واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: طلاق پايان مشكل نيست، آغاز مشكل است
داخلي. اجتماعي. طلاق
طلاق زوجين ناسازگار پايان حل مشكل نيست، بلكه آغاز مشكلات ديگري است كه ميتواند سرنوشت يك خانواده و نيز افراد ديگر را به خطر اندازد.
مسوولان چهارمحال و بختياري با اشاره به پيامدهاي شوم پديده "طلاق" در جامعه، اقدامات فرهنگي و پيشگيرانه را زمينهساز طلاق ميدانند.
مديركل بهزيستي چهارمحال و بختياري گفت: فعاليتهاي فرهنگي و مشاورهاي اين سازمان در زمينه مقوله كاهش طلاق موثر واقع شده است.
"سيدابوالفتح شيرمردي" در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود:ماهانه بيش از ۳۰پرونده از مراجع قضايي به چهار مركز"مداخله در بحران طلاق" اين سازمان در استان ارجاع ميشود.
وي تصريح كرد:دراين مراكز با درايت مشاوران،روانشناسان و مشاوران حقوقي ۴۵درصد پروندههاي ارجاعي از دستگاه قضايي از طلاق منصرف ميشوند.
وي، فعاليت مشاوره روانشناسي،مددكاري، پزشكي، مشاوره حقوقي، روانپزشكي اين مركز را در زمينه آموزشهاي تحكيم خانواده به دختران و افراد در حين ازدواج زير پوشش اين نهاد را براي جلوگيري از طلاق مهم عنوان كرد.
وي گفت:دراين استان به منظور مشاوره و اطلاعرساني بين خانوادهها شش مركز دولتي، شش مركز خصوصي و يك مركز صداي مشاور در استان فعال است.
وي افزود: سالانه بيش از چهارهزار نفر به اين مراكز مراجعه ميكنند و ۱۸ هزار نفر نيز مشاوره تلفني ميشوند كه بيشتر اين مشاوره در زمينه مشكلات خانوادگي، جوانان، اعتياد، بيماري و طلاق است.
رييس سازمان ثبت اسناد چهارمحال و بختياري گفت: ميزان ازدواج و طلاق در استان از سال ۸۳تاكنون ازواج افزايش داشته است.
سيدمحمدهاشمي مقدم" افزود:ميزان طلاق از ۴۰۶مورد در سال ۸۳به ترتيب در سالهاي ۸۵،۸۴و ۸۶به ترتيب ۵۳۹،۵۱۲ ،۴۴۹و هفت ماهه امسال به ۳۳۹مورد رسيده است.
وي گفت:آمار ازدواج از سال ۸۳تا ۸۶به ترتيب هشت هزار و ۹،۸۱۶هزار و۶۱۵ ،۹هزارو۱۱،۷۰۳هزارو ۵۴۰و در هفت ماهه امسال هفت هزار و ۴۲۶فقره بوده است.
وي در خصوص جايگاه طلاق استان در سطح كشور گفت: آمار دقيقي در اين زمينه جمع بندي نشده است.
رييس سازمان ملي جوانان استان چهارمحال وبختياري گفت: در اين استان نرخ رشد طلاق در سالهاي ۸۵،۸۴و ۸۶در سطح كشور به ترتيب هفت، ۲۸و ۱۱بوده است.
"مجتبي نوروزي" افزود: هماكنون با توجه به برگزاري دورههاي آموزشي پيش، حين و بعد از ازدواج براي جوانان اين ميزان در سطح استان كاهش چشمگيري داشته است.
وي ميزان طلاق نسبت به ازدواج در سطح كشور در سال ۸۶به ۱۰درصد رسيده و اين ميزان در سالهاي ۸۴و ۸۵به ترتيب ۱۰/۷و ۱۲/۱درصد بوده است.
وي گفت: اين ميزان دراستان چهارمحال و بختياري از ۱۹درصد سال ۸۴به ۲۱ درصد در سال ۸۵افزايش و درسال ۸۶به ۳/۲درصد كاهش يافته است.
وي افزود: اين استان از لحاظ نسبت طلاق به ازدواج در سالهاي مورد نظر به ترتيب رتبه چهارم، سوم و بيست و نهم را به خود اختصاص داده است.
نوروزي افزود: براساس بررسي صورت گرفته در اين سالها نرخ رشد ازدواج در سال ۸۴و ۸۶روند صعودي و در سال ۸۵روند نزولي داشته است.
وي گفت: در اين سالها استان از لحاظ نرخ رشد ازدواج در كشور به ترتيب رتبه چهارم، بيست و هفتم و چهارم را كسب كرد.
به گزارش ايرنا، چهارمحال و بختياري ۸۵۷هزارنفر جمعيت دارد. كد ۴ ۵۴۳/۶۷۱/۷۳۶۰
دوشنبه 27 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]