واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بودجه استان كرمانشاه نسبت به جمعيت آن از ساير استانها رشد بهتري دارد
معاون برنامه ريزي استانداري كرمانشاه گفت: اعتبارات اين استان نسبت به جمعيت و شاخصهاي آن در مقايسه با ديگر استانها رشد بهتري دارد.
"سيد دادوش هاشمي" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: آنچه در اعتبارات استان مهم است اين است كه دستگاه ها از اعتبارات ملي جذب بيشتري داشته باشند نظير آنچه كه در راه آهن غرب اتفاق افتاد و اعتبارات آن از 320 به 600 ميليارد ريال افزايش يافت.
وي ادامه داد: دستگاه هاي مختلف استان مانند راه و ترابري و آب و برق منطقه اي بايد از اعتبارات استان در سازمانها و وزارتخانه هاي مركزي خود دفاع نمايند.
وي با بيان اينكه اعتبارات استاني در مقايسه با اعتبارات كشور رقم قابل توجهي نيست، گفت: آنچه مهم است اعتبارات ملي عمراني است به عنوان مثال در حاليكه كل اعتبارات استاني رقمي بالغ بر دو هزار ميليارد ريال است اما تنها در حوزه راه آهن غرب كه يك پروژه استاني ـ ملي است رقمي در حدود 600 ميليارد ريال جذب شده است.
وي گفت: براي افزايش قدرت چانه زني استان در مركز به منظور جذب اعتبارات بيشتر بويژه از محل اعتبارات ملي لازم است نمايندگان استان در مجلس، مديران ارشد و ديگر مسوولين ذيربط در استان دست به دست هم دهند و با تبيين و توجيه نيازهاي هر ارگاني در وزارتخانه هاي متبوع خود راهكار افزايش اعتبارات را به صورت منطقي پيش ببرند.
وي در خصوص تاسيس دانشگاه صنعتي استان كرمانشاه گفت: هنوز سهم توازن استاني را براي اين دانشگاه اعلام نكرده اند.
وي افزود: تنها سالي كه براي دانشگاه صنعتي كرمانشاه رديف در نظر گرفته شد سال 87 بود و چنانچه از بودجه توازن سهم اين دانشگاه را مشخص نمايند قطعا در تسريع امور مربوط به آن تاثيرگذار خواهد بود.
وي درباره راهكارهاي جذب سرمايه گذار به استان گفت: همه ما در تلاش هستيم تا سرمايه سرمايه گذاران را به استان سرازير كنيم و طرحهاي مفيدي براي توسعه و اشتغال استان اجرا كنيم.
وي با اشاره به اينكه سرمايه گذاران بايد در جاييكه سرمايه خود را قرار مي دند احساس امنيت و رضايتمندي داشته باشند به برخي نارساييهاي فرهنگي و فيزيكي (سيماي شهر) اشاره كرد و گفت: متاسفانه بعضي رفتارها مانند كثيف بودن پاركها و معابر، كشتار دام در ميادين و خيابانهاي اصلي و.
.
به عنوان دافعه هاي سرمايه گذاري در استان خود را نشان مي دهند.
وي از جامعه خبري استان و بخصوص خبرگزاريها و مطبوعات خواست با ارايه گزارشهايي از اوضاع و زواياي پنهان ناهنجاريهاي اجتماعي و شهري در پروسه فرهنگسازي و روشن كردن افكار عمومي مشاركتي فعال داشته باشند.
وي ضمن پذيرفتن اين مطلب كه برخي نابسامانيها ناشي از نظارت ناكافي بر عملكرد دستگاههاي اجرايي و ضعف عملكردي اين دستگاه ها بر مي گردد گفت: رسانه ها بايد بدون تعارف و براساس مستندات واقعيات اين دستگاهها را به چالش بكشانند و مطمئن باشيد در اين راستا با هيچ كس در هر مقام و سمتي مماشات نخواهيم كرد.
وي پايين بودن درآمد سرانه مردم استان را نسبت به ميانگين كشوري يكي از عواملي دانست كه رغبت سرمايه گزاران را براي مشاركت در امور رفاهي، ورزشي و اقتصادي استان پايين مي آورد و ادامه داد: بايد گفت هم مديران و هم مردم در جذب سرمايه گذار به استان كم تحرك بوده ايم و انتظار است اين نگاه تغيير يابد.
571/567/1139 شماره 476 ساعت 15:11 تمام
شنبه 30 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 217]