واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: معاون پليس آگاهي كشور: مقابله با جرائم خشن خياباني تشديد ميشود
اجتماعي. انتظامي . آگاهي
معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي كشور از نتايج مثبت طرحهاي عملياتي پليس اگاهي در برخورد با جرايم خياباني شامل كيف قاپي و زورگيري خبر داد و تاكيد كرد : با برنامه ريزيهاي انجام شده مقابله با مرتكبان اين گونه جرائم در سراسر كشور تشديد خواهد شد.
به گزارش روز يكشنبه ايرنا به نقل از پايگاه اطلاع رساني پليس، سرهنگ محمد رضا مقيمي با اشاره به آمار بالاي كشف اين جرائم در نتيجه طرحهاي اجرا شده افزود: در اين طرحها پليس آگاهي در قالب گشتهاي خودرويي و موتورسيكلت به طور نامحسوس در نقاط جرم خيز تردد كرده و با تكيه بر اطلاعاتي كه با كنترل مجرمان سابقه دار به دست آمده بود، محلها و محدودههاي خاصي را نيز زير نظر گرفته و با انجام عملياتهاي ضربتي تعداد زيادي از اين سارقان را به دام انداختند.
وي افزود: موضوعي كه در اين خصوص اهميت دارد اين است كه جرايم خياباني امنيت شهر و شهروندان را خدشه دار ميكند و احساس امنيت عمومي را پايين مي آورد و به همين دليل اجراي اين طرحها در اولويت كار پليس آگاهي در سال جاري قرار گرفته است.
سرهنگ مقيمي تاكيد كرد: در اين طرح كليه امكانات و نيروهاي پليس آگاهي براي برخورد همه جانبه با مرتكبان جرايم خياباني بسيج شده و طي هماهنگي هاي صورت گرفته با مراجع قضايي، كيف قاپان به ويژه زورگيران كه از چاقوي نامتعارف براي سرقت استفاده ميكنند، مجازات سنگيني را تحمل خواهند كرد.
وي با اشاره به پروندههاي موجود و اعترافات سارقان اظهار داشت: حمل پول زياد و اشياي قيمتي توسط شهروندان عاملي براي طعمه شدن افراد است، زيرا اغلب سارقان در مراكز اقتصادي و مالي، چنين افرادي را شناسايي و بعد در فرصت مناسب براي سرقت اموال آنها اقدام ميكنند.
معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي، سرقت اموال شهروندان توسط مامورنماها را يكي از شگردهاي مجرمان خياباني دانست و خاطرنشان كرد: برخي سارقان تحت عنوان مامور، فرد يا خودرو وي را متوقف و به بهانه بازرسي، پول و اموال قيمتي آنها را سرقت ميكنند كه با هشياري كارآگاهان پليس تاكنون چند باند مجرمانه كه با اين شيوه فعاليت ميكردند متلاشي شدند.
وي تاكيد كرد كه همه ماموران پليس حين انجام وظيفه موظفند كارت شناسايي خود را به شهروندان ارائه كنند ضمن اين كه شهروندان توجه داشته باشند ديدن اسلحه و بيسيم و دستبند نبايد به عاملي براي ترس و دستپاچگي تبديل شود.
سرهنگ مقيمي بار ديگر با دعوت از شهروندان براي رعايت توصيههاي پليسي، از مردم خواست از جابه جايي پول زياد خودداري و از ديگر امكانات بانكي براي انتقال وجوه استفاده كنند. در هنگام صحبت با تلفن همراه در مراكز شلوغ و پرتردد مراقب رفت و آمدها در اطراف خود باشند و به اين نكته نيز دقت كافي داشته باشند قرار گرفتن كيف پول و محتويات درون آن در معرض ديد يكي از عوامل مهم تحريككننده سارقان است.
وي با انتقاد از شهرونداني كه پس از مواجهه با سارقان كيف قاپ به بهانه ناچيز و كم ارزش بودن اموال سرقتي از گزارش موضوع به پليس خودداري مي كنند، تاكيد كرد: اين طرز تلقي نادرست باعث افزايش جسارت سارقان ميشود.
يکشنبه 31 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]