محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853294459
معاون سازمان امور مالياتي در گفت و گوي تفصيلي با فارس: دولت اختياري براي تغيير زمان اجراي ماليات بر ارزش افزوده ندارد
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون سازمان امور مالياتي در گفت و گوي تفصيلي با فارس: دولت اختياري براي تغيير زمان اجراي ماليات بر ارزش افزوده ندارد
خبرگزاري فارس: معاون ماليات بر ارزش افزوده در گفت و گوي تفصيلي با فارس به بيان ويژگي ها و الزامات قانوني در نظر گرفته شده براي اجراي قانون جديد مالياتي كشور پرداخت و گفت: قانون زمان اجرا را تصريحي بيان كرده و به دولت نيز اختياري براي تغيير تاريخ نداده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس گفت و گوي زير با معاون ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي قبل از ابلاغ رييس جمهور مبني بر به تعويق افتادن دو ماهه اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده بود لذا نادر آريا زماني كه از الزامات قانوني و عدم اختيار دولت نسبت به تعويق زمان اجراي اين قانون به فارس توضيح مي داد هيچ دستوري مبني بر به تعويق افتادن آن صادر نشده بود .
نادر آريا در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس كه درباره روند اجراي ماليات بر ارزش افزوده و اقدامات انجام شده در اين باره پرسيد، اظهارداشت: سازمان امور مالياتي دو سال است كه اقدامات گستردهاي را براي برنامهريزي و استقرار نظام ماليات بر ارزش افزوده به انجام رساند، اما بخش اصلي اقدامات موكول به تصويب و ابلاغ قانون بوده است.
*اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده در 5 محور
وي خاطر نشان كرد: اقداماتي كه سازمان امور مالياتي در حد فاصل تصويب و اجراي قانون به انجام رسانده است را ميتوان در 5 محور جمعبندي كرد.
وي اولين محور را تنظيم پيش نويس و تصويب آييننامهها و دستورالعملها ذكر كرد و توضيح داد: در اين زمينه دستورالعملهايي مانند دستورالعمل نحوه محاسبه ماليات، نحوه ثبت نام، نحوه صدور صورتحسابها كه از فوريت بيشتري برخوردار بوده، تصويب و ابلاغ شده است، ساير دستورالعملها و آئيننامهها نيز در جريان تدوين و تصويب قرار دارد كه هر يك در زمان خود به موديان ارايه خواهد شد.
آريا ادامه داد: يكي ديگر از محورها تدوين فرآيندهاي اجرايي، فرمها، دستورالعملها و نظام فنآوري اطلاعات است ، در اين مراحل فرم صورت حساب و فرآيند ثبت نام به موديان ارايه و اجرا شد.
وي گفت: ساير اقدامات مانند سامانهها و فنآوري اطلاعات نيز در جريان تدوين است و در زمان خاص خود اجرايي خواهد شد. سازمان امور مالياتي به ترتيبي پيش ميرود كه فرآيندها و فنآوري اطلاعات مورد نياز مديريت اجرايي اين نظام مالياتي به موقع اجرا شود.
آريا محور سوم را تصويب سازمان اجرايي و جذب، استقرار و آموزش نيروي انساني ذكر كرد و افزود: سازمان اجرايي ماليات بر ارزش افزوده در قالب معاونت جديد ماليات بر ارزش افزوده به تصويب رسيد، نيروهاي آن از مراكز دروني و بيروني سازمان تامين شده و اين نيروها آموزشهاي لازم را ديدهاند.
وي گفت: قبل از ماه مبارك رمضان در سطح كشور 573 نفر از كاركنان سازمان امور مالياتي را به عنوان مدرس ماليات بر ارزش افزوده آموزش داديم، اين افراد در سطح 30 استان آموزشهاي لازم براي اطلاعرساني اين نظام مالياتي و ثبت نام موديان را ديدند.
آريا محور چهارم را تامين و تجهيز فضاهاي كاري ذكر كرد و گفت: بخش عمدهاي از فضاي كاري مورد نياز در استانها تامين شده و تجهيز اين فضاها و استقرار نيروي انساني در جريان است.
وي تاكيد كرد: ماليات بر ارزش افزوده به دليل خصوصياتي كه در شفافسازي مبادلات كالاها و خدمات دارد، به عنوان بخشي از طرح تحول اقتصادي دولت قرار گرفته و بخش عمدهاي از امكانات مورد نياز مهيا شده است.
آريا ادامه داد: محور پنجم كار سازمان امور مالياتي اطلاعرساني و آماده سازي ذينفعان به ويژه فعالان اقتصادي است، همانطور كه گفته شد در در بخش نيروي انساني،573 مربي تربيت كرديم و ماموريتهاي سازمان امور مالياتي به مربيان داده شد. اين كادر مامور شدند در حوزه هر اداره كل استان آموزشهاي لازم را به موديان و تشكلهاي استانها بدهند.
معاون سازمان امور مالياتي اضافه كرد: برنامههاي مشخصي براي آنان تعيين شده است تا آموزشهاي لازم را به اتاقهاي بازرگاني تشكلهاي صنعتي، انجمن مديران صنايع خانههاي صنعت و معدن، واحدهاي مستقر در شهركهاي صنعتي، اعضاي هيات مديره صنوف و استانها ارايه دهند.
وي اظهار داشت: تا اين لحظه 27 همايش آموزشي كه حداكثر هزارو 700 و حداقل 60 مودي در هر يك از آنها حضور داشتند، توسط ستاد سازمان امور مالياتي كشور برگزار شده است. يكي از اين همايشها را براي هزار و 700 نفر از حسابداران كه مسئوليت حسابداري واحدهاي مشمول اين نظام مالياتي را بر عهده دارند، برگزار كرديم، در سطح 20 استان كشور نيز تا به حال 107 همايش برگزار و تلاش شده به ويژه آموزشها به آن دسته از موديان كه مشمول مرحله اول ثبت نام هستند، ارايه شود.
وي گفت: شايد ما در كشور 3 ميليون فعال اقتصادي داشته باشيم، ولي بخش معدودي از اين فعالان اقتصادي در مرحله اول مشمول اين نظام مالياتي هستند، يعني تمامي وارد كنندگان، صادركنندگان و فعالاني كه مجموع واردات كالا و ارايه خدمتشان در سال گذشته بيش از 300 ميليون تومان و يا در 5 ماهه نخست امسال جمع فروش كالا و ارايه خدماتشان از 125 ميليون تومان بيشتر بوده است.
آريا تاكيد كرد: سعي كردهايم اقداماتمان را در اين 5 محور سامان دهيم . البته فاصله ميان تصويب و اجرا محدود بوده است اما الزامات سازمان امور مالياتي با توجه به محدوديت زماني اقدامات واقعا گستردهاي بوده است كه سعي كردهايم تا حد ممكن اقدامات گستردهاي را انجام دهيم.
*استقبال خوب از ماليات جديد
خبرنگار فارس گفت: با وجود اين اقدامات به نظر ميرسد فرآيند آموزش و اطلاع رساني بسيار دير هنگام است، بازخوردهايي هم كه از اجراي قانون ميرسد، حاكي از ابهام و سردرگمي موديان در برابر نظام مالياتي جديد دارد؟
معاون سازمان مالياتي پاسخ داد: ما كتبا به تمامي تشكلهاي صنفي و صنعتي اعلام كرديم هر كس درباره ماليات بر ارزش افزوده نياز به اطلاعات دارد، تقاضاي كتبي خود را ارسال كند تا اقدام كنيم.
وي تاكيد كرد: اين درخواست ميتواند به نمابر معاونت ماليات بر ارزش افزوده به شماره 88573717 ارسال شود. هر تشكلي كه متقاضي باشد، سازمان امور مالياتي بدون محدوديت و در كوتاهترين زمان كلاس آموزشي تخصصي ويژه آن را برايش برگزار ميكند.
آريا با اشاره به اينكه هر صنف در ارتباط با ماليات بر ارزش افزوده مشكلات و ويژگيهاي خاص خود را ميتواند داشته باشد، افزود: در صورت تقاضا آمادهايم همايش تخصصي ويژه هر صنف را برگزار كنيم.
معاون سازمان امور مالياتي اظهار داشت: استنباط ما اين است كه استقبال از اين نظام مالياتي بسيار خوب بوده است و دليل آن حجم ثبت نامهاست، تا كنون 90 درصد از موديان مشمول مرحله اول اين نظام مالياتي مراجعه و ثبت نام كردهاند.
آريا در عين حال از ارايه آمار ثبت نام كنندگان و تعداد مشمولان مرحله اول نظام مالياتي جديد خودداري كرد.
*مزيتهاي ماليات بر ارزش افزوده نسبت به تجميع عوارض
وي در اين راستا بيان مزاياي ماليات بر ارزش افزوده بر تجميع عوارض را لازم دانست و توضيح داد: بدون شك رضايت فعالان اقتصادي از ماليات بر ارزش افزوده، بيش از تجميع عوارض خواهد بود.نخست اينكه در ماليات بر ارزش افزوده هيچ افزايش نرخي نسبت به تجميع عوارض نداريم. ماليات بر ارزش افزوده با همان نرخهاي كمتر از نرخهاي تجميع عوارض به اجرا درآمده است.
وي ادامه داد: تجميع عوارض يا هر ماليات ديگري ميتواند خصوصيت آبشاري داشته و ماليات مضاعف اخذ شود. در حالي كه ماليات بر ارزش افزوده به دليل خصوصيت در بازگرداندن به فعالان اقتصادي موجب بار مالياتي مضاعف ميشود. ما تلاش كرديم ماليات مضاعف در تجميع عوارض به حداقل برسد. اما كماكان در آن وجود داشت.
آريا ادامه داد: تجميع عوارض يك ماليات تك ايستگاهي و ايستگاه آن نيز صرفا مقابل صنايع قرار داشت،اين عوارض بر توزيع و واردات اعمال نميشد اما ماليات بر ارزش افزوده در همين ابتداي اجرا بر واردات و توزيع نيز اعمال شده و اين به نفع صنايع است.
وي تصريح كرد: صنايع ما هميشه نگران بودند كه عملكرد آنها شفاف است،در حالي كه عملكرد ساير بخشهاي اقتصادي شفاف نيست.صاحبان صنعت همواره عنوان ميكردند ماليات از آنها گرفته ميشود اما از ديگران گرفته نميشود در حالي خصوصيت برجسته اين نظام مالياتي كه همه بايد به دليل اين ويژگي برجسته از آن حمايت كنند، شفافسازي مبادلات اقتصادي است.
آريا گفت: اگر مبادلات اقتصادي در نتيجه اين نظام مالياتي شفاف شود، نتيجه اين خواهد بود كه در ماليات بردرآمد نيز به ماليات حقه نزديك ميشويم. درجه عدالت مالياتي افزايش يافته و تمام فعالان اقتصادي به تدريج ماليات حقه خود را خواهند پرداخت.
آريا اظهار داشت: در حال حاضر ماليات بر ارزش افزوده براي جمع محدودي از فعالان اقتصادي بزرگ اجرا ميشود و ما در مرحله اول قصد ورود به محدوده فعاليت فعالان اقتصادي كوچك را نداريم.
وي گفت: علاوه بر اين 140 همايش از يك ماه و نيم قبل از اجراي قانون برگزار شده است.در تمام اين جلسات براي برگزاري همايشهاي تكميلي زير مجموعههاي آنان اعلام آمادگي كردهايم.
آريا ادامه داد: اطلاعيههاي سازمان مالياتي در سطح بيسابقهاي در جرايد كشور منتشر شده است. ما هر اطلاعيه را مبسوط و دو نوبت در هر نشريه منتشر كردهايم.
*نظام مالياتي جديد ساده و قابل اجرا در 3 بند
معاون سازمان امور مالياتي تاكيد كرد: ماليات بر ارزش افزوده داراي پيچيدگي اجرايي زيادي براي فعالان اقتصادي نيست.
وي در سه بند به بيان تمام انتظارات سازمان مالياتي از فعالان اقتصادي پرداخت و گفت: نخست از فعالان اقتصادي ميخواهيم فرم ساده ثبت نام اين نظام مالياتي را تكميل كنند.
آريا افزود: دوم، فعالان اقتصادي اگر از فعال اقتصادي ثبت نام شده ديگري خريد كردند، بهاي كالا و خدمات را پرداخته و صورتحساب دريافت كنند،در اين صورتحساب اگر مثلا 100تومان خريد كردهاند 3تومان نيز ماليات پرداخته و صورتحساب را نزد خود نگاه دارند.
وي گفت: سومين تقاضا اين است كه هنگامي كه فعال اقتصادي كالا يا خدماتي را عرضه كرد و به فروش رساند، پس از صورتحساب كردن بهاي كالا و خدمت ، ذيل آن ماليات بر ارزش افزوده را نيز محاسبه و اخذ كند.
آريا تاكيد كرد: در پايان هر فصل نيز مالياتهاي بر فروش كه به نيابت از دولت گرفته شده را به عنوان بدهي فعال اقتصادي از مالياتهاي بر خريد كه بدهي دولت به فعال اقتصادي است كسر كرده ، اگر ماليات بيشتري پرداخت بود از دولت پس بگيرد و اگر ما به التفات پول دولت نزد فعال اقتصادي بود به دولت پرداخت كند.
وي تاكيد كرد: احكام نظام ماليات بر ارزش افزوده براي فعالان اقتصادي ، احكام سادهاي است و نبايد با پيچيدگيهاي مالياتهاي مستقيم مقايسه شود.
آريا ادامه داد:پايگاه اطلاعساني ما به نشاني WW.VAT.IR ايجاد شده است، تمام اطلاعات، فرمها و اخبار در اين سايت قرارداده شده و حجم زيادي از اطلاعرساني صورت گرفته است.
*فاصله تصويب و اجراي قانون محدود بود
خبرنگار فارس گفت: براي شما بيان اينكه ماليات بر ارزش افزوده داراي سه مرحله فاقد پيچيدگي است، ساده است. ولي مودي با يك قانون جديد روبروست. آيا بهتر نيست بپذيريد اطلاعرساني در اين باره را دير شروع كرديد؟
وي پاسخ داد: فاصله تصويب قانون و اجراي قانون محدود بود. سال پيش در همين ماه قانون ماليات بر ارزش افزوده در مجلس نهايي شد و بر اين اساس نيز تاريخ اجرا مهر ماه امسال قرار داده شد.
آريا در عين حال گفت: رفت و برگشتها و اصلاحاتي كه بايد در قانون انجام ميشد، زماني را سپري كرد تا در تير ماه امسال قانون نهايي شد.
وي با بيان اينكه زمان سازمان امور مالياتي محدود بود، افزود: بلافاصله پس از ابلاغ قانون بايد چند دستورالعمل پايه اجرايي تصويب ميشد و بعد ما بايد مدرسان خود را در30استان كشور تربيت ميكرديم.
*دولت اختياري براي تغيير زمان اجرا ندارد
آريا درباره احتمال به تعويق افتادن اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده نيز تاكيد كرد: قانون زمان اجرا را تصريحي بيان كرده و به دولت نيز اختياري براي تغيير تاريخ نداده است. ماليات بر ارزش افزوده در مهر ماه بايد اجرا ميشد. ما نيز سعي كرديم تمام اقداماتي كه ميتوانستيم در بازه زماني موجود انجام دهيم را انجام دهيم.
خبرنگار فارس گفت: آيا مجلس زمان مناسب را در نظر نگرفت؟
وي پاسخ داد: اين استنباط اصلا درست نيست ، اتفاقا دقت كميسيون اقتصادي مجلس جاي تقدير دارد. مجلس حساسيت فعالان اقتصادي را به دقت مورد توجه قرار داد.هيچ جلسهاي از كميسيون اقتصادي بدون حضور حداقل 4 فعال و نماينده بخش خصوصي برگزار نشد.
آريا گفت:نظرات بخش خصوصي در تصويب قانون لحاظ شد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه چرا مجلس پيش بيني مناسبي درباره زمان اجراي ماليات بر ارزش افزوده نداشت،گفت: قانون در زماني كه تصويب شد، فرصت كافي براي اجرا وجود داشت. اما مراحل بعدي مانند بررسيهاي با ارزش شوراي نگهبان كه بايد انجام ميشد، تصويب زمان اجراي آزمايشي در صحن علني مجلس همگي زمانبر بود و روند خاص خود را طي كرد، اينها مراحلي بود كه بايد مورد توجه قرار ميگرفت.
معاون سازمان مالياتي ادامه داد: ما نيز تلاش كرديم در فرصت باقي مانده به بهترين نحو از زمان استفاده كرده و بيشترين اطلاعرساني را انجام دهيم.
*اجراي مراحل بعدي پس از آمادگي كامل
آريا تاكيد كرد: در مرحله اول قانون براي بخش محدودي از فعالان اقتصادي اجرا ميشود و اين دسته، گروهي هستند كه بيشترين آمادگي را براي اجراي قانون به لحاظ امكانات، آموزشها و نيروي انساني در اختيار دارند.
آريا گفت: سعي كرديم آموزشهاي لازم را در اختيار اين گروهها قرار دهيم. اتفاقا نيز آموزشهاي سازمان امور مالياتي گسترده بود و آماده ارايه آموزشهاي تكميلي نيز هستيم.
آريا در پاسخ به اين پرسش كه آيا امكان دارد فرصت ديگري براي ثبتنام كنندگان مرحله اول براي ارايه صورت حساب هاي پايان فصل در نظر گرفته شود؟
وي اظهار داشت: در جايي كه به ما اختياراتي داده شده، ميتوانيم از اختياراتمان استفاده كنيم، ولي جايي كه حكم قانون قطعي در نظر گرفته شده، حق نداريم مصوبه مجلس را به طور كامل اجرا نكنيم.
آريا ادامه داد: بنابراين آنچه كه در حوزه اختيارات سازمان امور مالياتي كشور در قانون باشد، سازمان آماده است به شرط نياز آن را تامين كند، ولي در مورد احكام قانوني به عنوان دستگاه اجرايي موظف به اجرا هستيم. در زمينه تاريخ اجرا، مكلف به اجراي قانون هستيم.
خبرنگار فارس درباره زمانبندي مراحل بعد اجراي ماليات بر ارزش افزوده براي ديگر فعالان اقتصادي پرسيد.
وي پاسخ داد: حتما اجراي كار زمانبندي شده است. اما برنامه ما براي اجراي مراحل بعدي، به ترتيب آماده شدن فعالان اقتصادي است.
آريا تصريح كرد: براي اجراي مراحل بعدي قانون بايد ابتدا فعالان اقتصادي را آموزش داده، آماده اجرا كنيم و بعد به آن سطح ورود پيدا كنيم.
معاون ماليات بر ارزش افزوده درباره اين كه دومين سطوح درآمدي مشمول پرداخت ماليات بر ارزش افزوده مربوط به چه سطحي هستند؟ تاكيد كرد: ممكن است معيار ثبتنام براي مراحل بعد درآمد نباشد و آمادگي اصناف و شاخصههايي غير از ميزان درآمد مورد توجه باشد.
وي افزود: همايشهاي خوبي را در زمينه استفاده از ماشينهاي فروش با وزارت بازرگاني داشتهايم. اين هماهنگي در زمينه كدگذاري كالا و خدمات نيز با مركز ملي كالا، و خدمات انجام شده است، نظر دولت اين است كه ما هرچه سريعتر ماليات بر ارزش افزوده را براي گروههاي ديگر به اجرا بگذاريم.
آريا ادامه داد: دولت معتقد است اين كار سريع و توام با آمادگي فعالان اقتصادي انجام شود.
وي در پاسخ به اينكه فكر ميكنيد كي اين آمادگي كلي ايجاد شود، تصريح كرد: در سال جاري حتما يك مرحله ديگر از ماليات بر ارزش افزوده به اجرا در خواهد آمد. برخي تشكلها در حال حاضر نيز در حال انجام هماهنگيهايي هستند كه كل آن تشكل در زير چتر ماليات بر ارزش افزوده قرار گيرند.
معاون سازمان مالياتي گفت: اجراي ماليات بر ارزش افزوده براي تشكلها و صنوف به شرط آمادگي به نفع فعالان اقتصادي است، چرا كه فعال اقتصادي كه ثبتنام نشده باشد، نميتواند مالياتهاي خريد خود را پس بگيرد.
آريا افزود: به دليل اين خصوصيت فعالان اقتصادي در صورت آماده شدن، خود متقاضي ورود به ماليات بر ارزش افزوده خواهد بود.
وي تاكيد كرد: ما اعتقاد داريم بايد در فعالان اقتصادي آمادگي لازم را ايجاد كنيم و با آماده شدن آنان وارد مراحل بعد شويم.
*معافيت خدمات بانكها از ماليات بر ارزش افزوده
آريا در خصوص ويژگيهاي اخذ ماليات بر ارزش افزده از بخشهاي خدماتي چون بانكها، بيمهها و كارگزاريهاي بورس، گفت: ماليات بر ارزش افزوده ماليات بر مصرف است نه ثروت و درآمد.
وي توضيح داد:با توجه به اين مسئله اولا قانونگذار در ماده 12 قانون تمامي خدمات بانكها و موسسات اعتباري مجاز را از شمول نظام ماليات بر ارزش افزوده معاف كرد.
معاون سازمان مالياتي افزود: همچنين بر اساس صورت جلسهاي كه ميان سازمان امور مالياتي و سازمان بورس به امضاء رسيد، مبادلات سهام به عنوان مبادلات سرمايه مشمول اين نظام مالياتي نميشود،شركت كارگزاري كه سهام را خريداري كرده و يا ميفروشد نيم درصد بهاي سهم به عنوان حقالزحمه دريافت ميكند كه اين نيم درصد چون اين حقالمعامله ارايه خدمات است به ميزان 3 درصد مشمول ماليات بر ارزش افزوده ميشود.
خبرنگار فارس گفت:كارگزاران بورس عنوان ميكنند سهامداران براي پرداخت ماليات بر ارزش افزوده توجيه نيستند و به آنان اعتراض ميكنند. فكر نميكنيد اجراي اين قانون علاوه بر برگزاري دوره آموزشي نيازمند اطلاعرساني به مردم نيز بود؟
آريا پاسخ داد: درست است. ما حاضريم براساس توافقنامهاي كه با سازمان بورس امضا كردهايم اطلاعرساني كنيم، ما از رسانهها انتظار داريم و در اين زمينه به ما كمك كنند.
وي گفت: ماليات بر ارزش افزوده در بخش بيمه نيز همچون بورس مورد توجه است.
آريا درباره آماده نبودن ماشينهاي فروش براي محاسبه ماليات بر ارزش افزوده فروشندگان خرد نيز بار ديگر تاكيد كرد: زماني نظام ماليات بر ارزش افزوده در سطوح ديگر به اجرا درميآيد كه آمادگي ايجاد شده و ماشينهاي فروش عرضه شده باشد.سازمان مالياتي آماده اجراي نظام مالياتي جديد است، اما منتظريم آمادگي در فعالان اقتصادي نيز ايجاد شده و متناسب با اين آمادگي وارد ديگر فازهاي اجرا شويم.
خبرنگار فارس گفت: برخي از كارگزاران داراي شعب در شهرستانها هستند و اينها نميدانند 5/1 درصد عوارض شهرداري را به شهر محل شعبه بايد پرداخت كنند و يا شهرداري تهران؟
وي گفت: توافقهاي لازم در اين باره با بورس انجام شده و قبل از فراخوان ارايه اولين اظهارنامه ترتيب كار را اعلام خواهيم كرد.
آريا گفت: ترتيبي خواهيم داد كه به ويژه در بخش عوارض كه محلي اخذ ميشود، عوارض هر شهر و استان به مصرف خود آن استان برسد، قانونگذار نيز تاكيد دارد منافع عوارض پرداختي هر شهر به مصرف همان شهر برسد.
مصاحبه از : مريم حاج نوروزي
انتهاي پيام/
جمعه 19 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]
-
گوناگون
پربازدیدترینها