واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: امين حيايي گفت: بيست سال طول كشيد تا به مرحلهاي برسم كه بتوانم فيلمنامه بخوانم و كار انتخاب كنم و هيچ وقت هم درگير دستمزد زياد نبودم. اما اميدوارم روزي برسد كه دستمزد بازيگران ما به اندازه دستمزد بازيگران هاليوود باشد.
به گزارش ايسنا، اين بازيگر كه شب گذشته ـ 26 فروردين ماه ـ به همراه علي معلم و محمدرضا شريفينيا در برنامه «هفت» درباره علت بالا رفتن دستمزد بازيگران در سينماي ايران سخن ميگفت، اظهار كرد: سينما جاي ورود افراد حرفهاي است و همه عوامل و اجزاي آن بايد حرفهاي باشد و مشكلاتي هم كه در خصوص دستمزدها به وجود آمده به خاطر حضور بعضي عوامل غير حرفهاي مانند آشنايان و بستگان است.
وي ادامه داد: خوشبختانه وضعيت بازيگراني كه اين سالها وارد سينما ميشوند از بيست سال پيش كه من به سينما آمدم خيلي راحت تر شده و كلاسهاي بازيگري 5 سال اين افراد را جلو مياندازد، در حالي كه من در فيلمها تجربه كسب كردم.
اين بازيگر تاكيد كرد: بايد اعتماد مردم را به سينما جلب كنيم و آنها را نسبت به بازيگران بي اعتماد نكنيم.
علي معلم پر فروش شدن يك فيلم را در درجه اول متكي به همه اعضايش دانست و گفت: اگر مروري هم به فيلمهاي پرفروش و پرمخاطب سينماي ايران داشته باشيم، ميبينيم كه همه فروش آنها متكي به بازيگرانشان نبوده است. اگر تاريخ را ورق بزنيم ميبينيم موفقيت «قيصر» تنها با بهروز وثوقي نيست بلكه طرح اين فيلم است كه موفقيت ايجاد ميكند و يا فيلمهاي «قرمز» و «عروس» هم همينطور است و بايد توجه داشت اصل فروش به بازيگر بر نميگردد و طرح نو مهم تر است.
وي ادامه داد: انتخاب هنرپيشه نكته بسيار مهمي است كه سهم آن در سينماي ايران ناديده گرفته شده چيزي كه در هاليوود بسيار اهميت دارد.
اين تهيهكننده و منتقد خاطر نشان كرد: بازيگر حرفهاي با خود اعتباراتي به فيلم اضافه ميكند كه اين اعتبارات به دستمزد آن افزوده ميشود.
وي افزود: بالا رفتن بيش از حد دستمزدها و تاكيدي كه يك بازيگر بر ظاهرش مي كند سينما را نحيف ميكند و بازخورد آن براي سالهاي بعد آن بازيگر است كه تاثير منفي برايش دارد. ضمن آنكه بازيگر خوب هم به همين راحتي وارد سينما نميشود و بايد قدر آن را دانست.
محمدرضا شريفي نيا هم با بيان اينكه اگر مجموعه بازيگران درست چيده نشود كار درست درنميآيد گفت: مثال واضح تله فيلمهايي است كه با پول زياد ساخته ميشود، اما خروجي با ارزشي ندارد و همين آثار رقم دستمزد بازيگران را افزايش داده است.
اين بازيگر ادامه داد: اين طور نيست كه بازيگران براي هر فيلمي دستمزد زياد مطالبه كنند، براي فيلمهايي كه با ارزش است و سختيهاي زيادي هم دارد معمولا بازيگران پول زيادي نميگيرند. در واقع كساني كه دود چراغ خوردهاند چيزي به عنوان بحث دستمزد برايشان مطرح نيست.
حيايي در ادامه صحبتهاي شريفي نيا گفت: ما معمولا فيلمي كه نميخواهيم كار كنيم، قيمت بالا ميدهيم و در ازاي آن براي فيلمي مانند «ميهمان مامان» كسي به دنبال دستمزد نبود و همه قرارداد سفيد امضا كردند.
شريفي نيا افزود: دستمزد زياد بايد مال كساني باشد كه سالها تجربه دارند مانند عزت الله انتظامي، جمشيد مشايخي، علي نصيريان، محمدعلي كشاورز و داوود رشيدي و در واقع دستمزد تجربهشان به آنها پرداخت شود.
اين بازيگر تاكيد كرد: بايد توجه داشت كه عرصه هنر مقدس است و جاي پولدار شدن نيست و نبايد با اين نيت وارد آن شد. در واقع بايد وارد عرصه هنر شد تا مردم را به آرزوهايشان رساند.
وي افزود: بازيگران هم بايد انتخابهايشان درست باشد و به طور مثال اگر فيلمي امين حيايي در آن بازي ميكرد تماشاگر مطمئن شود ساير عوامل هم خوب هستند و به ديدن آن برود.
در اين قسمت از برنامهها گفتگوهايي در اين خصوص با پوريا پورسرخ، كامبيز ديرباز و نيما شاهرخ شاهي پخش شد.
سوال اين هفته برنامه «هفت» هم به موضوع علت افزايش دستمزد بازيگران اختصاص داشت كه علت اصلي آن از سوي بينندگان بالا رفتن حجم توليدات اعلام شد.
همچنين در اين برنامه قسمتهايي از گفتگوي ابراهيم حاتمي كيا با برنامه راز كه در دو هفته گذشته انجام شده بود پخش شد.
فيلم هفته برنامه «هفت» نيز «يكي از ما دو نفر» بود كه با حضور كارگردان اين فيلم تهمينه ميلاني و مسعود فراستي نقد و بررسي شد.
ناقلا
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 223]