تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حقّ نصيحت خواه اين است كه به راه صحيحى كه مى دانى مى پذيرد، راهنمائيش كنى و سخن در حدّ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851222307




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روشهایی فوق العاده، برای کنترل عصبانیت واسترس!!


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: وقتی اخبار مربوط به بدتر شدن اوضاع اقتصادی را می--شنویم، همه ما خشمگین می--شویم. وقتی به این صورت دچار استرس می--شویم فرایندهای شیمیایی مربوط به سیستم عصبی تعادل خود را از دست می--دهند و همچنین استرس پایدار مغز را تحت تاثیر قرار می--دهد و منجر به بی تعادلی شیمیایی می--شود و همچنین با حافظه، فکر و تمرکز حواس انسان تداخل ایجاد می--کند و به این صورت آدمی --احساس عصبانیت پیدا می--کند و نمی--تواند آرام بگیرد. برای سلامتی مغز و آرامش ذهن لازم است که راههای کنترل استرس را فرا بگیرد. مطالب زیر راههای فرو نشاندن عصبانیت را به شما یاد می--دهد و اگر همیشه دچار استرس می--باشید با یک روانشناس متخصص مشورت کنید.



1)سلامتی ذهن: سلامتی بدن
به طور میانگین هر فرد روزانه 60000 فکر دارد که 80 درصد آنها منفی می--باشد. حال تصور کنید چگونه این افکار روی بدن اثر می--گذارند و به طور نیمه خود آگاه و منفی روی الگوهای فکری و رفتاری شما تاثیر می--گذارد. راه گفتن کلمات به خودتان را باز سازی کنید. واقعا با تصدیق های مکرر می--توانید پاسخ به عصبانیت را تغییر دهید. این تایید ها یک الگوی رفتاری مثبت در افکار شما بر جا می--گذارد. به جای عصبی بودن، پیام های مثبت به خودتان القاء کنید، مثلا: من قوی هستم، من شکر گزار می--باشم و می--توانم هر کاری را انجام دهم. این افکار مثبت را در طول روز با خود تکرار کنید تا اینکه استرس را از بین ببرید و نگرش شما عوض شود.




2)محرک ها را کاهش دهید
استرس، عصبانیت و بی خوابی پیامد ورود کافئین زیاد به بدن می--باشند. کافئین یک محرک سیستم عصبی مرکزی می--باشد که بر خلاف تلاش شما برای آرامش عمل می--کند. برای شروع یک هفته امتحان کنید،خواهید دید محرک های کمتر چگونه بر استرس کلی بدن اثر می--گذارد. قهوه بدون کافئین بنوشید یا چای سبز مصرف کنید. همچنین سودا و دیگر نوشیدنی های الکی را دور بریزید.




3)تنفس عمیق باعث آرامش می--شود
اگر در یک موقعیت تنش زا بوده باشید ،دیده اید که چطور به طور سطحی نفس می--کشید. متاسفانه، خیلی از افراد بزرگسال این گونه نفس می--کشند. زمانی که کودک بودیم به طور شکمی--نفس می--کشیدیم. این نفس کشیدن های سطحی ناشی از استرس می--باشند. که در آخر منجر به عصبانیت شما می--شوند.وقتی که یاد می--گیرید،تنفس عمیق انجام دهید(با دیافراگم نفس کشیدن)اضطراب عمومی--را از خود دور می--کنید و از فواید آن بهره می--جویید. این فواید شامل :فشار خون پایین و ضربان قلب منظم می--باشد. همچنین،تخمین زده شده است که 70 درصد سموم و مواد زاید بدن از طریق تنفس دفع می--شوند. بنابراین به طور عمیق نفس بکشید. این کار را در برنامه روزانه خود بگنجانید و 20 تا 30 دقیقه عمیقا نفس بکشید وبه این صورت بدن با آرام گرفتن، به این کار شما پاسخ مثبت خواهد داد. همچنین برای روش های بهتر در کلاس های یوگا و آرام سازی (Meditation) شرکت کنید.





4)درمان اضطراب با داروی گیاهی
سنبل الطیب، که بعضی وقت ها مسکن طبیعی نامیده می--شود، همیشه برای منظم کردن سیستم عصبی، تسکین تنش، خشمگینی، خستگی و استرس عصبی و دلشوره استفاده شده است. سنبل الطیب به عنوان یک آرا مش بخش، اعتیاد آور نیست و به همراه داروهای خواب آور برای درمان بی خوابی بسیار مفید می--باشد. سالها schisandra berry (نوعی توت) در داروهای چینی به عنوان احیا گر مجدد حس ها استفاده می شده است. schisandra berry تحمل فیزیکی و تمرکز روحی را افزایش می--دهد. و در این زمان اعصاب را آرام می--کند و اضطراب را از فرد دور می--کند. این داروهای گیاهی را در طول روز یا قبل از خواب به صورت دم کرده(سنبل الطیب را با گل گاو زبان) به میزان یک لیوان کوچک یا کپسول استفاده کنید. همه بیمارانی که از این دارو استفاده می--کنند نتایج مثبتی می--گیرند.




5)GABA مغذی را امتحان کنید
یک مغز سالم به توازن بین مواد شیمیایی عصبی نیاز دارد که یا اعصاب را تحریک می--کنند یا آنها را آرام می--سازند. GABA می--تواند (اسید آمینه چرب ایزومری امگا) ناقل عصبی اولیه برای آرام کردن انتقال سیگنال های عصبی می--باشد. GABA می--تواند از رسیدن پیام های ناشی از اضطراب به مغز جلوگیری کند. داشتن GABA در حد پایین، اضطراب،بی خوابی، عصبا نیت و افسردگی را افزایش می--دهد. پیشنهاد می--کنم که رژیم غذایی همراه با GABA داشته باشید. ماهی ها به خصوص ماکرل و سبوس گندم منابعی از این ماده می--باشند. می--توانید همراه با B6 از آنها استفاده کنید.





6)از لاک خود بیرون بیایید و به دیگران کمک کنید
خیلی از ما انسان ها، در طول روز خودمان را زجر می--دهیم و به اخبار بد گوش می--دهیم یابه مشکلات فکر می--کنیم. برای خلاصی از این مخمصه می--توان به دیگران کمک کرد کاری برای آنها انجام داد. به دوستان خود کمک کنید یا یک وا قعه را برنامه ریزی کنید. در برنامه های نیکوکاری کمک کنید. با فکر نکردن به مشکلات خود می--توانید استرس و اضطراب را از خود دور کنی







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 317]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن