واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا با هشدار به خانواده.ها اعلام کرد: دوستی.های اینترنتی و خیابانی با هویت جعلی و با وعده دروغ ازدواج، موجب تعرض به دوشیزگان شده است.
سرهنگ عبدالله قاسمی گفت: متأسفانه هرچند گاهی پرونده.ای با موضوع «روابط خیابانی» و «دوستی.های اینترنتی» در پلیس آگاهی تشکیل می.شود که در اغلب آنها شهروندان دچار خسارت.هایی شده.اند.
وی اظهار داشت: این خسارت.ها برای آقایان در قالب مالباختگی و برای خانم.ها به صورت تعرض و آزار و اذیت به عنف بوده است.
سرهنگ قاسمی افزود که آسیب.ها در روابط خیابانی و اینترنتی بیشتر متوجه خانم.ها به ویژه دوشیزگان است؛ چرا که این روابط معمولاً به بهانه آشنایی قبل از ازدواج صورت می.گیرد و متأسفانه درصد بالایی از بانوانی که مورد سوء استفاده و تعرض قرار گرفته.اند با همین بهانه ایجاد رابطه برای آشنایی قبل از ازدواج بوده است و تأسف.بارتر آن که اغلب این بانوان دوشیزه بوده.اند.
این مقام پلیس آگاهی گفت: خانم.ها و به خصوص دوشیزگان معمولاً هنگام برقراری روابط خیابانی یا اینترنتی پنهان کاری می.کنند و خانواده را در جریان دوستی.ها و رفت و آمدهایشان نمی.گذارند.
معاون اجتماعی پلیس آگاهی تأکید کرد: جوانان و نوجوانان نباید به اشخاص غریبه اعتماد بی.جا کنند و در ذهن خود دوستی.های خیابانی و اینترنتی را مبنا و زمینه.ای محکم برای تشکیل خانواده بدانند. اگر جوانی واقعاً قصد ازدواج دارد و در پی تشکیل خانواده است، پنهان کاری بی.معنا است. اگر هرگونه رابطه و تداوم آن زیر نظر خانواده.ها و با کسب مشاوره از افراد ذی.صلاح انجام شود، قطعا تبعات ناخوشاید آن برطرف خواهد شد.
سرهنگ قاسمی تصریح کرد: خانواده.ها باید بدانند که نداشتن کنترل و نظارت بر رفت و آمد و دوستی.های فرزندانشان می.تواند عواقب سوئی را برای آنها رقم بزند و یک عمر تلاش آن عزیزان را بر باد دهد. نبود ارتباط عاطفی با فرزندان و نداشتن صمیمیت لازم بین اعضای خانواده باعث پنهانکاری فرزندان و در نهایت ضربه دیدن جوانان و به ویژه دوشیزگان می.شود.
وی اظهار داشت: برخی خانواده.ها به آزاد گذاشتن دختران و پسران جوان برای برقراری روابط قائلند و این کار را نشانه.ای از گونه.ای روشنفکری و آزاداندیشی می.دانند، ولی پرونده.های پلیسی نشان می.دهد که خلافکاران از همین اندیشه ناهنجار والدین وارد کانون خانواده شده و به فرزندان و خانواده.ها ضربه وارد کرده.اند.
معاون اجتماعی پلیس آگاهی اعلام کرد: پرونده.های پلیس آگاهی با موضوع تعرض به بانوان و خسارت دیدن آقایان بر اثر برقراری روابط خیابانی و دوستی.های اینترنتی، مشکلاتی را برای کارآگاهان ایجاد می.کند که مستلزم صرف وقت و هزینه فراوان است؛ چرا که معمولاً مجرمان در این مواقع با هویت و مشخصات جعلی به برقراری روابط اقدام می.کنند.
سرهنگ قاسمی در ادامه گفت: خانم.ها این گونه روابط را پنهان نگه می.دارند و حتی در صورتی که مورد سوء استفاده قرار بگیرند، نه آنها و نه خانواده.شان تمایلی به پیگیری قضایی و پلیسی از ترس ریختن آبرویشان ندارند و در اینجا بار دیگر نقش خانواده.ها برای متوقف ساختن این جرم و آسیب اجتماعی تعیین کننده است.
این مقام پلیس آگاهی به والدین توصیه کرد هنگامی که فرزندشان دچار چنین آسیب.هایی شد، از برخوردهای نامعقول بپرهیزند و بهترین و مطمئن.ترین راه، یعنی مراجعه به پلیس، را برگزینند.
وی اظهار داشت: اکنون در پلیس آگاهی «کارآگاهان زن» فعالیت می..کنند و بزه.دیدگان در صورت تمایل می.توانند به راحتی نزد آنها شکایت کرده و ماجرا را شرح دهند. در همین حال، چنین پرونده.هایی نزد پلیس آگاهی محرمانه تلقی می.شود هیچ کس از مفاد آن مطلع نخواهد شد.
معاون اجتماعی پلیس آگاهی گفت: والدین و بزه.دیدگان بدانند که مسکوت ماندن چنین پرونده.هایی به معنای آزاد گذاشتن مجرمان برای ارتکاب جرایم بعدی است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]