واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديرعامل شركت پالايش گاز شهيد هاشمي نژاد درهمايش نظام پيشنهادها: سال گذشته 12درصد گاز كشور را تامين كرديم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: انرژي
سال گذشته شركت پالايش گاز شهيد هاشمي نژاد 12 درصد گاز كشور را تامين كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مسعود حسني - مديرعامل شركت پالايش گاز شهيد هاشمي نژاد - در ششمين كنفرانس ملي نظام پيشنهادها با بيان مطلب فوق افزود: اين شركت در شمال و شمال شرق كشور قطب انرژي منطقه است و عهدهدار تامين گاز شش استان خراسان جنوبي، خراسان شمالي، خراسان رضوي، گلستان، مازندران و سمنان محسوب ميشود كه اين امر با واردات گاز از تركمنستان محقق ميشود.
او از عدم تخصص، عدم تخصيص بودجه مصوب، كلي بودن روشهاي كار و دستورالعملها و اجرايي نشدن پيشنهادها به عنوان موانع نظام پيشنهادها در شركتهاي توليدي ياد كرد و با ارايه مثالي در اين باره افزود: در كشور ژاپن از بين620 موسسه كه 550 تا توليدي و 60 تا خدماتي و تجاري و 10 تا دولتي بودند، جمع پيشنهادهاي دريافتي در شركتهاي توليدي 48 ميليون و در شركتهاي دولتي 550 هزار تا بود و ميانگين پيشنهاد به نفر در شركتهاي توليدي 34 و در شركتهاي دولتي 1.5 و در شركتهاي خدماتي و تجاري 6.7 بوده است.
حسني با اشاره به ضرورت موضوع مشورت افزود: از موانع مشاركت ميتوان به سازمانهاي هرمي، روابط رييس و مرئوس و برنامهريزي از بالا به پايين اشاره كرد.
او خاطرنشان كرد: ما در شركت پالايش شهيد هاشمي نژاد سعي كرديم از پايين به بالا برنامهريزي كنيم؛ به اين صورت كه همكاران ما در بخشهاي پايين برنامههاي خود را براي چند سال به ما ارائه ميدهد و ما آنها را با برنامههاي توسعهاي كشور مطابقت ميدهيم و از بين آنها براي چند سال آينده برنامهريزي ميكنيم و به خود آنها ابلاغ ميكنيم.
علي محمد گودرزي - رييس موسسه عالي پژوهش تامين اجتماعي - نيز در رابطه با روانشناسي تفكر انتقادي اظهار كرد: متون ما در آموزش و پرورش متفكر انتقادي تربيت نميكند.
وي توضيح داد: متفكران انتقادي، خوب ميشنوند و خوب هم پاسخ ميدهند. يك متفكر انتقادي بدون تحليل قضاوت نميكند و اين در حالي است كه هر جا كه تفكر به كنار نرفته، باعث ناهنجاريهاي زيادي شده است.
او اضافه كرد: در حال حاضربراي كساني كه ميخواهند به سازمان تجارت جهاني (WTO) بپيوندند، سازماني در كانادا ايجاد شده تا طريقه فكر كردن را به آنها بياموزد.
در ادامه اين مراسم حسن درويش - عضو هيات علمي دانشگاه پيام نور- و ميترا سعيد عصر - كارشناس نظام پيشنهادي سازمان جنگلها، مراتع و آبخيزداري كشور- به ارائه مقاله خود درباره بررسي و آسيبشناسي نظام پيشنهادها در سازمان جنگلها، مراتع و آبخيزداري كشور پرداختند.
انتهاي پيام
چهارشنبه 1 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]