تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850082256




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

۵ کلید شادی برای شما!


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان:
[تصویر: bffd88772cb6951a7fd35925b2dda2f5.jpg]
انجام مرتب ورزش، به همراه مصرف داروها و انجام مشاوره می‌تواند به افرادی که با افسردگی دست و پنجه نرم می‌کنند، کمک کند تا بر احساس تنهایی و آسیب‌پذیری غلبه کنند.
اگر شما هم دچار افسردگی هستید، راه‌هایی وجود دارد که بتوانید شادتر شوید. این پنج طریق به شما کمک می‌کند که خلق خود را خوش کنید:
● والدین خوب انتخاب کنید
به گفته کارشناسان در «سرزمین شادی‌ها» نقش ژن‌ها مهم‌تر از محیط است. یک بررسی که در شماره ماه مارس امسال نشریه «علوم روانشناختی» به چاپ رسیده است، یک امتیاز دیگر به «تیم ژن‌ها» می‌دهد: تفاوت‌ها در DNA توضیح‌دهنده علت برخورداری برخی افراد از مزیت شادتر بودن است، و همچنین گرایش به عاطفی بودن و فعال بودن جسمی و اجتماعی بیشتر را هم توضیح می‌دهد. البته ژن‌‌‌ها ابزار خودکاری برای دورماندن از افسردگی نیستند، و سایر عوامل خارجی هنوز شما را به سوی اندوه می‌رانند. اما وراثت می‌تواند برای برخی افراد مایه‌‌ای از شادی فراهم آورد تا در هنگامی که اوضاع بر وفق مرادشان نیست، بر آن تکیه کنند. و موفقیت پژوهشگران کانادایی در ایجاد موش‌های با مقاومت ژنتیکی در برابر افسردگی در سال ۲۰۰۶ بیانگر آن است که شاید روزی بتوان با دستکاری ژن‌ها شادی انسان‌ها را بیشتر کرد.
این برای اولین‌بار بود که علم توانست آلام یک جاندار را فروبنشاند. موش‌هایی که طوری تکثیر شده بودند که فاقد ژنی به نام TREK-۱ باشند، طوری رفتار می‌کردند که گویی برای دست‌کم سه هفته داروی ضدافسردگی دریافت کرده‌اند.
● دست و دل‌باز باشید
بر اساس یک بررسی در سال ۲۰۰۸ کافی است تنها پنج دلار خرج دیگران کنید، تا در یک روز معین شادتر شوید. و اعمال فداکارانه می‌تواند کمک کند تا ازدواج‌تان به تجربه‌ای لذت‌بخش‌تر برای شما و همسرتان بدل شود.
پس از انجام کارهای خیر، افراد شادتر هستند و احساس می‌کنند زندگی بامعناتر شده است. اما آیا در صورتی که در مقابل عمل‌تان انتظار عوض‌گرفتن داشته باشید، باز هم می‌توان این کار را از خودگذشتگی به حساب آورد؟ شاید بستگی به این داشته باشد که چگونه به قضیه نگاه کنید.
● فرصت‌ها را ببینید
انسان‌ها مقاوم‌‌تر از حدی هستند که ما تصور می‌کنیم، و این موضوع را بررسی که در سال ۲۰۰۵ روی تغییرات خلقی در بیماران دیالیزی انجام گرفته، نشان داده است.
این بیماران به‌رغم اینکه سه بار در هفته برای دست‌کم سه ماه برای پاک کردن خون‌شان باید تحت دیالیز قرار می‌گرفتند، در اغلب اوقات خلق خوبی داشتند. اما افراد سالم هنگامی که از آنها خواسته می‌شد که انجام چنین برنامه درمانی را به تصور درآورند، زندگی مصیبت‌باری برای‌شان مجسم می‌شد.
به قول وینستون چرچیل آدم بدبین در هر فرصتی، مشکلات را می‌بیند، اما آدم خوش‌بین در هر مشکلی، فرصتی را می‌بیند.
● ورزش کنید
انجام مرتب ورزش، به همراه مصرف داروها و انجام مشاوره می‌تواند به افرادی که با افسردگی دست و پنجه نرم می‌کنند، کمک کند تا بر احساس تنهایی و آسیب‌پذیری غلبه کنند.
ورزش حالت ذهنی افراد را تا حدی با تاثیر گذاشتن بر میزان دو ماده شیمیایی در بدن بهبود می‌بخشد: کورتیزول و اندورفین‌ها. غده‌های آدرنال افراد خشمگین و ترسیده، کورتیزول تولید می‌کند. این هورمون فشار خون و قند خون را بالا می‌برد، واکنش ایمنی را تضعیف می‌کند و ممکن است به التهاب و آسیب بافتی منجر شود. اما ورزش کورتیزول را می‌سوزاند و میزان آن را به حد طبیعی باز می‌گرداند. دویدن، دوچرخه سواری یا استفاده از ماشین‌های ورزش آیروبیک همچنین باعث آزاد شدن اندورفین‌ها ـ ضددردهای طبیعی بدن ـ از مغز به درون جریان خون می‌‌شود. به این ترتیب فرد یک سرخوشی طبیعی را تجربه می‌کند، بدون اینکه دچار عوارض جانبی داروهایی شود که اثر مشابه را ایجاد می‌کند.
برای اینکه حداکثر استفاده را از ورزش ببرید، باید شدت ورزش‌تان با میزان استرس‌تان متناظر باشد. و بدن‌تان طوری به فعالیت بیندازید تا به طور مداوم با طول و شدت‌های گوناگون ورزش سازگار شود.
● عمر‌تان را دراز کنید
اگر ژن‌های مناسب دارید و نوع‌دوست، خوش‌بین و فعال هستید، اما هنوز احساس خمودگی می‌کنید، تنها به خود زمان بیشتری بدهید.
بررسی که روی دو میلیون‌ نفر از ۸۰ ملت انجام شده و در ژانویه سال میلادی جاری منتشر شده است، نشان می‌دهد که افسردگی در میان بزرگسالان در میانه دهه ۴۰ زندگی شایع‌تر است.
در میان آمریکاییان بدترین اوقات برای زنان در حدود ۴۰ سالگی و برای مردان در حدود ۵۰ سالگی است. اما با گذر کردن از این مرز سنی، انسان‌ها گرایش بیشتری به کنار گذاشتن احساسات منفی و تمرکز بیشتر بر چیزهایی که از آنها لذت می‌برند، پیدا می‌کنند.
در این دوران افراد به دیدن نیمه پر لیوان گرایش می‌یابند، به‌رغم اینکه در این سنین میزان ملاقات‌های‌شان با پزشکان و دریافت داروها افزایش می‌یابد. به نظر می‌رسد که برای دستیابی به شادی باید صبر داشته باشید

موسسۀ روانشناختی کاریزما مشاور





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 211]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن