واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديركل نوسازي مدارس خراسانرضوي: 42 درصد مدارس استان فرسوده است اعتبارات پاسخگوي نيازهاي بازسازي، نوسازي و مقاومسازي مدارس نيست
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: شهرستانها
مديركل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس خراسان رضوي با اشاره به فرسودگي 42 درصد از مدارس استان گفت: قوچان و درگز از نظر كمبود و فرسوده بودن مدارس رتبه اول را در استان خراسان رضوي دارند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان - سيدهدايتالله هاشمينسب امروز در يك نشست خبري سرانه زيربناي هر دانشآموز را در استان 69/4 مترمربع و سرانه استاندارد اين فضا را 92/6 مترمربع عنوان كرد و افزود: از نظر سرانه زيربناي مورد نياز هر دانشآموز 73/1 متر مربع تا سرانه استاندارد فاصله داريم.
وي تراكم دانشآموز در مدارس روستايي را 18 نفر در هر كلاس درس ذكر كرد و گفت: خراسان رضوي از نظر سرانه آموزشي و تراكم دانشآموزان در كلاس درس رتبه 29 و 26 را در بين 32 استان كشور دارد.
هاشمينسب افزود: با توجه به وسعت پهناور و جمعيت بالاي دانشآموزي بايد در بخشهاي كلان كشوري به اين استان توجه ويژهاي شود تا در اين زمينه بتواند خود را به سرانههاي متوسط كشوري برساند.
وي ادامه داد: اعتبارات استاني و ملي پاسخگوي نيازهاي بازسازي، نوسازي و مقاومسازي مدارس نيست.
مديركل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس خراسان رضوي با اشاره به تخصيص 28 ميليارد تومان اعتبار عمراني در امر نوسازي و بازسازي مدارس، تاكيد كرد: ميزان تورم هم بايد در اعتبارات مربوط به نوسازي و بازسازي مدارس در نظر گرفته شود و اگر نه با افزايش تورم و ثابت ماندن اعتبارات نميتوانيم اميدوار باشيم مدارس را آن طور كه بايد بسازيم.
وي با اشاره به كاهش رشد جمعيت دانشآموزي گفت: بر اساس مصوبه سفر هيات دولت، ساخت 10 مدرسه شبانهروزي تا پايان سال 87 به اتمام خواهد رسيد.
هاشمينسب با بيان اين كه در حال حاضر 36 پروژه بازسازي و مقاومسازي مدارس استان با 60 درصد پيشرفت در حال انجام است، افزود: بالغ بر يكهزار پروژه ناتمام داريم كه 560 پروژه با اعتبار استاني و بقيه با اعتبارات ملي در حال احداث است و اتمام همين پروژههاي نيمهتمام به هزينه بالايي نياز دارد.
مديركل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس خراسان رضوي با اشاره به اين كه 10 درصد دانشآموزان كشور در استان خراسان رضوي تحصيل ميكنند، گفت: براي مدارس روستايي كه كمتر از 20 دانشآموز دارند، از مدارس سيار و براي مدارسي با 30 تا 40 دانشآموز از مدارس پيشساخته استفاده ميكنيم.
وي با اشاره به فعاليت دو هزار خير مدرسهساز در استان، گفت: 30 تا 40 درصد هزينه مورد نياز براي بازسازي و نوسازي مدارس توسط خيرين پرداخت ميشود.
هاشمينسب افزود: خيرين استان به پرداخت بيش از 52 ميليارد تومان براي مدرسهسازي در سال 87 تعهد دادهاند كه تاكنون 17 ميليارد تومان آن محقق شده است.
وي از افزايش كمك خيرين به بحث مدرسهسازي خبر داد و گفت: استان خراسان رضوي در بحث مشاركتهاي مردمي در امر مدرسهسازي رتبه اول را در كشور دارد.
هاشمينسب افزود: هزينهاي كه براي انشعابات آب، برق و گاز پرداخت ميكنيم خيلي سنگين است و در برخي مناطق به دليل دوري از شبكه آب و گاز مجبور شدهايم با تانكر به مدرسه آبرساني كنيم كه غيربهداشتي و نامناسب است.
مديركل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس خراسان رضوي از مشاركت سه هزار دختر و 5 هزار دانشآموز پسر مقطع راهنمايي در طرح هجرت سال 86 خبر داد و گفت: در اين طرح دانشآموزان مقطع بالاي راهنمايي در بهسازي 580 مدرسه و مرمت 234 مدرسه 44 شهر و منطقه استان مشاركت كرده و رتبه برتر كشوري را در اين زمينه كسب كردند.
انتهاي پيام
يکشنبه 24 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 374]