تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830819248




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آغازين نقطه طب چين


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: نخستين كسي كه از غرب به چين رفت و طب چيني را به طور كامل آموخت، «سوليه دوموران»، ديپلمات فرانسوي بود كه در سن ۲۰ سالگي در سال ۱۸۹۸ به چين اعزام شد. در اين موقع همه گيري وبا در ايالت «يونان _ فو» ظاهر شده بود و او با كمال حيرت مشاهده كرد كه در بيمارستان ها بيماران به طريقه طب سوزني بهتر از درمان با داروهاي متداول آن زمان بهبود مي يابند.

اين طريقه درمان سخت مورد توجه وي واقع شد و «سوليه دوموران» مشغول مطالعه در اين زمينه شد و بالاخره رسماً مشغول كارآموزي در اين رشته شد. به طوري كه در سال ۱۹۰۸ ديپلم ابريشم داير بر لياقت و كفايت او در طب سوزي و سنتي چين به وسيله صد نفر از آكادميسين هاي چين امضا و به او تقديم شد.

«سوليه دوموران» پس از ۲۰ سال اقامت در چين به فرانسه بازگشت. اولين كار او در بيمارستان «سنت آنتوان» بوده كه در مورد درمان بيمار مبتلا به فلج نصف بدن طريقه طب سوزني را به كار برد.

بيمار زني بود كه از چند سال قبل مبتلا به فلج نيمه بدن شده بود. «سوليه» در سه نوبت سوزن كاري، اندام فلج او را كه سال ها بي حركت مانده بود به كار انداخت. سپس در بيمارستان «بيشا» و ساير بيمارستان ها با روش طب سوزني به درمان بيماران پرداخت. همزمان به ترجمه آثار چيني اشتغال داشت و در سال ۱۹۲۸ كتاب تشخيص بيمار ي ها به وسيله نبض چيني و در ۱۹۳۴ كتاب «خلاصه اي از طب سوزني» را انتشار داد.

كار سوليه در سال هاي آخر زندگي او از طرف پزشكان مغرض و مقامات رسمي، غيرقانوني اعلام شد و به اين ترتيب سوليه خانه نشين شد. در اين زمان دولت آمريكا به او پيشنهاد كرد كه تصدي كرسي طب سوزني را در يكي از دانشگاه هاي آمريكا به عهده بگيرد. ولي او اين پيشنهاد را نپذيرفت و حاضر به ترك زادگاه خود نشد.

در سال ۱۹۵۰ كميسيون فيزيولوژي سوليه را به عنوان تنها نامزد فرانسوي جايزه نوبل پيشنهاد كرد. سوليه در سال ۱۹۵۵ در سن ۷۷ سالگي چشم از جهان فرو بست، ولي به حق مي توان او را پايه گذار طب سوزني چين در غرب ناميد.

پس از وي افراد برجسته ديگري در اروپا، در اين زمينه فعاليت نموده اند از جمله «پروفسور نوژيه» در دانشگاه ليون فرانسه كه پايه گذار مكتب طب سوزني گوشي است.

دكتر «فول» در آلمان و دكتر «فيليكس من» در انگلستان، از سال ۱۹۷۵ و با سفر نيكسون رئيس جمهور آمريكا به چين و بيماري يكي از خبرنگاران همراه وي كه نياز به عمل جراحي پيدا كرد، پزشكان چيني با روش طب سوزني وي را بي هوش يا در واقع بي درد كردند و تحت عمل جراحي قرار دادند. مطالب بسيار زيادي در مورد طب سوزني چين در مطبوعات آمريكا منتشر شد و اين مسئله موجب توجه پزشكان آمريكايي به طب چيني شد.

از همان زمان پزشكان آمريكايي عازم چين شدند.

در حال حاضر در بيش از ۴۰ دانشكده طب سوزني در آمريكا تدريس مي شود.

همچنين در اروپا دانشكده هاي بسياري مشغول تدريس طب چيني هستند. طبق آمار fda تخمين زده مي شود سالانه بين ۹ تا ۱۲ ميليون نفر در آمريكا ويزيت طب سوزني مي شوند. تعداد متخصصين طب سوزني داراي مجوز كار در آمريكا بين سال هاي ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۸ دو برابر شده و به ۱۰۵۱۲ نفر رسيده است.

مشابه اين وضعيت را در كانادا و كشورهاي اروپايي هم به خوبي مي توان ديد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 163]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن