تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 20 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851930916




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اعلام آمادگي ايران براي فروش گاز طبيعي و خدمات فني و مهندسي به هند(‪(۲‬


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اعلام آمادگي ايران براي فروش گاز طبيعي و خدمات فني و مهندسي به هند(‪(۲‬
دهلي نو - مدير عامل و نايب رئيس هيات مديره شركت ملي صادرات گاز ايران در ادامه مصاحبه اختصاصي با خبرنگار ايرنا در دهلي نو ضمن تاكيد بر اينكه اطلاعات منتشر شده از سوي هندي ها، با هدف فراهم ساختن زمينه‌هايي براي سرمايه‌گذاران داخلي و خارجي صورت گرفته ، گفت : هند در حال تدوين آيين نامه‌اي براي ترغيب سرمايه‌گذاران است و اعلام كرده كه شركت‌ها مي‌توانند در جلب مشاركت‌ها سهيم باشند اما چالش اصلي اين است كه چگونه مي‌توان گاز را تامين كرد و به اين سرمايه‌گذاران تحويل داد.

سيفي افزود: به اين ترتيب بحث‌هايي كه اكنون براي هند مطرح شده اين است كه مثلا بعد از آنكه يك شركت ، شبكه شهري همچون بمبئي را احداث كرد، گاز را بايد از كجا تامين كند و چه كسي مسئول تامين گاز خواهد بود.

مدير عامل شركت ملي صادرات گاز ايران اظهارداشت : علاوه بر سرمايه گذاري ، مسائل مربوط به فناوري نيز مورد توجه هند قرار گرفته است . در برخي از مناطق اين كشور فناوري لازم وجود ندارد. به عنوان مثال ، فناوري هاي مربوط به ال. ال. جي يا فناوري احداث سريع شبكه شهري مورد توجه هندي‌ها است و علاقه مندند كه به آن دست پيدا كنند و به همين دليل به پيمانكاراني نيازمندند كه اين اقدام‌ها را به انجام برسانند.

سيفي تصريح كرد: ايران به دليل قدمت ‪ ۴۰‬ساله در شبكه شهري كه اكنون بسيار گسترده شده ، تجربه ي بسيار خوبي در اين زمينه دارد. اكنون بيش از ‪ ۶۶۰‬شهر و نزديك به ‪ ۵‬هزار و ‪ ۷۰۰‬روستاي ايران تحت پوشش شبكه گاز قرار دارد. همچنين نزديك به ‪ ۲۸‬هزار كيلومتر خطوط لوله فشار قوي و حدود ‪۴۰۰‬ ايستگاه تقويت فشار در ايران وجود دارد.

او با اشاره به اينكه ميزان مصرف گاز داخلي ايران روزانه ‪ ۵۰۰‬ميليون متر مكعب است ، ادامه داد: اين حجم بالا، نشان‌دهنده ي قوي بودن صنعت گاز ايران به ويژه در شبكه ي شهري است .

مدير عامل شركت ملي صادرات گاز ايران تاكيد كرد كه ايران مي‌تواند علاوه بر فروش گاز، خدمات مهندسي و پيمانكاري را نيز به هند بفروشد و گفت : اكنون كه زمان ارزيابي شركت هاست ، پيمانكاران ايراني بايد دست به كار شوند.

سيفي همچنين به فروش تجهيزات ، مصالح و مواد اشاره كرد و افزود: در كشور ما اكثر اجزا، قطعات ، ماشين آلات و مواد مربوط به شبكه گازرساني توسط توليدكنندگان ايراني توليد مي‌شود كه مي‌توانند در هند هم فعال شوند.

او همچنين به امكان حضور ايران در صنعت خودروهاي گازسوز اشاره كرد و گفت : هر چند ايران در خصوص ايستگاه‌هاي گاز سوز خود با كمبود مواجه است و اكثر قراردادهاي شركت ملي گاز به اين موضوع منعطف شده ، اما نكته ي مهم اين است كه ما مي‌توانيم علاوه بر صادرات گاز، صدور خدمات فني داشته باشيم .

مدير عامل شركت ملي صادرات گاز ايران ادامه داد: ايران مي‌تواند در زمينه شبكه ايستگاه سي . ان . جي و همچنين خودرورهايي كه با اين سوخت كار مي‌كنند، از مشاركت هندي‌ها استفاده كند، كما اينكه شركت‌هاي هندي در ايران فعال هستند.

او سرمايه‌گذاري ، توسعه ميادين گازي و همچنين شراكت در ال. ان .

جي را از زمينه‌هايي عنوان كرد كه مي‌تواند مورد توافق دو طرف قرار گيرد.

سيفي ضمن تاكيد بر اينكه برتري ايران نسبت به ديگر كشورها در اين صنعت به خوبي بارز است ، اظهار داشت : در مقايسه با ديگر دارندگان صنعت گاز، ايران امكانات بسيار خوبي دارد. ظرفيت توليد ما در خدمات مهندسي مواد در منطقه منحصربفرد است .

به گفته ي مدير عامل شركت ملي صادرات گاز ايران ، بعد از ايران ، پاكستان دومين شبكه بزرگ منطقه را داراست و در مقايسه با سراسر دنيا نيز شبكه شهري گازرساني ايران تنها از برخي كشورها كوچكتر است .

او دومين ويژگي ايران كه از همه ي اين موارد مهم تر به نظر مي‌رسد، دارا بودن گاز عنوان كرد و افزود: ايران اكنون با دارا بودن ‪ ۱۷‬درصد ذخاير گاز دنيا، فقط ‪ ۳‬درصد از توليد جهاني را دارد. به اين ترتيب ، ايران ظرفيت منحصر بفردي براي توليد و صادرات گاز دارد.

سيفي گفت : امروز در حالي كه ديگر كشورها تعهدات زيادي را براي خود ايجاد كرده اند، خيلي از كشورها نيز حتي محصولي براي عرضه ندارند.

وي ادامه داد: حتي برخي از كشورها با دارا بودن سهم ناچيزي از ذخاير گاز طبيعي ، ميزان توليدي فراتر از ذخاير خود دارند.

او به كشورهايي همچون اندونزي كه ذخاير آنها رو به اتمام است ، اشاره كرد و گفت : از آنجا كه اين كشور ذخاير گازي و توليدات خود را پيش فروش كرده ، اكنون در شرايطي قرار گرفته كه بايد مقداري از گاز مورد نياز خود را از خارج از كشور تامين كند.

مدير عامل شركت ملي صادرات گاز ايران مجددا تاكيد كرد كه ايران از موقعيت منحصر بفردي در تامين گاز و تامين خدمات فني و مهندسي و كالاهاي مربوط به گاز برخوردار است و افزود: اين امكانات مي‌تواند در هندوستان بسيار مثمرثمر باشد، اما براي اجرايي شدن ، به حركت جمعي و تصميم‌گيري در سطوح بالا نيازمند است .

سيفي در پاسخ به اين پرسش كه با وجود نياز شديد هند به انرژي ، تعلل اين كشور در خريد گاز از طريق خط لوله صلح چه دليلي دارد، گفت : اين سئوالي است كه دولتمردان هندوستان بايستي پاسخ دهند. من از سياست‌هاي آنان براي خريد گاز اطلاع ندارم اما آمار و ارقام منتشر شده از سوي شركت هاي دولتي و غيردولتي نشان‌دهنده ي نياز روزافزون هندي‌ها به گاز است .

او منبع اصلي تامين انرژي هند را ذغال سنگ عنوان كرد و گفت : نفت منبع بعدي تامين انرژي مورد نياز اين كشور است و انرژي هسته‌اي تنها يك درصد از سبد انرژي اين كشور را تشكيل مي‌دهد.

مدير عامل شركت ملي صادرات گاز ايران با اشاره به اينكه گاز طبيعي تنها ‪ ۶‬درصد از نياز هند به انرژي را پوشش مي‌دهد، افزود: برنامه ي هندي ها، رساندن ميزان گاز طبيعي مصرفي به دو برابر ميزان كنوني است . به اين ترتيب گاز جاي بخشي از مصرف نفت و گازوئيل را خواهد گرفت .

او با تاكيد بر اينكه نياز هند به گاز طبيعي به شدت در حال افزايش است و عرضه ي داخلي اين محصول كفاف نيازهاي اين كشور را نمي‌دهد، گفت :
پيش بيني شده كه ميزان مصرف گاز طبيعي هند تا سال ‪ ۲۰۲۰‬سه برابر شود. از سوي ديگر، نياز هند به گاز طبيعي نيز در حال افزايش است .

مدير عامل شركت ملي صادرات گاز ايران همه ي اين علايم را نشان‌دهنده ي نياز شديد هند به واردات گاز دانست و گفت : اين واردات جايگاهي جز ايران ندارد، چرا كه به گفته ي مقام‌هاي هندي ، واردات گاز از ميانمار يا تركمنستان با مشكلات زيادي همراه است .

او افزود: با توجه به اينكه مسئولان هندي بر اين موضوع تاكيد كرده اند كه واردات گاز از ايران بسيار به صرفه تر و سهل الوصول تر است ، بايد ديد كه آيا تا كنون حركت‌هاي هند براي واردات گاز از ايران كافي بوده ، يا اقدام‌هايي كه براي مذاكره با ايران انجام داده‌اند با اين نياز تناسب دارد.

به اعتقاد سيفي ، مقام‌هاي هندي مي‌توانند بهتر از اين عمل كنند و اگر واقع بين باشند بايد تحرك بيشتري داشته باشند.

وي در پاسخ به اين پرسش كه لغو تحريم هند چقدر در بهبود وضع انرژي اين كشور موثر خواهد بود، گفت : انرژي هسته‌اي هم مشكلات خاص خودش را دارد اتفاقا در اين سمينار به عنوان نمايندگان ايران بيان كرديم كه انرژي مورد نياز كشورها با متمركز شدن روي يك انرژي تامين نمي‌شود. بديهي است كه بايد انرژي‌هاي مختلف و سبدهاي مختلفي تشكيل شود.

او افزود: هند براي افزايش سهم انرژي هسته‌اي از سبد توليد انرژي از يك درصد به شش درصد برنامه ريزي كرده است .

مدير عامل شركت ملي صادرات گاز ايران اظهارداشت : دستيابي به برق هسته‌اي به سادگي برق گازي ميسر نيست ، زيرا به زمان زيادي براي اخذ مجوزهاي بين‌المللي ايمني نيازمند است . همچنين به دليل حجم بزرگ سرمايه گذاري در واحد توليد برق ، زمان ساخت و اجرايي كردن پروژه‌ها بسيار طولاني تر است . در حالي كه گاز، منبع مطمئني است كه مي‌تواند به سرعت به آن دسترسي پيدا كرد.

او گفت : يك نيروگاه گازي در كمتر از سه سال به بهره برداري مي‌رسد، در حالي كه يك نيروگاه اتمي به حداقل ‪ ۲۰‬سال زمان نياز دارد.

مدير عامل شركت ملي صادرات گاز ايران با اعتقاد به اينكه هر كدام از اين انرژي‌ها جايگاه خاص خودش را دارد كه نمي‌توان آن را جايگزين كرد، اظهار داشت : بنابراين ، انرژي هسته‌اي در جاي خود مفيد است و نمي‌تواند جايگزين نفت و گاز شود.

او در پايان تاكيد كرد كه آمارهاي مختلف شركت ها، دانشگاه‌ها و مراجع مختلف هند نيز بيانگر اهميت همه ي انواع انرژي است .
 چهارشنبه 27 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن