واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: بناهاي تاريخي قزوين نمادي از هويت اصيل ايران است
تهران خبرگزاري ايسكانيوز:بناهاي تاريخي قزوين نمادي از هويت اصيل ايران است و ما اميدواريم با معرفي اين كهن شهر تاريخي آن را به مقصد گردشگري ايران تبديل كنيم.
به گزارش روز يكشنبه خبرنگار ميراث باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" ،روسا و نمايندگان مجالس كشورهاي آسيايي از بناهاي تاريخي- فرهنگي قزوين ديدن كردند.
محمد مهدي رضاپور رئيس سازمان ميراث فرهنگي و صنايع دستي و گردشگري استان قزوين با اعلام اين خبر افزود: بازديد روسا و نمايندگان مجالس كشورهاي آسيايي از قزوين ميتواند علاوه بر معرفي استان زمينه ايجاد سرمايه گذاري و تبادل گردشگر را فراهم نمايد.
رضاپور ضمن معرفي تاريخ و فرهنگ قزوين به ميهمانان گفت: قزوين با قدمت تاريخي هفت هزار ساله آثار ارزشمند و فراواني را از دورههاي مختلف در خود جاي داده كه براي گردشگران داخلي و خارجي ديدن اين فضاها جذابتي خاص دارد و ما اميدواريم با معرفي اين كهن شهر تاريخي آن را به مقصد گردشگري ايران تبديل نماييم.
سيد محمد ابوترابي نايب رييس اول مجلس نيز قزوين را شهر منتخب سازمان ملل متحد در توسعه پايدار شهري بر اساس توريسم برشمرد و گفت: قزوين با توانمنديهاي متنوع از پتانسيلهاي تاريخي-فرهنگي بالايي برخوردار است و به عنوان ميراث معنوي خاورميانه نيز به دنيا معرفي شده است.
سيدعلي اكبر طاهايي استاندارقزوين نيز در جمع روسا و نمايندگان مجالس كشورهاي آسيايي با اشاره به موقعيت ممتاز تاريخي استان قزوين گفت كه قدمت قزوين به هفت هزارسال قبل از ميلاد باز مي گردد و يكي از استانهاي مستعد در زمينه گردشگري بوده كه اميدواريم با برنامههاي بلند مدت بتوانيم قزوين را به يكي از قطبهاي فرهنگي- تاريخي كشور تبديل نماييم.
ماكسيم توكاروف نايب رييس مجلس سناي روسيه نيز با ابراز خرسندي از اين بازديد گفت: ايجاد ارتباط جهاني و تشكيل يك هويت فرهنگي، يكي از مسايل مهم دنيا محسوب شده كه مي تواند به هويت كشورهاي جهان كمك كند. دنيا هم اكنون به صورت يك دهكده كوچك جهاني عمل مي كند و اين امر بايد دركشورهاي آسيايي نيز اتفاق بيافتد تا در نهايت به تشكيل هويت و اقتدار اين قاره منتهي شود.
.عضو ناظر مجمع مجالس كشورهاي آسيايي تصريح كرد: موقعيت ممتاز جغرافيايي استان قزوين و نزديكي آن به تهران و درياي خزر، باعث شده تا اين استان بيش ازساير نقاط ايران زمينه پيشرفت و توسعه را داشته باشد . وي مكان هاي تاريخي استان قزوين را عاملي مهم و تاثيرگذار در توسعه صنعت گردشگري و جذب توريسم داخلي و خارجي دانست و ابراز داشت : ازبناهاي تاريخي قزوين بسيار لذت بردم ، اين بناها نمادي از هويت اصيل ايراني و بيانگر فرهنگ و تمدن كهن ايران است.
شايان ذكر است: نمايندگان شركت كننده در مجمع مجالس آسيايي به دعوت سيد محمد ابوترابي نماينده مردم قزوين در مجلس از بناهاي تاريخي سعدالسلطنه ، مجموعه دولت خانه صفويه و موزه مردم شناسي حمام قجر قزوين ديدن و اقلام تبليغاتي جهت معرفي استان قزوين به زبان انگليسي نيز از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به رسم ياد بود به گروه اهدا شد./120
يکشنبه 21 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 382]