تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 16 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن در گرفتارى صبور است، و منافق در گرفتارى بى تاب.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814197106




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

راهنمای راه اندازی یک سیستم Client/Server برای اجرای نرم افزار های حرفه �


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: فرض كنيد شما يك برنامه با كاربرد بسيار حرفه اي داريد كه توانايي هاي زيادي مانند حافظه ُ سرعت و غيره از كامپيوتر شما مي طلبد و شما در دفتر كار خود چند پي.سي داريد. خوب شما در آن واحد نمي توانيد معمولا با چند پي سي به طور همزمان كار كنيد مگر اين كه يك هشت پا با مغزي Multi thread باشيد. پس معمولا شما پشت فتوشاپ يا اتوكد يا هر نرم افزار كند ديگري نشسته ايد و بيشتر وقت خود را به حرص خوردن و نگاه كردن به ساعت شني ويندوز / مك يا لينوكس تان مي گذرانيد و اين در حالي است كه دو يا سه كامپيوتر ديگر در محل كار شما بيكار هستند.

البته راه حل هاي Grid Computing وجود دارند كه اجازه مي دهند شما چندين ماشين را به هم متصل كرده و از حافظه و توان محاسباتي آنها به شكل يك پارچه استفاده كنيد ولي اين راه حل ها براي كاربران عادي بسيار گران / مشكل و دور از دسترس هستند. اينجاست كه این را ه حل ساده مفهوم پیدا می کند.
هدف من اين است حالا كه اين امكان وجود ندارد كه از توان چند كامپيوتر به شكل يكپارچه براي اجراي يك برنامه - فرضا فتوشاپ - استفاده كنيم بياييم چند نسخه از آن را در چند كامپيوتر جدا گانه راه اندازي كنيم كه هر كدام منابع خودشان را مصرف كنند و در نهايت كنترل همه آنها را به دست شما بدهيم. به اين ترتيب شما در حالي كه مشغول باز كردن يك فايل بزرگ در فتوشاپ هستيد مي تواني يك نسخه ديگر فتو شاپ را به شكل از راه دور -Remote- بر روي يك كامپيوتر ديگر باز كنيد و به كار خود ادامه دهيد.
حالا نقشه اجرايي
بياييد فرض كنيد شما يك كامپيوتر Master ويندوز اكس پي و چندين ماشين Slave لينوكس ارزان قيمت داريد. قرار است شما مديريت كل سيستم را از پشت ويندوزتان كه خوش دست تر و كار با آن راحت تر است انجام دهيد. فرض مي كنيم شما يك شبكه اترنت 100 مگابيتي هم براي اتصال اين ماشين ها به يكديگر داريد و همه اين ماشين ها يكديگر را در شبكه TCP/IP شما مي بينند.
نرم افزار مورد نياز به غير از سيستم عامل
Real VNC
Client and Server Versions for Both Windows XP and Linux
Cross Over office
Linux
خوب حالا بر روي ماشين هاي لينوكس Cross Over office را نصب كرده و بر روي آن فتوشاپ نصب مي كنيم. حالا ما چندين ماشين لينوكس داريم كه فتوشاپ بر روي آنها نصب شده و بدون افت توان كار مي كند. حالا مساله اين است كه چگونه همه آنها را از ماشين ويندوزمان كنترل كنيم؟
كافيست كه سرويس VNC را بر روي ماشين هاي لينوكس اجرا كنيد :
vncserver
وي.ان.سي چند سوال ساده از شما مانند اسم و كلمه عبور و نام مشتري اكس.ويندو مي پرسد.
اين كار را بر روي تمام ماشين هاي لينوكس تكرار كرده و به هر كدام نام جديدي بدهيد.
در ماشين ويندوز VNC client را نصب و اجرا كنيد و به تمام ماشين هاي لينوكس تك تك Login كنيد. حالا كافي است كه در ترمينال TWM اين دستور را اجرا كنيد:
Photoshop
حالا شما چندين كپي از فتو شاپ داريد كه بر روي پردازنده هاي جدا گانه اي اجرا مي شوند و با هم در بدست آوردن منابع سيستم رقابت نمي كنند.
اكنون مي توانيد كمي از طعم شيرين Virtualization و Grid Computing را بدون داشتن سرور هاي گران قيمت بچشيد.




شبكه فن آوران





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 228]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن