واضح آرشیو وب فارسی:فارس: "اولمرت" رسواترين نخستوزير رژيم صهيونيستي
خبرگزاري فارس: خبرگزاري فرانسه در يكي از گزارشهاي خود با اشاره به فساد نخستوزير رژيم صهيونيستي وي را يكي از فاسدترين نخستوزيران صهيونيست در طول دوران كاري خود دانست.
به گزارش فارس، خبرگزاري فرانسه در يكي از گزارشهاي خود كه امروز منتشر شد در مورد نخستوزير نالايق رژيم صهيونيستي نوشت: «"ايهود اولمرت" نخست وزير اسرائيل كه پليس تاكيد دارد به خاطر فسادهاي اخلاقي و مالي، وي را تحت تعقيب قانوني قرار دهد، يكي از رسواترين افرادي است كه در دوران آشفته كاري خود با رسواييهايي همچون رشوه خواري، شكست در جنگ 33 روزه و عدم محبوبيت روبهرو است.»
اين خبرگزاري در ادامه افزود كه وي كه اخيرا در آشفتگي سياسي بزرگي قرار گرفته است، از چند ماه پيش در مورد گرفتن مقدار زيادي رشوه از يك بازرگان آمريكايي و سفرهاي غيرقانوني خارجي در سال 2006 و فسادهاي مالي ديگر، از سوي پليس رژيم صهيونيستي مورد بازجويي قرار گرفت.
در ادامه اين گزارش آمده است: روز يكشنبه پليس اسرائيل اعلام كرد كه دادستان كل يك پرونده جنايي در دو زمينه عليه اولمرت گشود.
اين خبرگزاري در ادامه گزارش خود با اشاره به تاريخچه كوتاهي از نخستوزير رژيم صهيونيستي افزود: اولمرت 62 ساله در پايان ماه جولاي اعلام كرد كه پس از اين كه حزب كاديما در روز 17 سپتامبر انتخابات تعيين رئيس خود را برگزار كرد و پس از اين كه با درخواستهاي زيادي از سوي همپيمانان و رقباي سياسي در مورد كنارهگيري وي از سياست روبهرو شد، حاضر ميشود تا حضور سياسياش را كاهش دهد. اين در حالي است كه او انجام هر گونه اشتباهي را تكذيب ميكند.
در ادامه اين گزارش آمده است كه "ايهود باراك" وزير دفاع و رئيس حزب كارگر رژيم صهيونيستي در ماه ژوئن با تهديدي مبني بر حمايت از يك طرح قانوني براي منحل كردن دولت، اولمرت را براي تعيين جدول زماني رايگيري جديد حزب كاديما تحت فشار گذاشت.
خبرگزاري فرانسه در ادامه تاكيد كرد كه از سال 2006 كه اولمرت رسماً دوران كاري خود را به عنوان نخست وزير آغاز كرد، دوران عدم محبوبيت و مقبوليت سياسي را تحمل ميكرد. او در واقع به بدترين و نامحبوبترين نخست وزير اين رژيم تبديل شد. تا جايي خود او زماني اظهار كرد كه وي يك نخستوزير واقعا غيرمحبوب است.
اين گزارش ادامه ميدهد كه اولمرت در ژانويه 2006 به عنوان نخستوزير موقتي رژيم صهيونستي اعلام شد اما با كنار رفتن مربياش "آريل شارون" از قدرت، به خاطر كما، توانست به عنوان دوازدهمين نخست وزير اين رژيم قدرت را در دست گيرد.
در ادامه اين گزارش طولاني با اشاره به تاريخچه زندگي سياسي اولمرت كه با فراز و نشيبهاي فراواني همراه بوده نتيجه گرفته ميشود كه وي لياقت چنداني براي نخست وزيري نداشته بلكه شانس و انجام اقدامات غيرقانوني توانست وي را تا اين مرحله ارتقاء دهد.
انتهاي پيام/+
دوشنبه 18 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]