تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834802710




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شير در زمان مائو و دنگ در چين ناشناخته بود


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: شير در زمان مائو و دنگ در چين ناشناخته بود
نوشيدني‌ها- همشهري آنلاين:
رسوايي شير آلوده در چين هرگز ممكن نبود در زمان مائو تسه‌دونگ يا دنگ شيائو پنگ اتفاق بيفتد، چرا كه لبنيات تنها زماني بر سر سفره‌هاي چيني‌ها راه يافت كه اين كشور درهايش را به روي جهان خارج گشود.

به گزارش خبرگزاري فرانسه غربي‌هايي كه 20 يا 30 سال پيش از چين ديدار مي‌كردند، براي پيدا كردن لبنيات به زحمت مي‌افتادند، و تنها مي‌توانستند از كوزه‌اي سنگي كه شخصيت‌هاي چيني بر روي آنها حكاكي شده بود، و هنوز هم در اين كشور وجود دارد، با ني ماست بنوشند.

اما در چند سال گذشته، قفسه‌هاي سوپرماركت‌ها با شير خشك يا معمولي، ماست و نوشيدني‌هاي حاوي شير در ظرف‌هاي و پاكت‌هاي بي‌شمار با انواع رايحه‌ها پر شده است.

بر اساس گزارش اداره ملي آمار چين، يك فرد چيني كه در سال 1980،هنگامي كه دنگ - معمار اصلاحات چين- در قدرت بود، به طور ميانگين 1.2 كيلوگرم شير در سال مي‌ نوشيد، سال گذشته 26.7 كيلوگرم شير مصرف كرده است.

اين مقدار هنوز 10 بار كمتر از ميزان مصرف شير در كشورهاي توسعه‌يافته است.

يك زن بازنشسته در حال خريد در سوپرماركت واندرفول در پكن در اين باره مي‌گويد: "قطعا شير جايگزين برخي از نوشيدني‌هاي سنتي، مانند هليم، شير سويا يا آش رشته شده است."

در اوائل دهه 1980،مردم در شهرهاي بزرگ چين، براي اولين بار شروع به خريد فراورده‌هاي لبني كردند، و خريدن يك ليتر شير علامت ثروت و تجمل محسوب مي‌شد.

سپس دوره‌ا‌ي از گرايش بازاريابي تهاجمي در ميان توليدكنندگان بزرگ شير در چين، از جمله سه شركت پيشگام در بازار كه در رسوايي آلودگي اخير دخيل بودند، پيش آمد، كه در آن از ستاره‌هاي ورزشي و سينمايي چيني در هيات افراد سالمي كه در حال نوشيدن شير بودند، در آگهي‌هاي تبليغاتي استفاده شد.

يك زن بازنشسته ديگر در پكن در اين باره مي‌گويد: "سي‌ سال پيش بزرگسالان نمي‌توانستند شير بنوشند، چرا كه پول اضافي براي خريدن چيزي كه ضروري محسوب نمي‌شد، نداشتند. اكنون ما شير مي‌نوشيم چرا كه در دسترس است و همانطور كه آگهي‌ها مي‌گويند مي‌تواند كلسيم و پروتئين به بدن ما برساند و به آساني هضم مي‌شود."

بر اساس گزارش Euromonitor International عليرغم شيوع گسترده عدم تحمل به لاكتوز در چين، در طول 5 سال گذشته فروش شير در اين كشور 128 درصد و فروش شيرخشك 185 درصد افزايش داشته است.

يك اقتصاددادن چيني در اين باره مي‌گويد: "صنعت لبنيات چين به صورت غيرمعمولي با كمك دولت رشد داشته است- الگوي رشد چين منحصر به فرد است."

نخست‌وزير چين ون جيابو در سال 2006 اعلام كرد: "آرزوي من اين است كه هر چيني، و اول از همه كودكان، بتوانند هر روز يك كيلوگرم شير بنوشند."

پس از اين سخنان، شركت منگيو، يكي از شركت‌هاي مهم توليدكننده لبنيات كه در جريان رسوايي اخير در كانون توجه قرار گرفته است، كارزاري را براي اهداي شير به مناطق روستايي با كمك سازمان‌هاي دولتي آغاز كرد.

شعار اين كارزار اين بود: "يك ليتر شير در روز مردم چين را قدرتمندتر مي‌كند."

بازشدن درهاي چين به روي دنياي خارج، پس از دهه‌ها انزواي كمونيستي، به برانگيختن مصرف شير در اين كشور كمك كرد.

يك بررسي كه در مورد مصرف فراورده‌هاي لبني چيني در سال 2005 بوسيله دانشگاه دولتي آيوا انجام شد نشان داد: "رسانه‌هاي گروهي بسياري از خانواده‌هاي چيني را بدون اينكه مجبور باشند به كشورهاي خارجي مسافرت كنند، در معرص ايده‌ها، فراورده‌ها و سبك‌هاي زندگي خارجي قرار مي‌دهند."

كارزارهاي تبليغاتي همانطور كه در مورد شير خشك، كه باعث مرگ چهار نوزاد در رسوايي اخير شد، موثر بوده‌اند، در مورد منافع بهداشتي آنها هم بسيار تاثيربخش بوده‌اند.

در شانگهاي اكنون 50 درصد زنان به نوزادان‌شان شيرخشك مي‌دهند- نوزادان چيني ديگر حريره برنج يا هليم سويا نمي‌خورند و اغلب آنها تا مدت‌ها پس از پايان سال اول زندگي شيرخشك مي‌نوشند.

در همين حال زنان مدرن شهري، در شهرها و شهرك‌ها، استفاده از شيرخشك را راهي براي بازگشتن سريع به سركار پس از زايمان مي‌بينند، بنابراين بعيد به نظر مي‌رسد كه بحران اخير اشتياق جديد مردم چين را براي محصولات لبني فروبنشاند.
 دوشنبه 8 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 237]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن