تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 31 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به صداى قارى‏اى كه بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت مى‏كند گوش دهد، براى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1807297216




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آنها که در مشکل گم می شوند


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: تحمل کن اگه حتی تحمل کردنش سخته!

هیچ.کس نیست که در زندگی.اش با هیچ مانع و مشکلی روبه.رو نشده باشد. بیشتر آدم.ها در این شرایط حس می.کنند که انگار زندگی.شان به بن.بست رسیده. اما این موضوع در زندگی همه ما یک موضوع قابل. پیش.بینی و انتظار است و درست در همین لحظه.هاست که تفاوت بین آدم.ها مشخص می.شود. بعضی.ها مثل یک کش که حسابی کشیده شده باشد سریعا به زندگی عادی برمی.گردند و بعضی دیگر کاملا خود را می.بازند و درگیر مشکلات حاشیه.ای می.شوند. فکر می.کنید قابلیت بازگشت به حالت عادی در چه افرادی وجود دارد؟ آنهایی که قادرند بعد از رویارویی با مشکل و مانع دوباره با سرعت زیاد به حالت عادی برگشته و به راه.حل.هایی دیگر دست پیدا کنند به نوعی از نظر فکری و روحی انعطاف.پذیری خوبی دارند و در شرایطی مثل از دست دادن شغل، بیماری و یا مرگ عزیزان با سرعتی زیاد کنترل زندگی خود را به دست می.آورند.



در مقابل، افرادی که انعطاف.پذیری کمی دارند ممکن است خودشان در مشکل گم شوند، احساس کنند قربانی هستند، برای همیشه درگیر آن شوند و حتی به مکانیسم.های تطابقی نادرست مثل سوءمصرف موادمخدر رو بیاورند. این گروه آدم.ها استعداد زیادی برای ابتلا به مشکلات روانی دارند. انعطاف.پذیری ضرورتا خود مشکل را برطرف نمی.کند اما به فرد این توانایی را می.دهد تا مشکلات را پشت.سر بگذارد، لذتی را در زندگی (حتی در شرایط سخت) پیدا کند و عوامل تنش.زای بعدی را بهتر تحت کنترل درآورد. اگر شما فکر می.کنید انعطاف.پذیری کافی ندارید می.توانید با تلاش و کسب مهارت.هایی این قابلیت را در خود افزایش دهید. انعطاف.پذیری عاطفی و جسمی تا حدی یک موضوع ذاتی است. بعضی افراد در شرایط تغییر و هیجان کمتر ناراحت می.شوند. این موضوع حتی در نوزادی هم قابل تشخیص است. انعطاف.پذیری تا حدی هم به بعضی عوامل که تحت کنترل فرد نیستند مرتبط است مثل سن، جنس و میزان مواجهه با آسیب. اما انعطاف.پذیری در تمام آدم.ها با تلاش و کوشش قابل دستیابی است.
انعطاف.پذیری ضرورتا خود مشکل را برطرف نمی.کند اما به فرد این توانایی را می.دهد تا مشکلات را پشت.سر بگذارد، لذتی را در زندگی (حتی در شرایط سخت) پیدا کند و عوامل تنش.زای بعدی را بهتر تحت کنترل درآورد.

آنها چه خصوصیاتی دارند؟
افراد با انعطاف.پذیری بالا خصوصیاتی دارند که باید به آن توجه بیشتری کنید تا بتوانید آنها را کسب کرده و در خود پرورش دهید:
• هوشیاری عاطفی و روانی: آنها احساسات خود را می.شناسند و دلیل بروز هر نوع احساس مثبت یا منفی را می.دانند.
• صبر و شکیبایی: چه روی اهدافی خارجی و چه در مورد راهکارهای تطابقی در درون خود کار می.کنند، روی کار خود متمرکزند، آگاه.اند، به مسیر و فرآیند آن اعتماد داشته و از تلاش خود دست برنمی.دارند.
• کنترل درونی: آنها بر این باروند که خودشان بیشتر از عوامل بیرونی، کنترل زندگی خود را در دست دارند.
• خوش.بینی: در اکثر شرایط، جوانب مثبت را می.بینند و بر قدرت خود اعتقاد دارند.
•حمایت: با وجود آنکه به قدرت فردی خود اعتماد دارند اما ارزش شبکه اجتماعی را می.شناسند و اطراف.شان مملو از دوستان و بستگانی حمایت.گر است.



• شوخ.طبعی: حتی در شرایط مشکل زندگی می.توانند بخندند و موضوعی خنده.دار پیدا کنند.
• دیدگاه: قادرند از اشتباهات.شان درس بگیرند (نه فقط آنها را انکار کنند)، موانع را به صورت چالش می.بینند و اجازه می.دهند مصیبت و مشکل موردنظر آنها را قوی.تر کند. زندگی آنها معنی.دار است و خودشان را قربانی محسوب نمی.کنند.
• تمایلات معنوی: ارتباط با جوانب معنوی باعث افزایش انعطاف.پذیری روانی می.شود؛ به.خصوص اگر این باور و ارتباط، درونی و قوی باشد.
زود دست به کار شوید
هرچه زودتر این قابلیت را در خود تقویت کنید، بیشتر از زندگی لذت می.برید، پس معطل نکنید. به این راهکارها توجه کنید:
• باورهایتان را مثبت.تر کنید: تحقیقات نشان می.دهد اعتماد به نفس در تطابق با استرس و بازتوانی از وقایع سخت نقش مهمی ایفا می.کند. قدرت، توانایی و موفقیت.های خود را به یاد آورید.
• بامعناتر زندگی کنید: تجارب خود را به دیگران انتقال دهید. در اجتماعات و فعالیت.های مثبت، تقویت ابعاد معنوی و مشارکت در فعالیت.هایی که برایتان با معنی است شرکت کنید
• اجتماعی.تر باشید: داشتن افرادی حمایت.گر در اطراف خود فاکتوری حفاظت.کننده است که طی بحران به کمک افراد می.آید.
• با آغوش باز به استقبال تغییر بروید: مردمی که انعطاف.پذیری دارند از وقایع زندگی به عنوان فرصتی استفاده می.کنند تا جهت.دهی تازه.ای پیدا کنند. در حالی که بعضی.ها ممکن است با بروز تغییرات ناگهانی، خرد شوند، این افراد خود را تطابق داده و بر آن غلبه می.کنند. ارتباط با جوانب معنوی باعث افزایش انعطاف.پذیری روانی می.شود؛ به.خصوص اگر این باور و ارتباط، درونی و قوی باشد.

• خوش.بین.تر باشید: خوش.بینی به معنی نادیده گرفتن مشکل به منظور تمرکز روی نتایج مثبت نیست. خوش.بینی یعنی درک این موضوع که موانع موقت است و اینکه شما مهارت.ها و توانایی. کافی برای مبارزه با چالش.های پیش رو را دارید. فقط امید بسیار مهم است تا بتوانید آینده را روشن.تر ببینید.
• به خودتان برسید: در مواقع تنش و بروز مشکل، آدم.ها به راحتی نیازهایشان را فراموش می.کنند. روی نیازهایتان تمرکز کنید. زمانی برای انجام کارهای مورد علاقه اختصاص دهید.
• مهارت. حل مشکلات را یاد بگیرید: وقتی با چالشی جدید روبه.رو می.شوید فهرستی از راهکارهای بالقوه.ای که می.توانید به وسیله آنها مشکل را حل کنید، تهیه کنید. استراتژی.های مختلف را سنجیده و روی روشی منطقی برای حل مشکل تمرکز کنید. در این صورت در زمان بروز ناگهانی بحران و چالش، آمادگی بهتری دارید.
• اهداف.تان را مشخص کنید: وقتی شدیدا درگیر مشکلات می.شوید، یک گام به عقب برداشته و ببینید قبل از آن چه شرایطی بوده است. بعد همه راه.حل.های ممکن را در ذهن بیاورید و بعد آنها را به مراحل قابل اجرا تقسیم کنید.
• برای حل مشکلات، گام تازه.ای بردارید: اگر مشکل را به حال خود بگذارید فقط بحران را طولانی.تر کرده.اید. در عوض، فورا برای حل مشکل اقدام کنید. ممکن است راه.حل ساده نبوده و یا سریعا به دست نیاید اما شما باید برای بهتر کردن شرایط و کاهش تنش، اقدام کنید.
• مهارت.هایتان را بیشتر کنید: انعطاف.پذیری یک موضوع فوق.العاده و غیرقابل تصور نیست بلکه کاملا معمولی است و همه می.توانند آن را یاد بگیرند. این قابلیت، با رفتار و عملکرد خاصی تعریف نمی.شود و از هر فرد به فرد دیگر متفاوت است بنابراین اگر روی خصوصیات متداول افراد با انعطاف.پذیری بالا تمرکز می.کنید کار خوبی است اما یادتان باشد با تکیه بر قدرت و توان خودتان آن را اجرا کنید.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 242]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن