تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خودتان را بر خوش اخلاقى تمرين و رياضت دهيد، زيرا كه بنده مسلمان با خوش اخلاقى خود به در...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868295245




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

صداقت و امانت داري از تكاليف مسوولان سياسي


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: صداقت و امانت داري از تكاليف مسوولان سياسي
نماينده سراب در خانه ملت، گفت: هيچ يك از نخبگان و مسوولان سياسي در هيچ رده اي حق ندارند به گونه اي رفتار كنند كه دين و باور مردم آسيب ببيند.
مجيد نصيرپور در گفت وگو با ايسنا، درباره فرمايشات اخير مقام معظم رهبري و تاكيد ايشان بر رفتار صادقانه نخبگان و مسوولان سياسي و تحركات نخبگان، اظهار كرد: اين فرمايشات ناظر بر اصلاح روش ها و ضرورت سلامت ساختارهاي اداري و سياسي كشور است، چرا كه طبق آموزه هاي ديني به هر ميزان مسوولان با مردم صادقانه رفتار كنند، نجات و رهايي و توسعه بيشتر فراهم خواهد شد.
نماينده سراب در خانه ملت با اشاره به حديثي از معصومين(ع)، مبني بر اين كه آزادي و نجات در صداقت و رفتار است، تصريح كرد: به استناد اين فرمايشات، مي توان نتيجه گرفت كه در جوامع بشري نيز مردم، مسوولان خود را براي انجام تكاليفي كه بر عهده شان گذاشته شده است، انتخاب مي كنند و قطعا در اين انتخاب، شرط اصلي امانتداري و صداقت در رفتار و گفتار است، به طوري كه به هر ميزان عمق اين صداقت و امانتداري بيشتر باشد، مردم بيشتر به حكومت ها اعتماد خواهند كرد و اين روند منجر به دوام و بقاي بيشتر حكومت ها مي شود.
نصيرپور با بيان اين كه جمهوري اسلامي حاصل خون شهدا، آحاد مردم و زحمت انقلابيون است; و طبيعتا انقلابي كه به سختي و با زحمت به نتيجه رسيده است، حفظ كردنش هم جزو واجبات و ضروريات است، ادامه داد: در حكومتي كه با نشانه هاي ديني و دين مداري در حال اجراست، صداقت و راست گويي و امانت داري جزو تكاليف نخبگان و مسوولان سياسي است و اگر آنها صداقت داشته باشند مردم حتما در مشكلات و مسايل تحمل شان بيشتر خواهد شد و ضمن آن كه به طور جدي تر از حكومت، مسوولان و نخبگان سياسي دفاع خواهند كرد، تحمل آنها براي حل مشكلات بيشتر خواهد شد.
عضو هيات رييسه كميسيون اجتماعي مجلس، تصريح كرد: اگر مردم ببينند زندگي نخبگان و مسوولان سياسي همان گونه كه ادعا مي كنند و شعار مهرورزي و عدالت محوري مي دهند، با زندگي مردم همراه است، مردم نيز بيشتر دلگرم مي شوند و حمايت مي كنند و تا مادامي كه اين اعتماد وجود دارد مي توان به سلامت حكومت و جمهوري اسلامي باور بيشتري داشت.
به گفته وي، نقطه مخالف اين مطلب نيز وجود دارد، به طوري كه اگر مردم در رفتار مسوولان و نخبگان سياسي عدالت ورزي نبينند، قطعا اعتماد آنها از بين مي رود و به مرور باعث فاصله گرفتن از ارزش هاي انقلاب و علل ايجابي آن خواهد شد و اين موضوع جزو تهديدات است.
نصيرپور با اشاره به رفتارهاي امام علي(ع) به عنوان رهبر حكومت علوي، گفت: صداقت در عمل به طور چشمگيري در رفتار حكومت اميرالمومنين(ع) مشاهده مي شد و ما اميدواريم نخبگان سياسي و مسوولان بتوانند اين رفتار را به شكل واقعي به نمايش بگذارند و بايد تلاش كنند رفتار آنها تصنعي نباشد، چون مردم رفتار تصنعي را از رفتار واقعي به راحتي تشخيص مي دهند.
نماينده سراب اظهار اميدواري كرد كه احساس عدالت و امنيت در نهاد مردم ظهور و بروز پيدا كند كه اگر اين اتفاق بيفتد، امنيت رواني به عنوان يكي از پايه هاي تقويت نظام براي مردم به ارمغان آورده مي شود.
وي با بيان اين كه متاسفانه در حال حاضر در كشورهاي جهان سومي و كشورهاي در حال توسعه، نخبگان سياسي دست روي نقاط و نكاتي مي گذارند كه مورد توجه مردم است و مردم در رابطه با آن حساسيت دارند، گفت: در زمان نزديك به انتخابات، مردم بيشتر مورد توجه قرار مي گيرند و در اين راستا علاقه مندي مردم گاه مورد هدف قرار مي گيرد.
نصيرپور با تاكيد بر اين كه اگر مردم اعتماد خود را به اظهارات نخبگان سياسي از دست بدهند، هر اتفاقي مي افتد، به طوري كه اولا حكومت و دولت از اين رهگذر آسيب مي بيند و دوم آن كه دين مردم مورد مخاطره قرار مي گيرند، تصريح كرد: بنابراين هيچ يك از نخبگان و مسوولان سياسي در هيچ رده اي حق ندارند، به گونه اي رفتار كنند كه دين و باور مردم آسيب ببيند، چرا كه مسووليت ها در يك زمان منتفي مي شود، اما آنچه كه بايد سالم مانده و بدون حاشيه از آن صيانت شود، دين مردم است كه اين مهم به عهده نخبگان سياسي و مسوولان كشور است.
 جمعه 19 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن