واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: جمعيت وفاداران انقلاب اسلامي از احمدي نژاد حمايت مي كند/ اجماع اصلاح طلبان بر روي كروبي بعيد است/ حاميان و منتقدان دولت در جريان اصولگرايي در زمان انتخابات در مقابل يكديگر قرار نمي گيرند
سخنگوي جمعيت وفاداران انقلاب اسلامي در گفتگوي تفصيلي با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با تاكيد بر اينكه در حال حاضر رقيب اصلي كانديداهاي فعلي هر دو جناح احمدي نژاد است به بررسي موضوع انتخابات پيش رو در هر دو جناح پرداخته است.
محمد عظيمي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در همين ارتباط گفت: در حال حاضر رقيب اصلي تمام كانديداها احمدي نژاد است و به عبارتي همه كانديداها رقيب اصلي خود را احمدي نژاد مي دانند و برنامه هايشان را حول محور رقابت با احمدي نژاد تنظيم مي كنند.
وي تصريح كرد: در دوره قبل جمعيت وفاداران انقلاب اسلامي تنها حزب شناسنامه داري بود كه از احمدي نژاد حمايت كرد و در انتخابات رياست جمهوري دهم اگر فردي غير از احمدي نژاد در جمع اصولگرايان مطرح شود باعث تفرقه در بين اصولگرايان خواهد شد.
وي بيان كرد: احمدي نژاد با مسئوليت هاي اجرايي و اداري كه عهده دار است و كارنامه اي كه به نام دولت پيش روي مردم و ساير كانديداها قرار دارد در حال حاضر رئيس جمهور وقت است و تاثير وي بيشتر از افراد و ساير نامزدهاي ديگر است.
اجماع اصلاح طلبان بر روي كروبي بعيد است
سخنگوي جمعيت وفاداران انقلاب اسلامي با تاكيد بر بعيد دانستن اجماع اصلاح طلبان بر روي كانديداتوري كروبي اظهار كرد: كروبي فصل الخطاب اصلاح طلبان نيست و حتماً افراد ديگري از جناح اصلاح طلب وارد انتخابات خواهند شد و اجماع بر روي كروبي بعيد است.
محمد عظيمي تصريح كرد: حضور برخي از اصلاح طلبان در جلسات حزب اعتماد ملي و رايزني هايشان با كروبي به معناي حمايت اين گروه ها از كانديداتوري كروبي نيست و به طور قطع همه گروه هاي اصلاح طلب كانديداتوري وي را نپذيرفته اند.
هيچ گاه قطب سومي شكل نمي گيرد
عظيمي همچنين در ادامه با بعيد دانستن تشكيل قطب سومي در انتخابات رياست جمهوري دهم گفت: كشور ما در شرايط فعلي خميره كار سياسي اش بر دو جريان جامع و فراگير شكل گرفته است و اين دو جريان سياسي رقابت جدي با يكديگر داشته و دارند. هر زمان كه گروه و يا قطب سومي مدعي كار و تلاش سياسي شده موفقيتي به دست نياورده است.
سخنگوي جمعيت وفاداران انقلاب اسلامي افزود: در انتخابات پيش رو در رقابت از حدود دو جريان اصلاح طلب و اصولگرا تجاوز نخواهد كرد. زيرا در نهايت قطب سوم نيز وابستگي به يكي از اين دو جريان دارد؛ پس جناح سومي شكل نمي گيرد.
جريان اصولگرايي يك كانديدا خواهد داشت
وي در ادامه در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه به نظر شما در انتخابات پيش رو جريان اصولگرايي چند كانديدا معرفي خواهد كرد، تصريح كرد: مسلماً در انتخابات پيش رو تعدد نامزدها امكان پذير است، اما دليلي مبني بر اينكه جريان اصولگرايي از همه آنها حمايت كند وجود ندارد و جريان اصولگرايي قطعاً از كانديدايي كه خود جريان آن را مطرح كرده حمايت مي كند و در نهايت يك كانديدا خواهد داشت.
عظيمي بيان كرد: اگر تعدد كانديدا در جريان اصولگرايي شكل گرفت جريان اصولگرا نبايد تابعي از حركت هاي اين جريانات شكل گرفته باشد و فقط خود جريان اصولگرايي بايد كانديداي نهايي را معرفي و از آن حمايت كند. حاميان و منتقدان دولت در زمان انتخابات در مقابل يكديگر قرار نخواهند گرفت.
سخنگوي جمعيت وفاداران انقلاب اسلامي با منفي خواندن تقسيم بندي دولت به دو طيف حاميان و منتقدان دولت تصريح كرد: تقسيم بندي اصولگرايان به دو طيف حاميان دولت و منتقدان دولت كار درستي نيست. چون قطعاً در جمع حاميان دولت كساني هستند كه انتقاد مي كنند و بالعكس در جمع منتقدان دولت نيز برخي ها حامي دولت هستند.
وي در ادامه گفت: انتقاد برخي اصولگرايان از دولت ملاك جدايي نيست و كساني كه انتقاد مي كنند الزاماً كساني نيستند كه در انتخابات پيش رو از دولت حمايت نكنند. اين انتقادات ممكن است مشكلات دولت را برطرف كند و راه هايي براي گشايش كار دولت طراحي كند.
محمد عظيمي افزود: جريان اصولگرايي ضمن اينكه از تعدادي گروه و شخصيت هاي اصولگرا تشكل شده، پيوسته و وابسته است. اين پيوستگي با توجه به اصول مورد اعتقاد جريان ادامه خواهد داشت. حاميان و منتقدان دولت در زمان انتخابات در تقابل با يكديگر قرار نمي گيرند و حتي در زمان انتخابات يكپارچه و بدون تفرقه حضور پيدا مي كنند.
اصولگرايان براي رسيدن به اجماع به حداقل بها بسنده كنند
عظيمي با تاكيد بر اينكه اصولگرايان بايد براي رسيدن به اجماع از مطالبات حداكثري خود عدول كنند، اظهار داشت: شخصيت هاي حقيقي و حقوقي اصولگرا لازم است براي رسيدن به اجماع از مطالبات حداكثري خود عدول كنند و به خواسته هاي حداقلي بسنده نمايند. در اين صورت به اجماع نسبي دست خواهند يافت.
وي عنوان كرد: گروه ها و شخصيت ها براي جلوگيري از تشتت بايد ارزش ها و روش هاي مشترك داشته باشند و در چارچوب مولفه هاي اصولگرايي به اين ارزش ها توجه كنند.
از هر حزب فراگير در كشور حمايت مي كنيم
سخنگوي جمعيت وفاداري انقلاب اسلامي در ادامه با مثبت خواندن پيشنهاد جامعه اسلامي مهندسين مبني بر تشكيل حزب فراگير در جريان اصولگرايي خاطر نشان كرد: در حال حاضر لزوم شكل گيري احزاب فراگير بيش از گذشته احساس مي شود و ما از هر حزب فراگير در كشور حمايت مي كنيم. حزب زماني تمام عيار است كه اقشار مختلف مردم را دربر بگيرد و برنامه حزبي خود را ساماندهي كنند.
وي افزود: برخي از احزاب در جناح اصولگرا و اصلاح طلب صنفي هستند و تمام شعار و عملكرد و عضوگيريشان محدود به صنف است. پس وجود حزب فراگير در كشور لازم است و هر فرد معتقد و وفادار به انقلاب مي تواند در حزب فراگير عضو شود. گفتمان اصولگرايي مبتني بر محوريت ولايت فقيه گام بر مي دارد.
عظيمي با تاكيد بر اينكه گفتمان اصولگرايي ريشه در اصول مورد اعتقاد اصولگرايان دارد، عنوان كرد: اصولگرايان تخطي از اصول مورد اعتقاد را جايز نمي دانند و بايد به اعتقادات ديني پايبند باشند و گفتمان اصولگرايي بر محور ولايت فقيه شكل بگيرد و گام بردارد.
وي گفت: مدار حركت در اصولگرايي دين و دين باوري است. در اين ميان مشروعيت نظام و مقبوليت با حضور مردم در صحنه بايد مورد توجه قرار بگيرد. اين عوامل باعث مشاركت مردم در انتخابات مي شود.
فضاي سياسي كشور در انتخابات پيش رو پر نشاط و فعال خواهد بود
سخنگوي حزب وفاداران انقلاب اسلامي با پرشور خواندن فضاي انتخابات آينده بيان كرد: ما در كمتر كشوري شاهد حضور پرشور فعالان سياسي و گروه ها و احزاب و مشاركت حداكثري مردم در انتخابات هستيم، اما از آنجا كه مردم نظام را برخواسته از اعتقادات و تفكر و فرهنگشان مي دانند، قطعاً فضاي سياسي كشور در انتخابات پيش رو نيز پر نشاط و فعال خواهد بود.
وي تصريح كرد: وقتي نظام و حاكميت و محور ولايت فقيه مردم را به حضور در انتخابات و عرصه هاي سياسي دعوت مي كنند قطعاً در انتخابات مردم حضور جدي پيدا مي كنند. گروه هاي سياسي نيز وظيفه خود را حضور در انتخابات و داغ كردن شور انتخابات مي دانند و جلوه ويژه اي به انتخابات خواهند داد.
عظيمي با تاكيد بر اينكه فضاي انتخابات بايد فارغ از هرگونه نقد تخريبي باشد، اظهار داشت: عرصه سياسي، احساسي نيست بلكه عميق است. در صورت احساسي بودن تابع تبعيضات قرار مي گيرد و تاثير نامناسبي بر جاي مي گذارد. بنابراين فضاي انتخابات بايد فارغ از نقد تخريبي باشد.
وي با تاكيد بر لزوم ارائه برنامه انتخاباتي از سوي احزاب نامزدها خاطر نشان كرد: كانديداها و احزاب سياسي بايد در چارچوب نظام و با توجه به چشم انداز 20 ساله و برنامه هاي پنج ساله اي كه مجلس آن را تصويب كرده است برنامه هاي خود را تدوين و به مردم ارايه دهند. در اين صورت انتخابات پرشوري خواهيم داشت./ش
شنبه 4 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]