تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان ، در عالِمِ بى‏بهره از ادب بيشتر طمع مى‏كند تا عالِمِ برخوردار از ادب . پس ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821170335




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روزه‌داری برای بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 مفید است


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: سلامت نیوز :عضو هیئت علمی دانشكده پرستاری مامایی شهیدبهشتی گفت: روزه داری برای بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 مفید است به شرط آنکه با مشورت پزشک و همراه با کنترل قند خون باشد.

زهرا صفوی بیات در گفت‌وگو با نظام پرستاری كشور با بیان اینكه روزه برای بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 سودمند است، اظهار كرد: بیماران مبتلا به دیابت نوع 2(وابسته به رژیم غذایی) می‌توانند روزه بگیرند اما باید 1 تا 2 ماه پیش از آغاز ماه مبارك رمضان نسبت به تغییر نوع یا دوز دارو با پزشك معالج خود مشورت كنند.

وی گفت: این بیماران پیش از آغاز ماه مبارك رمضان باید آزمایش های متعدد لازم از قبیل اندازه‌گیری میزان قندخون در نوبت‌های متعددی نظیر ناشتا، پس از صرف صبحانه و... را داشته باشند تا مشكلی در حین روزه‌داری برایشان ایجاد نشود.

وی ادامه داد: روزه‌داران مبتلا به دیابت باید همواره به‌خاطر داشته باشند كه میزان قندخونشان در طول روز زیر 160 گزارش شود كه در این صورت می‌توان گفت قندخون فرد در حد كنترل شده‌ است.

این عضو هیئت علمی دانشكده پرستاری مامایی شهیدبهشتی گفت: از دیگر شرایط روزه‌داری بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 سالم بودن سایر ارگانهای حیاتی بدن از قبیل قلب و كلیه و عدم ابتلا به نارسایی قلبی و بیماری‌های حاد كلیه است.

صفوی بیات افزود: البته افرادی با سابقه افت شدید قندخون(هایپوگلیسمی) یا افرادی که دچار افزایش ناگهانی قندخون(هایپرگلیسمی) منجر به بستری می شوند هم از گرفتن روزه منع می‌شوند.

وی یادآور شد: اگر بیماران مبتلا به دیابت روزه‌دار مصرف‌كننده قرص خوراكی هستند به خاطر داشته باشند پیش آغاز ماه مبارك رمضان با پزشك معالج خود مشورت كنند زیرا شاید پزشك نسبت به كم كردن میزان قرص مصرفی اقدام كند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن