تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رسول اكرم صلى الله عليه و آله گروهى را كه كشت و كار نمى كردند، ديدند و فرمودند: شم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827712024




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نبرد نامزدهاي انتخاباتي آمريكا در دنياي مجازيپيروزي اوباما بر مك‌كين در اينترنت


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: نبرد نامزدهاي انتخاباتي آمريكا در دنياي مجازيپيروزي اوباما بر مك‌كين در اينترنت
مترجم: ندا لهرديتكنولوژي اگر چه كاربردي به روز است، اما پيشينه علمي آن چندان هم جديد نيست. بسياري از ما با تكنولوژي و وابسته‌هايش بزرگ شده‌ايم؛ درست مانند كانديداهاي رياست‌جمهوري آمريكا كه ديگر اين روزها آوازه رقابت تنگاتنگشان در گوش تمام ملت‌ها پيچيده است.


تنها حدود يك ماه تا برگزاري انتخابات رياست‌جمهوري آمريكا باقي مانده و اين دو رقيب هر كدام به دنبال راهي جديد براي كسب راي مردم و جلب رضايت آنها هستند تا نتيجه نهايي را به صورت دلخواه خود رقم بزنند.
در اين ميان شايد تكنولوژي‌ و ابزارهاي متعلق به آن همان چيزي باشد كه آنها مي‌توانند روي آن حساب كرده و آن را به كار بگيرند.
در واقع اگر بخواهيم منصفانه قضاوت كنيم بايد بگوييم كه روند سريع رشد و نفوذ تكنولوژي در سال‌هاي اخير، راه گريزي جز همراهي با آن را باقي نگذاشته است.
ضريب نفوذ اينترنت و تلفن همراه به عنوان شاخص‌هايي از ميزان رشد تكنولوژي مي‌توانند گواه خوبي بر اين مدعا باشند. از طرفي «جان مك كين» و «باراك اوباما» به عنوان نامزدهاي رياست‌جمهوري يكي از پيشرفته‌ترين كشورهاي جهان در عرصه تكنولوژي قطعا تكنولوژي را به عنوان يك ابزار ارتباطي قوي در اختيار مي‌گيرند.
آنها با تكنولوژي بزرگ شده اند
نامزدهاي انتخابات رياست‌جمهوري ايالات متحده هر كدام نماينده نسلي از افراد هستند كه در طول عمر خود تكنولوژي‌هاي مختلفي را ديده و تجربه كرده‌اند.
جان مك‌كين نامزد جمهوري‌خواه رياست‌جمهوري آمريكا در ماه آگوست سال 1936 درست قبل از اختراع هواپيماهاي جت و دستگاه هاي فتوكپي متولد شده است.
او در حقيقت پنج سال كوچك‌تر از اولين كامپيوتر مبتني بر نرم‌افزار است. بسياري معتقدند كه مك كين، مردي پشت ثانيه‌ها، دقيقه‌ها و زمان است. در مقابل رقيب سرسخت او باراك اوباما، 25 سال جوان‌تر است. البته اين موضوع به اين معنا نيست كه اوباما بيشتر از مك‌كين دوستدار تكنولوژي است، هرچه باشد او عضو نسلي است كه با نام «نسل آرام» شناخته شده و در سال‌هاي بين جنگ جهاني اول و دوم متولد شده است. واقعيت اين است كه هميشه سن و سال نمي‌تواند معياري براي همراهي با تكنولوژي باشد؛ همانطور كه بسياري از هم سن و سالان مك‌كين خدمات و ابزارهايي مانند اينترنت و سيستم عامل Unix را اختراع كرده‌اند. باراك اوباما هم كه در سال 1961 متولد شده است، توانسته در سن يازده سالگي‌اش يكي از بهترين تكنولوژي‌هاي قرن را ببيند. در واقع معجزه تكنولوژي در آن زمان اختراع تلويزيون‌هاي رنگي و جايگزيني آنها با تلويزيون‌هاي سياه و سفيد بود.
اوباما همچنين با تكنولوژي‌هاي مدرن‌تري مانند گوشي‌هاي موبايل BlackBerry هم همراه بوده است. با اين اوصاف چندان هم عجيب به نظر نمي‌رسد كه نامزدهاي رياست جمهوري آمريكا از تكنولوژي‌هاي ارتباطي پيشرفته امروزي براي كسب آراي بيشتر از طريق اينترنت يا پيام‌هاي متني استفاده كنند. با تمام اينها آنچه در اين مورد اهميت دارد، اين است كه اين دو رقيب سياسي در عصر تكنولوژي و همراه با نفوذ تدريجي آن به زندگي روزمره، رشد يافته‌اند. اين روزها ديگر بازي‌هاي كامپيوتري و اينترنت، ابزارهاي نوظهور و عجيب و غريب دوران كودكي اين رقيب‌ها نيستند.
تكنولوژي در خدمت سياست
