تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833223999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پارگی پرده گوش


واضح آرشیو وب فارسی:سلامتی برای همه:



پارگی پرده گوش به طور معمول جدی نمی باشد که اغلب پس از یک مدت ترمیم می شود و بهبود می یابد و هیچ گونه عوارضی ندارد.عوارضی که گاهی اوقات ممکن است رخ دهد از دست دادن قدرت شنوایی و ایجاد عفونت در گوش میانی می باشد. روش هايي جهت بهبود یافتن پرده گوش پاره شده وجود دارد البته در صورتی که خود به خود ترمیم نشده و شما شنوایی خود را از دست داده بودید. بايد درمان جراجي را پيگيري نمود.

 

پرده گوش چیست و چگونه ما می شنویم؟

 

پرده گوش پرده صماخ نامیده می شود یک پوسته نازک در ساختار گوش می باشد بین گوش خارجی و میانی نهفته است.

 

گوش کلا به سه بخش بیرونی , میانی و داخلی تقسیم می شود امواج صوتی وارد گوش خارجی شده و به پرده گوش ضربه می زنند و موجب ارتعاش ان می شوند.

 

پشت پرده گوش 3 استخوان کوچک وجود دارد که عبور و مرور ارتعاشات بر روی اسخوان های بخش میانی تاثیر می گذارد استخوان ها پس از ارتعاش امواج را به حلزون گوش داخلی انتقال می دهند که در انجا ارتعاشات به سیگنال هایی تبدیل شده که توسط یک سری فرستنده ها به مغز رفته و سبب مس شوند ما بشنویم.

 

گوش میانی در پشت پرده گوش به طور طبیعی با هوا پر شده است و با پرده گوش در تماس است و در پشت بینی شیپور استاش قرار دارد و این اجازه را می دهد که هوا در داخل و خارج از گوش میانی در جریان باشد.

 



 

پرده گوش پاره شده چیست و چه عواملی سبب ان می شوند؟

 

پارگی در پرده گوش می تواند انتشار یابد و زیاد شود و شنوایی را تحت تاثیر قرار دهد میزان از دست دادن شنوایی گوش متفاوت می باشد.برای مثال ایجاد یک سوراخ ریز می تواند موجب از دست رفتن کم شنوایی شود.سوراخ هر چه بزرگتر شود می تواند تاثیراتی بیشتری داشته باشد همچنین اگر علاوه بر ان سه استخوان كوچك متصل به پرده گوش هم اسیب ببیند سبب از دست دادن شنوایی شديدتر می شود.

 

همچنین با یک سوراخ در پرده شما در معرض یک خطر بزرگ عفونت گوش داخلي قرار می گیرید زیرا پرده صماخ به عنوان یک محافظ در برابر باکتری ها و میکروبهایی که به گوش میانی وارد می شوند عمل می کند .

 

چه چیز سبب پاره شدن پرده گوش می شود؟

 

عوامل شامل:

 

*عفونت گوش میانی می تواند سبب اسیب رساندن به پرده گوش شود که این وضعیت سبب می شود که ترشحات گوش به صورت چرک از گوش میانی خارج شود .

 

*اسیب مستقیم به گوش(به عنوان مثال برخورد جسم سخت با گوش)

 

*سروصدای بلند و ناگهانی به عنوان مثال ایجاد یک انفجار بزرگ در نزدیکی شما که در کل امواج ناگهانی سبب سوراخ شدن پرده گوش شما می شود که اغلب شدیترین نوع اسیب می تواند سبب کاهش شنوایی و وزوز گوش(زنگ زدن در گوش ) می شود.

 

*همچنین پارگی پرده گوش می تواند زمانی رخ دهد که به طور ناگهانی فشار تغییر کند که این اختلاف شدید هوا درخارج از گوش و گوش میانی می تواند سبب پارگی پرده گوش شود.برای مثال هنگام سفر با هواپیما که ایجاد درد در هنگام فرود هواپیما و در طی تغییر ارتفاع بسیار شایع می باشد.با این حال به ندرت پارگی پرده گوش خطرناک می باشد.

 

*وارد كردن اشیا به داخل گوش (مانند گوش پاك كن)که گاهی می تواند به پرده گوش اسیب برساند.

 

*گرامت ها یک سری لوله های کوچک هستند که در پرده گوش تعبیه شده اند که توسط چسبی که دارند سبب می شود تمامی ترشحات مخاطی که در گوش میانی به دام افتاده است از گوش خارج شود.هنگامی که یکی از این لوله های کوچک از گوش بیرون می افتد یک سوراخ در پرده گوش ایجاد می شود که به زودی بهبود می یابد.

 

چگونه پرده گوشی که سوراخ می شود تشخیص داده می شود؟

 

پزشک به راحتی با نگاه کردن به داخل گوش می تواند پارگی پرده گوش را با دستگاه نوراني مخصوصی به نام اتوسکوپ تشخیص دهد با این حال گاهی مشاهده عفونت ,التهاب ودر پرده گوش دشوار می باشد.

 

راه درمان پرده گوش چه می باشد؟

 

در اکثر موارد به درمان نیازی نمی باشد:

 

سوراخ پرده گوش معمولا بعد از 6 الی 8 هفته بهبود می یابد ان یک ساختار پوست مانند می باشد که مانند پوست بعد از یک مدتی ترمیم می شود در بعضی موارد پزشک در اثر مشاهده عفونت در گوش میانی انتی بیوتیک تجویز می کند تا به طور کامل بهبود یابد.

 

در اکثر موارد بهتر می باشد که از وارد شدن اب به درون گوش جلوگیری کنید و همچنین گاهی پزشک شما می گوید از گوش پاك كن پنبه اي یا موارد مشابه استفاده نکنید تا اسیبی به گوش شما نرسد.و بممكن است حتي در بعضی موارد پزشک توصیه کند شنا هم نکنید تا کاملا پرده گوش بهبود یابد.

 

درمان پزشکی:

 

گاهی اوقات پرده گوشی که اسیب دیده عفونت می کند که نیاز به انتی بیوتیک دارد گاهی قطره گوش می تواند صدمات بالقوه ای به گوش بزند که نباید ريسك کنید بگذارید پزشک خود نوع ان را تعیین کند و ان را برای شما تجویز کند یا به شما داروهایی می دهد که به صورت خوراكي مصرف می شود.

 

گاهی اوقات عمل جراحی توصیه می شود:

 

این یک گزینه ای جهت درمان پارگی گوش می باشد که تکنیک های مختلف دیگری جهت درمان پارگی گوش نیز وجود دارد مانند قرار دادن یک سری مواد شیمیایی در بخش پاره شده پرده گوش تا بهبود یابد و همچنین استفاده ازعمل جراحی به نام تیمپانوپلاستی می باشد که معمولا موجب رفع سوراخ و بهبود شنوایی می شود.

 

با این حال بسیاری از افرادی که مبتلا به پارگی پرده گوش هستند نیازی به درمان ندارند بسیاری از مردم دچار پارگی گوش و ایجاد سوراخ در گوش می شوند که هیچ گونه علائمی نداشته و زود بهبود می یابد.درمان معمولا در مواردی توصیه می شود که منجر به کاهش یا از بین رفتن قدرت شنوایی شده باشد.همچنین در شناگران در صورتی که سوراخی در گوش موجود باشد و ترمیم شده باشد ممکن است در اثر برخورد اب با پرده گوش در بخش میانی سبب عفونت شود.

 

اگردر گوش شما سوراخی پدید اید که به صورت خود به خود ترمیم نشود باید به یک متخصص گوش و حلق و بيني مراجعه کنید و او به شما توصیه می کند قبل از مراجعه و درمان خود جوانب مثبت و منفی درمان را بسنجید.

 

 

 

 

آخرین به روز رسانی در يكشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۰۹:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سلامتی برای همه]
[مشاهده در: www.myhealth.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 415]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن