واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تاكيد لاريجاني بر وحدت نظر گروههاي سياسي
رئيس مجلس شوراي اسلامي امروز در نشستي با تشكل هاي سياسي استان فارس بر همفكري و وحدت نظر گروه هاي سياسي در راستاي منافع ملي تاكيد كرد.
به گزارش شبكه خبر ، علي لاريجاني در ادامه سفر خود به شيراز در نشستي با تشكل هاي سياسي فارس اظهار داشت: گروه هاي سياسي در كشور سرمايه ملي محسوب مي شوند.
وي افزود: وجود جريان هاي مختلف در كشور و داشتن آراي متفاوت در صورتي كه يك نظم سياسي مدون داشتته باشند تعالي بخش است كه بايد به آن به عنوان سرمايه نگاه كرد.
رئيس مجلس تصريح كرد: اگر گروه هاي سياسي انضباط نداشته باشند و آداب و رفتار سياسي را به خوبي رعايت نكنند مي توانند خطراتي براي كشور ايجاد كنند چنانكه در 30 سال گذشته مشاهده كرديم، اگر ديسپلين سياسي رعايت كنند جريان هاي سياسي دستاوردهاي نيكويي براي كشور خواهند داشت.
وي ادامه داد: اگر جريان هاي سياسي از جاده خارج و با ظن و سوء رفتار به يكديگر نگاه كنند مشقت زيادي براي اداره امور كشور ايجاد خواهند كرد.
وي برپايي جلسه امروز تشكل هاي سياسي كه با حضور گروه هاي اصلاح طلب و اصولگراي استان فارس برگزار شد را به فال نيك گرفت و گفت: در اين جلسه كه گروه هاي مختلف سياسي حضور دارند جلسه اي است كه مي توان در آن در مورد مسايل مختلف كشور نظر داد، ارتباط و رايزني جريان هاي سياسي با هم امر مطلوبي است كه ثمراتي خواهد داشت.
رئيس مجلس در بخش ديگري از سخنانش به بررسي وضعيت مديريت در كشور پرداخت و گفت: ما بعد از 30 سال كه از انقلاب اسلامي مي گذرد به برداشت هاي غني شده در اداره كشور دست يافته ايم يعني ما فراز و فرودهاي زيادي داشته ايم در اول انقلاب دعواهاي چپ و راست وجود داشت كه محور آن مسايل اقتصادي بود و بعد به باب سياسي كشيده شد.
وي تاكيد كرد: اكنون آن دعواها ديگر معنا ندارد دو جريان اصولگرا و اصلاح طلب به يك مباني نزديك به هم در اداره كشور رسيده اند يعني همه گروه هاي سياسي بر اصلاح رفتار اقتصادي رسيده اند.
وي ادامه داد: بنده نمي گويم اصل 44 قانون اساسي در كشور خوب اداره مي شود ولي تا جايي كه اطلاع دارم نظر آقايان خاتمي، كروبي و هاشمي رفسنجاني بر اصلاح اساسي در اقتصاد تاكيد دارد.
لاريجاني افزود: قرار نيست در اجراي اصل 44 مديريت اقتصاد كشور را گرفته و به گروه ديگر داد ، بلكه اصل 44 مي خواهد يك راه را نشان دهد كه مديريت اقتصادي كشور براساس رقابت باشد.
لاريجاني گفت: اگر بتوان رقابت دقيق و نه تصنعي در عرصه اقتصادي، فرهنگي، سياسي و اجتماعي تبيين كنيم به توانمند سازي كشور كمك خواهد شد.
وي يادآور شد: در سال هاي بعد از انقلاب، اقتصاد كشور به دست دولت بوده و همواره وارث دولت سالاري بزرگ بوده ايم كه البته اين دولت سالاري مديريت قوي در كشور بوجود آورد.
رئيس قوه مقننه گفت: امروز بايد اين ديوان سالاري بزرگ را تغيير داد و از مديران كاركشته نيز خوب استفاده كرد.
وي اظهار داشت: تجريه 30 ساله نشان مي دهد ديگر لزومي ندارد همه سمت ها در كشور سياسي باشد بسياري از مديريت ها در كشور نياز به نگاه سياسي ندارد در بسياري از كشورها وزير سياسي است اما دبيركلي وجود دارد كه تكنوكرات است.
لاريجاني تصريح كرد: ما بايد بپذيريم اگر همه سمت ها جنس سياسي داشته باشند ضرر مي كنيم.
وي ادامه داد: بايد مساله ديوان سالاري در كشور علاج شود.
لاريجاني گفت: جريانهاي سياسي به اين نكته رسيده اند كه كارها به مردم واگذار شود و دولت نظارت بيشتري داشته باشد.
رئيس مجلس در ادامه سخنان خود با اشاره به شرايط كشور در منطقه تصريح كرد: شرايط كشور نقاط روشني را به ما نشان مي دهد كه ذهن گروه هاي سياسي بايد به برخي موضوعات متمركز شود.
وي با بيان وجود برخي فشارهاي خارجي عليه ايران تصريح كرد: تئوري آنها اين است كه فشار بر ايران افزايش يابد و يا در مسير بيداري در منطقه و دستيابي به فناوري هاي پيشرفته ايستادگي نكند.
وي به جريان هاي سياسي توصيه كرد: بايد در حوزه منافع ملي براي خود تعريف و همه بر آنها وحدت نظر داشته باشند.
لاريجاني افزود: حال كه تهديدات از جنس هاي مختلف وجود دارد نيازمند همفكري و وحدت گروه هاي سياسي در منافع ملي هستيم.
رئيس مجلس يادآور شد: تلاش مجلس هشتم اين است كه به اين مساله توجه و از دعواهاي حيدري و نعمتي و كوچك سياسي پرهيز كند.
وي افزود: مجلس هشتم از گروه هاي اصولگرا، اصلاح طلب و مستقل تشكيل شده اما رفتار آنها كارشناسي است و در موضوعات تخصصي با هم اتفاق نظر دارند.
لاريجاني در پايان اين نشست به پرسش هاي نمايندگان تشكل هاي سياسي استان فارس پاسخ داد.
جمعه 19 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]