پورمحمدي به فراهم بودن زمينه فلاح و رستگاري در انسانها اشاره كرد و گفت: زمينه براي اصلاح و هدايت انسانها در بدترين شرايط اخلاقي و فرهنگي وجود دارد و به همين دليل حضرت امام حسين(ع) تا آخرين لحظات دست از موعظه و دعوت انسانها به اصلاح و نجات برنداشتند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به لزوم توجه به شرافت و حقوق انساني در جامعه اشاره كرد و افزود: ميزان حفظ شهروندان، تكريم انسانها و تحقق عدالت در جامعه از اصول جدي است كه وزن اجتماعات و جوامع را مشخص ميكند.
وي رشد اجتماعي را در احترام به قانون و نظم دانست و خواستار تأمل و بررسي اين مسأله شد كه چه كنيم تا نظم و احترام به قانون در جامعه پاس داشته شود.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور، دستگاه قضايي را حافظ قانون و حقوق افراد جامعه خواند و گفت: هر چند ساير دستگاهها هم در تحقق اين امر سهيمند اما سهم دستگاه قضايي بيشتر است.
وي تصريح كرد: عدالت در بخشهاي ديگر جامعه به خصوص اقتصادي و اجتماعي به تحقق آن در دستگاه قضايي بستگي دارد. بدين مفهوم كه اگر عدالت در بخش قضايي اجرا نشود در ساير بخشها نيز با مشكل مواجه خواهد شد.
پورمحمدي عدالت را امري مقدس و والا برشمرد و افزود: ما ابزار تحقق عدالت هستيم و همهچيز ما در گرو اجراي اين اصل است.
وي تأكيد كرد: آرامش و امنيت جامعه مرهون تلاش و فعاليت مجموعه نظام به خصوص دستگاه قضايي است و رضايتمندي و اقبال مردم نيز در اين است كه آنها بدانند كه ما حافظ حقوق آنها هستيم.
پورمحمدي با اشاره به اقدامات و فعاليتهاي مثبت دستگاه قضايي در ارتقاي شأن و وجاهت آن در جامعه اظهار داشت: جامعه، اجراي قانون و مقررات را از ما طلب ميكند و هر وقت به اين مهم توجه كرديم اقبال جامعه به دستگاه قضايي بيشتر شد.
وي خاطرنشان كرد: همراهي افكار عمومي، ارائه آموزشهاي لازم، رفع مشكلاتي كه در قانون وجود دارد و اصلاح برخي رفتارها باعث ميشود تا فضاي مطلوب براي تحقق عدالت در جامعه فراهم شود.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور بر لزوم تحقق بهداشت قضايي تأكيد كرد و گفت: ازدياد پرونده در دستگاه قضايي نوعي بيماري حقوقي است. براي كم شدن وردي پروندهها به محاكم بايد زمينه و بسترهاي وقوع تخلف و جرايم را از بين برد و به پيشگيري توجه كرد.
وي افزود: سازمان بازرسي كل كشور كمك و يار دستگاه قضايي در آسيبشنايي از چرايي ضعفها و بيماريهاي حقوقي است.
پورمحمدي با اشاره به گامهاي رو به جلوي دستگاه قضايي گفت: مجموعه تفكري كه در دستگاه قضايي حاكم است تفكري هوشمندانه و روشن است و اين را از بررسيها و لوايحي كه تهيه ميشود ميتوان دريافت، اما واقعيت آن است كه هنوز تا رسيدن به مرز مطلوب فاصله داريم.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور با بيان اينكه مردم خواهان برخورداري از خدمات مطلوبند، اظهار داشت: كاستيها و كمبودها هميشه وجود داشته و دارد اما ما مسئول پاسخگويي ميزان كارايي و اثربخشي آن مقدار از نيرو و امكاناتي كه داريم هستيم. بايد با هنرمندي و تدبير صحيح مشكلات را مديريت كرد.
پورمحمدي با اشاره به تحولاتي كه در كشور به بركت انقلاب ايجاد شد، گفت: ما در مقام تعارض و هماوردي با تمدن معاصر دنيا قرار گرفتيم. چه بخواهيم و نخواهيم زير ذرهبين نگاههاي ديگران هستيم و منتظرند تا نتايج نسخههاي توسعه اجتماعي، اقتصادي و قضايي را ببينند.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور در پايان گفت: اميدواريم با استفاده بهينه از منابع و امكانات بتوانيم مشكلات را رفع كنيم و اين بايد اصل رفتار اداري و قضايي ما باشد./110
شنبه 2 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]