واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: صداقت و امانت داري از تكاليف مسوولان سياسي
نماينده سراب در خانه ملت، گفت: هيچ يك از نخبگان و مسوولان سياسي در هيچ رده اي حق ندارند به گونه اي رفتار كنند كه دين و باور مردم آسيب ببيند.
مجيد نصيرپور در گفت وگو با ايسنا، درباره فرمايشات اخير مقام معظم رهبري و تاكيد ايشان بر رفتار صادقانه نخبگان و مسوولان سياسي و تحركات نخبگان، اظهار كرد: اين فرمايشات ناظر بر اصلاح روش ها و ضرورت سلامت ساختارهاي اداري و سياسي كشور است، چرا كه طبق آموزه هاي ديني به هر ميزان مسوولان با مردم صادقانه رفتار كنند، نجات و رهايي و توسعه بيشتر فراهم خواهد شد.
نماينده سراب در خانه ملت با اشاره به حديثي از معصومين(ع)، مبني بر اين كه آزادي و نجات در صداقت و رفتار است، تصريح كرد: به استناد اين فرمايشات، مي توان نتيجه گرفت كه در جوامع بشري نيز مردم، مسوولان خود را براي انجام تكاليفي كه بر عهده شان گذاشته شده است، انتخاب مي كنند و قطعا در اين انتخاب، شرط اصلي امانتداري و صداقت در رفتار و گفتار است، به طوري كه به هر ميزان عمق اين صداقت و امانتداري بيشتر باشد، مردم بيشتر به حكومت ها اعتماد خواهند كرد و اين روند منجر به دوام و بقاي بيشتر حكومت ها مي شود.
نصيرپور با بيان اين كه جمهوري اسلامي حاصل خون شهدا، آحاد مردم و زحمت انقلابيون است; و طبيعتا انقلابي كه به سختي و با زحمت به نتيجه رسيده است، حفظ كردنش هم جزو واجبات و ضروريات است، ادامه داد: در حكومتي كه با نشانه هاي ديني و دين مداري در حال اجراست، صداقت و راست گويي و امانت داري جزو تكاليف نخبگان و مسوولان سياسي است و اگر آنها صداقت داشته باشند مردم حتما در مشكلات و مسايل تحمل شان بيشتر خواهد شد و ضمن آن كه به طور جدي تر از حكومت، مسوولان و نخبگان سياسي دفاع خواهند كرد، تحمل آنها براي حل مشكلات بيشتر خواهد شد.
عضو هيات رييسه كميسيون اجتماعي مجلس، تصريح كرد: اگر مردم ببينند زندگي نخبگان و مسوولان سياسي همان گونه كه ادعا مي كنند و شعار مهرورزي و عدالت محوري مي دهند، با زندگي مردم همراه است، مردم نيز بيشتر دلگرم مي شوند و حمايت مي كنند و تا مادامي كه اين اعتماد وجود دارد مي توان به سلامت حكومت و جمهوري اسلامي باور بيشتري داشت.
به گفته وي، نقطه مخالف اين مطلب نيز وجود دارد، به طوري كه اگر مردم در رفتار مسوولان و نخبگان سياسي عدالت ورزي نبينند، قطعا اعتماد آنها از بين مي رود و به مرور باعث فاصله گرفتن از ارزش هاي انقلاب و علل ايجابي آن خواهد شد و اين موضوع جزو تهديدات است.
نصيرپور با اشاره به رفتارهاي امام علي(ع) به عنوان رهبر حكومت علوي، گفت: صداقت در عمل به طور چشمگيري در رفتار حكومت اميرالمومنين(ع) مشاهده مي شد و ما اميدواريم نخبگان سياسي و مسوولان بتوانند اين رفتار را به شكل واقعي به نمايش بگذارند و بايد تلاش كنند رفتار آنها تصنعي نباشد، چون مردم رفتار تصنعي را از رفتار واقعي به راحتي تشخيص مي دهند.
نماينده سراب اظهار اميدواري كرد كه احساس عدالت و امنيت در نهاد مردم ظهور و بروز پيدا كند كه اگر اين اتفاق بيفتد، امنيت رواني به عنوان يكي از پايه هاي تقويت نظام براي مردم به ارمغان آورده مي شود.
وي با بيان اين كه متاسفانه در حال حاضر در كشورهاي جهان سومي و كشورهاي در حال توسعه، نخبگان سياسي دست روي نقاط و نكاتي مي گذارند كه مورد توجه مردم است و مردم در رابطه با آن حساسيت دارند، گفت: در زمان نزديك به انتخابات، مردم بيشتر مورد توجه قرار مي گيرند و در اين راستا علاقه مندي مردم گاه مورد هدف قرار مي گيرد.
نصيرپور با تاكيد بر اين كه اگر مردم اعتماد خود را به اظهارات نخبگان سياسي از دست بدهند، هر اتفاقي مي افتد، به طوري كه اولا حكومت و دولت از اين رهگذر آسيب مي بيند و دوم آن كه دين مردم مورد مخاطره قرار مي گيرند، تصريح كرد: بنابراين هيچ يك از نخبگان و مسوولان سياسي در هيچ رده اي حق ندارند، به گونه اي رفتار كنند كه دين و باور مردم آسيب ببيند، چرا كه مسووليت ها در يك زمان منتفي مي شود، اما آنچه كه بايد سالم مانده و بدون حاشيه از آن صيانت شود، دين مردم است كه اين مهم به عهده نخبگان سياسي و مسوولان كشور است.
جمعه 19 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]