محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831469269
موافقان استيضاح كردان چه گفتند؟
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: موافقان استيضاح كردان چه گفتند؟
گزارش جلسه استيضاح كردان/1
نماينده مردم اراك در مجلس با استناد به ماده 109 آييننامه داخلي مجلس از علي كردان وزير كشور خواست كه از موضوع مورد بحث جلسه امروز مجلس خارج نشود.
به گزارش ايسنا، عباس رجايي در وسط سخنان علي كردان وزير كشور در تذكري آييننامهاي عنوان كرد كه بحث استيضاح درباره مدرك تحصيلي و عدم صداقت وزير است، لذا وي نبايد از موضوع مورد بحث خارج شود.
رجايي تاكيد كرد كه كردان بايد به مسايلي كه مدنظر استيضاح كنندگان بوده پاسخ دهد و در اينجا به اين موضوع نپردازد كه رسانههاي بيگانه چه گفتهاند و يا سوابق پيشينيهاش چه بوده است.
علي لاريجاني رييس مجلس در همين راستا از علي كردان خواست كه مقدمه سخنان خود را كم و خلاصه كند.
كردان به لاريجاني گفت: آقاي رييس سخنان من مقدمهاي است و من ميخواهم به جشن آمريكاييها پاسخ دهم.
شجاعي كياسري نماينده ساري نيز در تذكري عنوان كرد كه ماده 109 آيين نامه داخلي ربطي به استيضاح وزير ندارد و مربوط به ناطقان پيش از دستور است.
شجاعي كياسري گفت: اين مقدمه دفاع آقاي وزير از خودش است و لذا ميتواند اين مباحث را مطرح كند.
لاريجاني خطاب به كياسري گفت : طبق آييننامه هم نمايندگان هم وزير بايد راجع به موضوع صحبت كنند.
چگونه ميتوان به شخصي با اين همه سابقه كه ازمدير آموزشگاه زبان فريب خورده، اعتماد كرد
نمايندهي مردم آوج و بويينزهرا در مجلس شوراي اسلامي در موافقت با طرح استيضاح وزير كشور با بيان اينكه استيضاح در سه محور صورت ميگيرد و بنده مدارك و اسناد خود را دربارهي اين سه محور ارايه ميكنم، افزود: استيضاح امري قانوني است و تفسير قانون اساسي بر عهدهي شوراي نگهبان و در قوانين عادي بر عهدهي مجلس شوراي اسلامي است.
روحالله جانيعباسپور با اشاره به جايگاه دروغ و مطالب ناصواب در احاديث و روايات خاطرنشان كرد: از دروغ بركنار باشيد كه با ايمان فاصله دارد، راستگو در راه نجات و بزرگواري است، اما دروغگو بر لب پرتگاه و هلاكت است.
وي با استناد به مطالب گفته شده توسط وزير كشور در جلسهي راي اعتماد تصريح كرد: در جلسهاي با حضور ٦ تن از نمايندگان در كميسيون اصل نود در تاريخ ١٤/٥/٨٧ از كردان پرسيده شد كه مدرك دكتري خود را چگونه گرفتيد؟ پاسخ وي اين بود كه يك نفر كه آموزشگاه زبان دارد، به من مراجعه كرد و گفت اگر كتاب و جزوهاي داري به من بده تا براي شما از آكسفورد دكتراي افتخاري بگيرم و من نيز كتابي دربارهي تعليم و تربيت در اسلام داشتم و آن را ارايه كردم و آن شخص مدرك را براي من آورد.
وي ادامه داد: يكي از نمايندگان در اين جلسه به كردان گفت، شما قبلا گفته بوديد دو نفر از خارج آمدند و امتحان گرفتند و از رساله دفاع كردم و وقتي من از شما پرسيدم شما كه زبان نميدانيد چگونه دفاع كرديد؟ گفتيد مترجم گرفتم و كردان در قبال اين يادآوري صراحتا گفت آن موقع خلاف گفتم و حقيقت همان است كه حالا ميگويم.
اين موافق استيضاح با بيان اينكه با توجه به اين گفته، خود آقاي كردان اذعان ميكنند كه قبلا دروغ گفته است، افزود: در همان جلسه دربارهي مدرك ليسانس و فوق ليسانس وي از دانشگاه آزاد گفته شده كه چون با نامه اداري براي ادامه تحصيل به دانشگاه آزاد واحد جنوب معرفي شده بودم، مدارك ليسانس و فوق ليسانس من از نوعي بود كه تاييد وزارت علوم را ندارد كه بعدا در گزارشي رييس كميسيون آموزش و تحقيقات به صراحت اعلام شد كه كردان اساسا مدرك ليسانس و فوق ليسانس را ندارد.
جانيعباسپور ادامه داد: زماني كه عباسپور از طرف مجلس ماموريت پيدا ميكند تا بعد از راي اعتماد مدرك كردان را بررسي كند، در تاريخ ٢١/٥/٨٧ به وزير علوم نامهاي مبني بر تاييد اصالت مدرك تحصيلي آقاي كردان مينويسند كه زاهدي طي دو نامهاي جواب ميدهد كه ما مطلبي كه اصالت مدرك وي را تاييد كند نداريم و هيچگونه ارزشيابي از مدرك احتمالي خارجي كردان در اداره كل امور دانشآموختگان اين وزارتخانه موجود نميباشد.
وي يادآور شد: اينكه آقاي كردان ميگويند فريب خوردهاند، پس از فعاليت اجرايي ٣٠ ساله يك شخص در كشور، كار به جايي ميرسد كه نميداند مدركي كه از آكسفورد گرفته، حتما بايد به تاييد سفارت جمهوري اسلامي برسد.
اين نمايندهي مجلس همچنين با اشاره به نامهي دوم وزارت علوم به كردان جهت همكاري با اين وزارتخانه و اينكه تاكنون اين امر ميسر نگرديده است، اظهار كرد: وزارت علوم از كردان ميخواهد كه دربارهي مدرك و جايگاه اصالت آن توضيح بدهد، اما وي طفره ميرود و نسبت به اين مدرك چيزي ارايه نميدهد.
جانيعباسپور با بيان اينكه رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس نامهي ديگري به دانشگاه آزاد اسلامي در ارتباط با مشخص شدن وضعيت هيات علمي كردان مينويسد، گفت: در جواب اين نامه نيز هيچگونه مدركي دال بر اين ندارند و دانشگاه آزاد خطاب به دكتر عباسپور اين نامه را جواب ميدهد.
موافق استيضاح وزير كشور خاطرنشان كرد: كردان حتي براي رييسجمهوري كه پاي وي پافشاري و دفاع ميكند، دروغ ميگويد و در آن نامه ميگويد كه هيچگونه حقوق دكتري از صدا و سيما نگرفته است، در حالي كه از سال ٧٩ به بعد در هر دستگاهي كه كار كرده، حقوق دكتري گرفته است.
وي گفت: اينكه آقاي كردان ميگويد من را فريب دادهاند، شخصي با اين همه سابقهي كار به سادگي از يك مدير آموزشگاه زبان فريب بخورد، چگونه ميتوان به اين آدم اعتماد كرد و امنيت و ثبات كشور و مديريت اجرايي كل كشور پس از رياست جمهوري را به او واگذار كرد.
نمايندهي مردم آوج و بويينزهرا با بيان اينكه چنين فردي چگونه ميخواهد در تعامل با دولتها و ملتها و مجامع بينالمللي حضور پيدا كند و در مقابل عناصر خارجي فريب نخورد، تصريح كرد: چگونه بايد اعضاي شوراي امنيت ملي به چنين افرادي كه دروغ ميگويند، و در بدو ورود به مجلس شوراي اسلامي كه خانه ملت است، از جاده صداقت منحرف ميشوند، اين مسووليت عظيم را به وي واگذار كنند.
وي با قرائت آيهي ٢٠ سورهي حديد كه هدف مشترك همهي انبياء، شناخت و پرستش خدا و برقراري عدالت در دنيا است، اظهار كرد: دكتر احمدينژاد رييسجمهور كه صداقت، پاكي و روحيهي خدمتگزاري شما از اينكه مورد وثوق رهبر معظم انقلاب هستيد كه عدالت محوري در راس شعارتان قرار دارد، اما چه كسي به اين سوال من پاسخ دهد، چرا وقتي اسم قانون و عدالت پيش ميآيد، چهره سوختههاي روستايي مورد توجه قانون هستند.
جانيعباسپور افزود: چرا بعضي از عناصر حكومت مثل وزارت كشور كه بالاترين مقام اجرايي را بعد از رياست جمهوري دارد، مورد توجه ماده ٥٢٧ قانون مجازات اسلامي قرار نميگيرد.
كرميراد: استيضاح كردان عليه دولت نيست
ششمين موافق استيضاح علي كردان با انتقاد از عدم صداقت وزير كشور با مجلس گفت: انتظار اين بود كه كردان از ابتدا نسبت به مجلس با صداقت رفتار ميكرد.
به گزارش فارس، محمد كرميراد نماينده كرمانشاه در مجلس بعنوان ششمين موافق استيضاح در جلسه علني امروز مجلس در سخناني با بيان اينكه طرفداري از دولت اصولگرا بعنوان يك فرد اصولگرا از افتخارات اينجانب است، گفت: براي پيروزي دولت اصولگرا در انتخابات نذر كردم و سوگند ميخورم كه امروز هدفم جز اداي تكليف براي دولت اصولگرا نيست.
وي با تاكيد براينكه بر اساس آموزههاي ديني وظيفه داريم تا در جامعه اسلامي با عقل رفتار كنيم گفت: استيضاح كردان عليه دولت نيست و هدف هم فضاسازي نيست و فضاسازي را آنهايي انجام ميدهند كه براي جلب نظر نمايندگان اقدام ميكنند.
اين موافق استيضاح با تاكيد بر اينكه ما دولت را از آن خود ميدانيم، اظهار داشت: انتظار اين است كه تصميم منطقي و اصولي گرفته شود.
كرميراد گفت: اين استيضاح سياسي و خطي نيست و كسي پشت پرده اين موضوع را هدايت نكرد.
وي با بيان اينكه راي قبلي به كردان براي تصدي مسئوليت وزارت كشور راي اعتماد به دولت اصولگرا بود اظهار داشت: آقاي كردان بايد از ابتدا با خانه ملت با صداقت رفتار ميكرد، اما وقتي ايشان در مجلس بخصوص در كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس حاضر شد در خصوص مدارك تحصيلي خود يك كلمه هم صحبت نكرد و از صحبت كردن در اين زمينه طفره ميرفت.
نماينده كرمانشاه با اشاره به اظهارات كردان در جلسه راي اعتماد مبني بر اينكه اگر ميدانستم، در خصوص مدرك تحصيلي فوق ليسانسم شك وجود دارد، آن را هم همراه خود ميآوردم با در دست داشتن برگهاي و در حالي كه آن را به نمايندهها نشان ميداد، گفت: بر اساس حكم استخدامي كه در سال 79 وجود دارد ايشان در جلوي مدرك تحصيلي اين حكم هيچ چيزي نوشته شده است، اما 13 ماه بعد يكدفعه مدرك تحصيلي ايشان دكترا ميشود.
كرمي راد افزود: اگر آقاي كردان در خصوص مدرك تحصيلي خود صادقانه صحبت ميكرد، امروز در اين جلسه من از وي حمايت ميكردم اما متاسفانه اينگونه نشد.
اين موافق استيضاح كردان با اشاره به شعار عدالت محوري دولت اظهار داشت: نبايد در برخورد با هرگونه تخلف سياسي و يا حزبي، برخورد كنيم.
كرمي راد با اشاره به برخورد مسئولين وزارت آموزش و پرورش و دادگستري استان كرمانشاه با جاعلان مدرك گفت: بر اساس قانون يك تا سه سال يك جاعل مدرك به زندان محكوم ميشود و فردي در همين راستا در كرمانشاه به يك سال زندان محكوم شد و اين فرد با خواهشهاي زياد خواستار تخفيف بود كه زندان وي 9 ماه شد و اين فرد گفت اگر من بجاي كردان بودم آيا اينگونه برخورد ميكرديد؟
وي افزود: 7 نفر از افرادي كه در آموزش و پرورش مدرك جعل كردند برخورد قاطعي با آنها صورت گرفت و اخراج شدهاند آيا آنها خانواده نداشتهاند.
نماينده گلپايگان: وزارت بدون صداقت ارزشي ندارد
يكي از موافقان استيضاح وزير كشور در جلسه امروز مجلس با بيان اينكه اعتماد مجلس به سخره گرفته شده است ، راي عدم اعتماد نمايندگان را پاسخ به جفايي خواند كه به نمايندگان انجام شد.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد ابراهيم نكونام نماينده گلپايگان در جلسه امروز مجلس با دستور كار استيضاح وزير كشور به عنوان موافق استيضاح سخن گفت.
وي اضافه كرد : آن روزي كه بناي راي اعتماد به ايشان بود با خواهش و تمنا از ايشان خواستيم در مناصب ديگر بمانند و خدمت كنند بعد از راي اعتماد هم مصمم بوديم به احترام راي مجلس و حرمت دموكراسي وزارتش را به جان بخريم اما زماني كه با ارجاع رئيس محترم مجلس گزارش كميسيون آموزش عالي قرائت شد و رسما عدم صداقت كردان برملا گرديد موضوع متفاوت شد.
نكونام افزود : در اين مقطع ما خود را بر سر دو راهي سكوت يا فرياد ديديم. اعتماد مجلس به سخره گرفته شده بود ما فرياد را انتخاب كرديم و سكوت و سياست و مصلحت را كنار گذاشتيم.
اين نماينده مجلس با اشاره به اينكه مجلس به گزارش كردان در مورد مدارك خويش در روز جلسه راي اعتماد اطمينان كرده بود گفت: چه ايرادي داشت كه همان روز كردان صادقانه مي گفت مدرك ندارم در حالي كه حتي وي گفت كه اگر نمايندگان مدرك فوق ليسانس را هم مي خواستند آن را با خود مي آوردم اين در حالي بود كه ايشان حتي ليسانس هم ندارد.
نماينده گلپايگان گفت: متاسفانه معادله موجود معادله عدم صداقت وي شد. وي با طرح اين سئوال، مگر پست هاي مادي وزارت و صدارت چقدر مي ارزد كه سعي كنيم با هر قيمتي در آن بمانيم ، مقام صداقت با ناراستي حاصل نمي شود و نمي توان صادق نبود و در جايگاه صادقين قرار گرفت.
وي با دعوت از نمايندگان براي دادن راي عدم اعتماد به كردان گفت: راي عدم اعتماد پاسخ به جفايي است كه به نمايندگان انجام شد.
ادعاي نماينده شيراز: استيضاح كنندگان از علما خط ميگيرند
نماينده مردم شيراز در مجلس با اشاره به اينكه برخي تلاش دارند كه نشان دهند استيضاح كنندگان از جايي غير از مجلس خط ميگيرند، تصريح كرد: اين موضوع كاملا صحت دارد؛ چرا كه بسياري از اساتيد و مدرسين حوزه، علما و دانشجويان خواستار بررسي موضوع هستند.
به گزارش فارس احمدرضا دستغيب نماينده شيراز كه در جلسه علني صبح امروز مجلس در موافقت با طرح استيضاح علي كردان وزير كشور سخن ميگفت با بيان اينكه مجلس در يك فضاي آرام و با دقت استيضاح را رصد ميكند، از اينكه برخي با بررسي طرح استيضاح از سوي نمايندگان به دنبال ايجاد تنش هستند ابراز تاسف دارند.
نماينده شيراز با اشاره به اينكه برخي تلاش دارند كه نشان دهند استيضاح كنندگان از جايي غير از مجلس خط ميگيرند، تصريح كرد: اين موضوع كاملا صحت دارد؛ چرا كه بسياري از اساتيد مدرسين حوزه، علما و دانشجويان خواستار بررسي موضوع هستند.
وي با بيان اينكه عدهاي سعي دارند هر روز براي مجلس مسالهاي درست كنند بيان داشت: دولت ميتوانست با تدبير لازم با همكاري كاري كند كه كار به اينجا نكشد.
تذكر فلاحتپيشه درباره ادعاي مطهري و عدم اقدام لاريجاني
نمايندهي مردم اسلامآباد غرب در مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به نطق علي مطهري به عنوان يكي از موافقان استيضاح وزير كشور و اين بخش از گفته وي كه با يك قول سفر از سوي يك نفر، نمايندگان هشت تا هشت تا استيضاح خود را پس گرفتند، از علي مطهري خواست كه اسم آن فرد را فاش كند.
به گزارش ايسنا، حشمتالله فلاحتپيشه در تذكري عنوان كرد: من از آقاي مطهري خواهش ميكنم بگويد كه چه كسي اين حرف را به ايشان زده كه نمايندگان هشت تا هشت تا، با يك قول سفر، امضاي استيضاح خود را پس گرفتند.
وي اين مساله را ظلم به مجلس دانست و گفت: استيضاح حق مجلس است و اصرار بسياري از دوستان از جمله خود بنده به اين دليل بود كه برخي مسوولان كشور و از جمله رييس جمهور به گونهاي عمل كردند كه مجلس را تحقير كنند.
فلاحتپيشه بار ديگر از علي مطهري خواست كه اسم آن شخص را بگويد، چرا كه به گفتهي وي اگر اين كار صورت نگيرد، ظلم به مجلس است.
نمايندهي مردم اسلامآباد غرب در خانهي ملت، همچنين از علي لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي خواست كه از مطهري بخواهد اسم آن فرد فاش شود.
استيضاح كردان هم سياسي است، هم نيست
علي مطهري گفت: استيضاح وزير كشور سياسي نيست بلكه استيضاح مبتني بر ايدئولوژي اعتقادي است، البته به نوعي سياسي هم هست.
به گزارش ايرنا، عضو فراكسيون اكثريت مجلس شوراي اسلامي كه از امضاكنندگان طرح استيضاح است به عنوان نخستين موافق استيضاح وزير كشور صبح امروز (سه شنبه) در صحن علني مجلس سخنان خود را مطرح كرد.
وي با تاكيد بر اين كه در جمع استيضاحكنندگان افراد سياسي وجود ندارد، افزود: استيضاحكنندگان با فشار زياد سياسي كه به آن وارد شده حاضر نشدند كه امضاي خود را پس بگيرند و چه بسا برخي از امضاكنندگان طرح استيضاح، از دوستان نزديك ايشان هستند.
مطهري استيضاح وزير كشور را آزمايشي الهي توصيف و گفت: ما پيش از استيضاح با دولت اتمام حجت كرديم تا اين معضل كه به دليل بيصداقتي ايجاد شده است با استعفا حل شود.
وي تصريح كرد: من در ابتداي اين جريان مخالف استيضاح بودم چون معتقد بودم كه وزير راي اعتماد بدست آورده و ديگر نبايد اين موضوع را دنبال كرد.
موافق استيضاح وزير كشور با اشاره به جريان تقلبي بودن مدرك كردان، گفت: وقتي كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس موضوع مدرك وي را دنبال كرد موضوع به اطلاع مردم رسيد و ديگر وظيفه ما تغيير كرد.
وي افزود: ما همه راههاي اتمام حجت را طي كرديم و بر همين مبنا من ملاقات طولاني با دكتر احمدي نژاد داشتم كه متاسفانه نتيجهاي حاصل نشد. آقاي كردان هم حاضر به انجام ملاقات نشدند.
مطهري درباره اين ادعا كه نمايندگان با علم به موضوع مدرك كردان به وي راي اعتماد داده اند، تصريح كرد: موضوع اين گونه نيست نمايندگان در روز راي اعتماد يقين پيدا كردند كه ادعاي ايشان درست است.
وي افزود: ولي امروز موضوع شكل ديگري است و آقاي كردان خودشان اعتراف كردهاند كه مدرك من تقلبي است.
عضو فراكسيون اكثريت مجلس با اشاره به مسائل ديگري چون ادعاي وجود مدارك تقلبي ديگر در جامعه، گفت: اگر چنين ادعايي درست باشد، با آنها هم بايد برخورد شود.
هيچ يك از اعضاي دولت براي حمايت از كردان به مجلس نيامدند
در جلسه استيضاح وزير كشور هيچ يك از اعضاي هيئت دولت براي دفاع از وي تا كنون در صحن مجلس حضور ندارند.
به گزارش فارس، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني صبح امروز طرح استيضاح علي كردان وزير كشور را با موضوع عدم صداقت شخص وزير و دريافت حقوق و مدرك غيرمعتبر و عضويت در هيئت علمي دانشگاه آزاد با رتبه دانشياري با مدرك غير معتبر مورد بررسي و بحث قرار ميدهند كه در اين جلسه هيچ يك از اعضاي هيئت دولت، مشاوران و معاونان رئيسجمهور در اين جلسه حضور ندارند.
بنابر اين گزارش در اين جلسه فقط علي كردان وزير كشور، خسرو دانشجو معاون سياسي وزارت كشور و موسيپور معاون پارلماني وزارت كشور حضور دارند.
رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: روشن است كه استيضاح وزير كشور مبناي قانوني دارد.
به گزارشايسنا دكتر علي لاريجاني در نطق قبل از دستور خود با اشاره به استيضاح وزير كشور گفت: بحثي را دوستان در مجلس مطرح كردند كه در بيرون مجلس هم مطرح شد، در مورد اينكه اين استيضاح آيا مبناي قانوني دارد يا ندارد؟ به نظر بنده خيلي روشن است، استيضاح مبناي قانوني دارد.
وي افزود: اصل 89 قانون اساسي ميگويد نمايندگان مجلس ميتوانند در مواردي كه لازم ميدانند هيات وزيران يا هريك از وزرا را استيضاح كنند، استيضاح وقتي در مجلس قابل طرح است كه با امضاي حداقل 10 نفر از نمايندگان به مجلس تقديم شود.
رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: اين اصل ادامه ميدهد هيات وزيران يا وزير مورد استيضاح بايد ظرف مدت 10 روز پس از طرح آن، در مجلس حاضر شود و به آن پاسخ گويد و از مجلس راي اعتماد بخواهد و در صورت عدم حضور هيات وزيران يا وزير براي پاسخ، نمايندگان مزبور دربارهي استيضاح خود توضيحات لازم را ميدهند و در صورتي كه مجلس مقتضي بداند اعلام راي عدم اعتماد خواهد كرد. اگر مجلس راي اعتماد نداد هيات وزيران يا وزير مورد استيضاح عزل ميشود؛ در هر دو صورت وزراي مورد استيضاح نميتوانند در هيات وزيراني كه بلافاصله بعد از آن تشكيل ميشود، عضويت پيدا كنند.
لاريجاني تصريح كرد: در آييننامه هم عين همين مساله آمده است. استيضاح مطابق نص قانون اساسي و آييننامه قانوني بوده و حق نمايندگان است و ميتواند راجع به مسايل مختلف اعم از كارآمدي، مشروعيت و هر چيز ديگري باشد كه مربوط به آن وزير يا وزارتخانه است و هيچ اشكال قانوني هم بنده بر اين استضاح نميبينم.
بررسي طرح استيضاح علي كردان وزير كشور در مجلس شوراي اسلامي آغاز شد.
به گزارش فارس، طرح استيضاح وزير كشور يكشنبه هفته گذشته با امضاي 28 نفر از نمايندگان در مجلس اعلام وصول شد.
بر اساس آئين نامه داخلي مجلس استيضاح كنندگان 2 ساعت وقت دارند تا در مورد استيضاح صحبت كنند، همچنين وزير و نمايندگان مدافع وي نيز 3 ساعت فرصت دارند تا به ارائه ديدگاهها خود بپردازند.
در اين جلسه ابتدا نمايندگان موافق استيضاح به مدت يك ساعت و نيم ديدگاههاي خود را بيان خواهند كرد، سپس وزير و نمايندگان مخالف استيضاح 2 ساعت و نيم به ارائه ديدگاههاي خود خواهند پرداخت. رئيس جمهور نيز ميتواند از يك ساعت وقت وزير و مدافعان وي براي دفاع از وزيران استيضاح شونده استفاده كند و پس از آن نمايندگان استيضاح كننده هر كدام 15 دقيقه براي تكميل سخنان خود را بيان خواهند كرد و در پايان وزير استيضاح شونده 30 دقيقه براي دفاع از خود فرصت دارد به اين ترتيب مجموع زمان اختصاص داده شده به استيضاح 5 ساعت خواهد بود.
راي گيري براي راي اعتماد به وزير استيضاح شونده با ورقه انجام ميشود. وزير استيضاح شونده براي باقي ماندن در وزارت خود به آراء نصف به اضافه يك نمايندگان نياز دارد و در غير اين صورت از تصدي وزارت عزل خواهد شد.
نظرات كاربران:
سه شنبه 14 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]
-
گوناگون
پربازدیدترینها