اين روزها با نزديك‌شدن به انتخابات رياست‌جمهوري آمريكا و دغدغه‌هاي يافتن روش‌هاي رقابتي جديد، بسياري از كارشناسان به بررسي چگونگي همراهي تكنولوژي يا مانع‌شدن آن بر سر راه رقابت‌هاي انتخاباتي مي‌پردازند. به‌عقيده اين افراد رقابت‌هاي انتخاباتي آمريكا ديگر از يك گردش تلفني در وبلاگ‌ها و خواندن نظرات افراد گذشته و چشم‌انداز وسيعي از كاربري‌هاي مختلف تكنولوژي را پيش‌روي رقباي انتخاباتي ترسيم كرده است.
در دوره گذشته انتخابات رياست‌جمهوري آمريكا در چهارسال پيش هنوز وب‌سايت‌هايي اجتماعي و ارتباطي مانند Youtube ظهور نكرده بوده و وب‌سايت‌هايي مانند Facebook تنها پاتوقي آنلاين براي جوانان بودند.
يكي از هواداران حزب دموكرات آمريكا در اين مورد مي‌گويد: خدمات آنلاين جديد در واقع لايه وسيعي از ارتباطات را به وجود آورده‌اند.
آنها باعث مي‌شوند تا ما واقع‌بين‌تر بوده و بتوانيم حتي نتايج احتمالي انتخابات را هم تخمين بزنيم ...
با اين همه، تغيير بزرگي كه حالا در اين تكنولوژي‌هاي جديد به‌وجود آمده، به كار گرفتن آنها به‌عنوان ابزارهاي قدرتمند سياسي است.
جان مك‌كين و باراك‌اوباما حتي متخصصان IT را براي خلق دنياي آنلاين و مجازي خود استخدام كرده‌اند. به‌عنوان نمونه وب‌سايت Collegerepublicans.org براي اتحاد بيشتر طرفداران حزب جمهوري‌خواه به‌عنوان شبكه‌اي مجازي با نام «توفان» ايجاد شده است.
«اليون» مدير اين سايت معتقد است: «اين وب سايت امكان گردهم‌آوري اعضا، مطلع كردن آنها از اتفاقات جديد و ارتباط با آنها را فراهم آورده است.
از طرف ديگر ما مي‌توانيم از اين طريق نظرات مختلف را جمع‌آوري كرده و براساس آنها مشكلات احتمالي را در زمان باقي‌مانده حل كنيم.»
اين روزها ديگر راي‌دهندگان راه‌هاي بسياري براي دسترسي به اطلاعات مختلف مانند اشتباهات لفظي، نقل‌قول‌هاي غلط، بيان‌هاي نادرست يا حتي شوخي‌ها و تقليدهاي طنزآميز را هم در اختيار دارند.
رقابت اس‌ام‌اسي
اين فكر بكر در واقع اولين بار به وسيله طرفداران باراك اوباما نامزد دموكراتيك انتخابات رياست‌جمهوري آمريكا، به كار گرفته شد.
اوباما اعلام كرد هر كسي كه در وب‌سايت اين حزب عضو شود، مي‌تواند داغ‌ترين اخبار مربوط را از طريق اس‌ام‌اس دريافت كند.
«تبرام» كارشناس شركت «Distributive Networks» مجري اين خدمات، معتقد است كه اين كار اگرچه جديد است، اما مي‌تواند نتيجه‌بخش باشد. در مقابل اما مك‌كين نامزد جمهوري‌خواه اين انتخابات براي رقابت با اين اقدام جالب و البته جديد از نوار ابزارهاي قابل‌بارگذاري و دانلود، استفاده كرده است.
علاوه‌بر تمام اينها، سايت «In Quotes» متعلق به Google مي‌تواند امكان جست‌و‌جوي سخنراني‌هاي اين رقباي انتخاباتي را هم در اختيار افراد قرار دهد.
جست‌و‌جوي اينترنتي – سياسي
اين رقابت تنگاتنگ حتي به سايت‌هاي اينترنتي هم كشيده شده و ترافيك اينترنتي قابل‌توجهي را به وجود آورده است تا جايي كه يك شركت آماري اعلام كرده كه راي‌دهندگان بيش از استراتژي‌هاي سياسي به خود نامزدهاي انتخاباتي و حواشي آنها علاقه‌مندند.
براساس آمار اعلام شده از سوي شركت اينترنتي Hitwise، اوباما توانسته در دنياي مجازي گوي سبقت را از مك كين بربايد. طبق اين آمار اوباما با در اختيار داشتن 75درصد ترافيك اينترنتي مرتبط با جست‌وجوهاي اينترنتي، مك كين را شكست داده است. اين در حالي است كه انتظار مي‌رود تا انتخابات سال 2012، رقابت‌هاي انتخاباتي از وب‌سايت‌هاي اينترنتي به گوشي‌هاي موبايل راه پيدا كنند.
اين اتفاق با توجه به گسترش روزافزون كاربران تلفن‌همراه و از طرف ديگر ارزان‌تر بودن استفاده از اين تكنولوژي، بسيار محتمل به نظر مي‌رسد.
برگرفته از BBC و forbes.com
 سه شنبه 16 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن