تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه توبه كننده چهار است: عمل خالصانه براى خدا، رها كردن باطل، پايبندى به حق و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825990716




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

4 ( عيار )


واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 4 ( عيار )
رئيس سازمان جهاد كشاورزي خبر داد ؛ طرح 1000 ميليارد توماني براي مهار بحران آب در خراسان رضوي

مه ولات- خبرنگارقدس: رئيس سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي در جلسه معارفه مدير جديد جهاد كشاورزي شهرستان مه ولات، از ارايه طرحي هزار ميليارد توماني در زمينه مديريت بحران آب در اين استان خبر داد.
دكتر اسماعيل نيا گفت: با عملياتي شدن اين طرح و در صورت تأمين اعتبار، در يك برنامه پنج ساله بحران آب استان را مهار مي كنيم.
وي گفت: به همين منظور ستاد ويژه اي در استان براي چاره انديشي در زمينه مهار بحران آب تشكيل شده و اعتبارات مناسبي نيز براي پروژه هاي آب و خاك اختصاص يافته است كه پيرو تقسيم مديريت شعب بانك كشاورزي، ملاك ارزيابي عملكرد بانكها بر مبناي اعطاي اين تسهيلات خواهد بود.
به گفته وي، اعطاي امتيازات كشاورزي نيز به چاههايي تعلق مي گيرد كه طرح بهينه سازي مصرف آب در آنها عملي شده باشد.
وي با اشاره به خاموشي دو ماهه چاههاي كشاورزي شهرستان مه ولات با مفيد خواندن اين اقدام خاطرنشان كرد: در زمانهايي كه باغها و مزارع نياز آبي ندارد، نبايد با آبياريهاي مفرط، منابع خدادادي را تلف كنيم.
وي با اشاره به گراني كود شيميايي و شايعه حذف يارانه هاي دولتي اين نهاده كشاورزي اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به واردات فسفات و پتاس از خارج از كشور، هر پاكت كود 80 هزار تومان براي دولت تمام مي شود، اما به علت يارانه اي كه دولت به اين كالا مي دهد، به صورت ارزان در اختيار كشاورز قرار مي گيرد، در حالي كه مصرف صحيح و به اندازه آن مديريت نمي شود و به همين دليل دولت قصد دارد در ميزان پرداخت يارانه آن تجديدنظر كند و اين يارانه به صورت هدفمند در مصارف ديگر در اختيار كشاورز قرار گيرد.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي همچنين از آغاز مرحله دوم خريد دام مازاد در استان خبر داد و گفت: امسال به علت خشكسالي 400 هزار رأس دام مازاد از دامداران استان خريداري و 250 رأس دام نيز در قالب قرارداد اماني خريداري شده است كه از اين حيث خراسان رضوي 40 درصد خريد كشور را داشته است.
دكتر اسماعيل نيا همچنين درخصوص بازار گوشت خاطرنشان كرد: مقدار قابل توجهي گوشت منجمد و مرغ وارد كرده ايم كه اميدواريم با عرضه آنها به بازار مصرف، قيمت كاذب اين فرآورده ها كاهش يابد.
وي گفت: 153 مركز در استان كار عرضه گوشت قرمز و مرغ را برعهده دارند.
وي همچنين از تخصيص اعتبار لازم براي احداث ساختمان جديد جهاد كشاورزي شهرستان مه ولات خبر داد.
اسماعيل نيا با اشاره به اينكه بايد در اين شهرستان در زمينه شيلات و آبزيان بيشتر فعاليت شود، احداث استخرهاي ذخيره آب جهت آبياري تحت فشار را فرصت مناسبي براي پرورش آبزيان به صورت توأمان عنوان كرد.
فرماندار مه ولات نيز در اين زمينه با اشاره به نقش اساسي جهاد كشاورزي بر تداوم روحيه جهادي كاركنان اين اداره تأكيد كرد و گفت: توجه به آموزش و استفاده از روشهاي نوين در آبياري و مكانيزاسيون مي تواند به افزايش توليد در سطح هكتار كمك كند.
حاجي عرب با اشاره به بحران آب و تداوم خشكسالي در شهرستان مه ولات، بر لزوم توجه ويژه به اين شهرستان و اختصاص اعتبارات و تسهيلات بهينه سازي مصرف آب تأكيد كرد و گفت: روشهاي سنتي آبياري بايد اصلاح شود وگرنه در آينده اي نه چندان دور اين نعمت خدادادي را با مصارف غلط از بين خواهيم برد.
وي همچنين با تشريح جايگاه شهرستان در زمينه توليد محصولات باغي و زراعي گفت: شهرستان مه ولات در زمينه توليد پسته و انار مقام نخست استان را دارد كه ضروري است در كنار توليد، بحث صادرات و صنايع تبديلي هم همزمان انجام پذيرد.
وي به كارشناسان جهاد كشاورزي توصيه كرد كه با بازديد از طرحهاي كشاورزي و دامداري موفق استانهاي ديگر و الگوبرداري از طرحهاي برتر، زمينه اجراي اين طرحها را در شهرستان فراهم سازند.
در پايان حسين محمدي به عنوان مدير جديد جهاد كشاورزي شهرستان مه ولات معرفي و از خدمات غلامحسين ساربان مدير سابق اين اداره تقدير شد.

برپايي نمايشگاه پاييزه عرضه مستقيم كالا در بجنورد و اسفراين

بجنورد - خبرنگار قدس: نمايشگاه عرضه مستقيم كالا در بجنورد و ديگر شهرستانهاي خراسان شمالي گشايش يافت.
استاندار خراسان شمالي در مراسم گشايش اين نمايشگاه گفت: در آستانه ماه مبارك رمضان مردم بايد با كمك به مستمندان و ديدار از مراكزي مانند مركز نگهداري كودكان استثنايي به تهذيب نفس بپردازند.
مهندس جهانبخش با اشاره به عملكرد مسؤولان دولت نهم اظهار داشت: در سه سال گذشته سه هزار و 110 ميليارد ريال از اعتبارات تملك دارايي به اين استان اختصاص يافته و همچنين دستاورد سفر اول رئيس جمهور به استان اختصاص، دو هزار و 450 ميليارد ريال اعتبار بوده است.
وي خاطرنشان كرد: اين در حالي است كه قبل از تأسيس استان تنها 280 ميليارد ريال به اين منطقه اختصاص يافته بود.
وي با اشاره به بهره برداري از 444 پروژه عمراني، بهداشتي، فرهنگي و خدماتي طي هفته دولت در اين استان اذعان داشت: براي اجراي اين پروژه ها 648 ميليارد ريال هزينه شده است.
وي تأكيد كرد: نمايشگاه امسال از لحاظ كمي و كيفي بهتر از نمايشگاههاي قبل است و ارزاقي مانند برنج، مرغ گرم و منجمد و گوشت قرمز در اين نمايشگاه با قيمت مناسب عرضه مي شود.
رئيس سازمان بازرگاني خراسان شمالي گفت: نمايشگاه عرضه مستقيم كالا براي تنظيم بازار در زمان افزايش تقاضا برگزار مي شود.
محمدرضا كفاشي افزود: در حال حاضر به ازاي هر پنج نفر يك واحد صنفي وجود دارد، در حالي كه براساس تعريف صورت گرفته بايد براي هر 120 نفر يك واحد صنفي فعال باشد. وي بيان داشت: 70 درصد از كسبه داراي ملت كارت هستند كه با جايگزيني سيستم توزيع و پخش تعريف شده بسياري از مشكلات كسبه و مردم حل نخواهد شد.
معاون نظارت و بازرسي سازمان بازرگاني خراسان شمالي نيز افزود: نظارت محسوس و نامحسوس بر قيمتها وجود دارد و غرفه نظارت و بازرسي با حضور بازرسان بازرگاني و مجمع امور صنفي در نمايشگاه فعال است.
اين نمايشگاه به مدت 10 روز برپاست و دفتر و نوشت افزار نيز به قيمت تعاوني در اين نمايشگاه عرضه مي شود.
از سوي ديگر بنا به گزارش خبرنگار ما از اسفراين، نمايشگاه پاييزه عرضه مستقيم كالا در اين شهرستان نيز برپا شد.
بشير كيوانلو رئيس اداره بازرگاني اسفراين گفت: اين نمايشگاه درپاساژ فردوسي بر پا شده است.
وي گفت:در اين نمايشگاه محصولاتي از قبيل خوارو بار، مواد پتروشيمي، پوشاك، كيف و كفش، لوازم رايانه، لوازم بهداشتي و آرايشي و ورزشي در 36 غرفه با تخفيف ويژه به شهروندان ارائه مي شود.
وي افزود: به منظور رفاه حال شهروندان و كنترل قيمت بازار در ايام پيك مصرف، گوشت گاو، گوسفند، مرغ، برنج و دفترچه دانش آموزي با نرخ مصوب در اين نمايشگاه توزيع خواهد شد.

بهره برداري از فاز يك طرح جامع پايانه مرزي دوغارون

تايباد - خبرنگار قدس: طي مراسمي بهره برداري از فاز يك طرح جامع پايانه مرزي دوغارون(سالن تجارت) آغاز شد.
مهندس حسيني مدير كل حمل و نقل و پايانه هاي خراسان رضوي از وجود چهار پايانه مرزي در دوغارون، باجگيران، سرخس و لطف آباد خبر داد و گفت: مرز دوغارون در حمل و نقل بين المللي به صورت تركيبي فعال خواهد شد و اين در حالي است كه بيشترين حجم ترانزيت كالا از طريق بندرعباس و از مرز دو غارون صورت مي گيرد.
نماينده مردم تربت جام و تايباد در مجلس شوراي اسلامي نيز گفت: حجم وسيعي از تردد مرزي از طريق راههاي ارتباطي دو شهرستان تايباد و تربت جام صورت مي گيرد، اما جاده هاي آن استاندارد نيست.
وي خواستار تعريض و بهسازي جاده تايباد- باخرز- تربت حيدريه و تايباد و خواف شد و گفت: كمتر روزي است كه شاهد تصادفات جاده اي در اين معبر مهم نباشيم.
دكتر اسداللهي افزود: از محل درآمدهاي پايانه مرزي بايد به شهرستان تايباد كمك شود، زيرا بيشترين ورود و خروج مسافر و بار از اين مرز انجام مي شود و بايد از اعتبارات توازن و عدالت بخشي براي تايباد استفاده كرد.
وي گفت: در زمينه مقررات حقوقي با كشور همسايه تقابل داريم، زيرا كاميونهاي افغانستان براي حمل بار به ايران اسلامي مي آيند، اما كاميونهاي ايراني نمي توانند به داخل افغانستان بروند.
مروج الشريعه معاون استاندار خراسان رضوي هم گفت: مرز دوغارون و پايانه مرزي با قدمتي يكصد ساله محل عظيم ترين مبادلات اقتصادي به خصوص حمل و نقل بوده و عملكرد درخشاني را در اين خصوص داشته است.
وي افزود: در بازسازي افغانستان تلاش و كار وسيعي مي طلبد و بايد زيرساختها را آماده كنيم، چرا كه مبادلات در اين مرز روز به روز در حال گسترش است.
علي اكبر رمضاني فرماندار تايباد نيز گفت: همه پروژه هاي مصوب سفر رئيس جمهور در اين شهرستان اجرايي شده و به بهره برداري رسيده است.
وي خواستار آن شد كه در شوراي ساماندهي بحث سالن ترانزيتي مسافران نيز تعيين تكليف شود.
علي اكبر رمضاني گفت: برخورداري شهرستان از راه مناسب روستايي از ميانگين استان بالاتر است.
طرح جامع پايانه مرزي دوغارون 150 ميليارد ريال اعتبارات ملي نياز دارد كه 60 ميليارد ريال در بخش حمل و نقل كالا، 80 ميليارد ريال در بخش مسافر و 10 ميليارد ريال در بخش محوطه سازي هزينه مي شود.

هشدار سازمان بازرگاني خراسان جنوبي؛ گرانفروشي ممنوع؛ بسيجيان نظارت مي كنند

بيرجند- خبرنگارقدس: رئيس سازمان بازرگاني خراسان جنوبي با اشاره به اجراي طرح ويژه نظارت بر عرضه كالا و خدمات در اين استان گفت: اين طرح به مدت يك ماه به مناسبت ماه رمضان و بازگشايي مدارس اجرا مي شود.
وي با اشاره به تدابير اتخاذ شده در راستاي نظارت بر قيمتها در استان خاطرنشان كرد: قراردادي با شركت نگار نصر منعقد شده كه اين شركت توسط نيروهاي بسيج سازندگي در امر نظارت بر قيمتها با سازمان بازرگاني همكاري مي كند.
وي افزود: بسيجيان در قالب 20 گروه بازرسي به مبارزه با گرانفروشي و تخلفات صنفي خواهند پرداخت.
رئيس سازمان بازرگاني خراسان جنوبي اظهار داشت: با توجه به نوسان قيمت كالا، با فروشندگان متخلف برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.
وي با تأكيد بر اينكه مردم گران فروشي ها را به سازمان بازرگاني اطلاع دهند، متذكر شد: در مدت زمان اجرايي اين طرح، اگر گزارش مردمي مبني بر بروز و تخلف در واحد صنفي به سازمان واصل شود، بازرسان كمتر از 15 دقيقه در محل حضور يافته و جهت تشكيل پرونده براي متخلفان اقدام مي كنند.
ميرشكار افزود: پرونده متخلفان براي صدور رأي به هيأت تخلفات صنفي ارسال مي شود.

رئيس سازمان جهاد كشاورزي خراسان جنوبي خبر داد؛ اجراي استراتژي هدفمند براي كاهش اثرات خشكسالي

بيرجند- خبرنگار قدس: رئيس سازمان جهاد كشاورزي خراسان جنوبي گفت: خشكسالي هاي پياپي در استان بايد با برنامه ريزي و مديريت صحيح آب، تبديل به يك فرصت شود.
مهندس علي اكبر تناكي در جمع خبرنگاران از اجراي دو استراتژي براي كاهش اثرات خشكسالي در بخش كشاورزي استان خبر داد.
به گفته وي، رعايت الگوي كشت و استفاده بهينه از آب موجود در استان در دستور كار سازمان جهاد كشاورزي قرار مي گيرد.
وي با اشاره به كمبود آب در استان خاطرنشان كرد: مسأله رعايت الگوي مناسب كشت از جمله سياستهاي اصولي جهاد كشاورزي در راستاي كاهش اثرات خشكسالي است.وي با اشاره به اولويتهاي اين سازمان براي مقابله با خشكسالي، لوله گذاري در مسير انتقال آب، پوشش انهار موجود و بهره گيري از طرحهاي نوين آبياري، آبياري قطره اي در باغها و استفاده از آبياري باراني براي محصولات خاص را از جمله اين اولويتها اعلام كرد.وي بر استفاده از كشتهاي گلخانه اي و متمركز و باغهاي مناطق خشك و توسعه كشتهاي كم آبخواه و مقاوم به شوري در مناطق مختلف استان تأكيد كرد.
تناكي با اذعان به خشكساليهاي مداوم، سرمازدگي و خسارات ناشي از حوادث غيرمترقبه متذكر شد: استفاده معقول از آب موجود نيازمند تدوين يك برنامه جامع به منظور مقابله با پديده خشكسالي است.

توضيح يك خبر

در پي چاپ مطلبي با عنوان«سازمان بازرگاني خراسان رضوي به وعده خود عمل نكرد» در «خراسان امروز» چهارم شهريورماه جاري، اين سازمان توضيحي ارسال كرده است كه از نظر مي گذرد.
«استقرار نماينده سازمان بازرگاني در شهرستان مه ولات در دست اقدام و مكاتبات لازم صورت گرفته است.
شايان ذكر است ايجاد اداره بازرگاني در شهرستانهاي جديد تابع مقررات خاصي است كه ممكن است براي هر شهرستان اين امكان فراهم نگردد و به همين علت يك نماينده بازرگاني در محل فرمانداري هر شهرستان براي رسيدگي موارد مربوط مستقر مي باشد.»

درخراسان شمالي؛ كميته امدادبيشترين طرح هاي زود بازده را داشته است

بجنورد - خبرنگار قدس: مدير كل كميته امداد امام خميني(ره) خراسان شمالي گفت: اين نهاد بالاترين تعداد طرحهاي به بهره برداري رسيده بنگاههاي زودبازده را در بين استانها داشته است.
سبحاني در گردهمايي مسؤولان و كارشناسان اشتغال و خودكفايي اين نهاد گفت: كميته امداد خراسان شمالي از جمله نهادهايي است كه به دليل نظارت دقيق و كنترل كارشناسان بر روي طرحها بالاترين طرحهاي به بهره برداري رسيده از محل بنگاههاي زودبازده را داشته است.
وي با بيان اينكه اين نهاد در تلاش است 70 درصد از مستمري بگيران را از تحت پوشش كميته امداد خارج و آنان را به اشتغال و توانمندسازي هدايت كند، گفت: در سالهاي گذشته تسهيلات تنها براي اغنيا بوده است، اما امروزه با عنايات و پشتكار دولت خدمتگزار گرفتن اين تسهيلات براي مردم به خصوص محرومان ممكن شده است.
سبحاني با بيان اينكه امروزه مسؤوليت و وظايف ما در قبال محرومان سنگين شده است و بايد تا حد امكان توان خود را براي ايجاد اشتغال جديد به كار گيريم، گفت: با تلاش مسؤولان تاكنون دو هزار و 600 طرح با اعتباري بيش از 140 ميليون ريال اجرا شده است.
معاون خودكفايي و اشتغال كميته امداد امام خميني(ره) خراسان شمالي نيز گفت: امسال 30 درصد از اعتبارات دولتي در راستاي ايجاد طرحهاي اشتغالزا براي مددجويان اختصاص داده شده است.
اكبرياني همچنين در خصوص يارانه تسهيلات فرزندان مددجو و نيازمندان گفت: در سال گذشته جهت پرداخت يارانه تسهيلات، بيش از سه ميليارد ريال به اين نهادها اختصاص يافت كه از اين ميزان تنها 495 ميليون ريال جذب شد و بقيه اعتبارات به دليل عدم اطلاع رساني برگشت خورد.

تهيه طرح هادي 44 روستاي درگز

درگز - خبرنگار قدس: رئيس بنياد مسكن درگز گفت: اين بنياد در بخش عمران روستايي دو برنامه عمده و اصلي، يعني تهيه طرح هادي در روستاهاي داراي 50 خانوار و بيشتر و اجراي طرح هادي در روستاهاي داراي 100 خانوار و بيشتر را در دستور كار خود دارد.وي افزود: طبق آمار سال 1385 از مجموع 141 روستاي شهرستان درگز 61 روستا مشمول تهيه طرح هادي و 25 روستا مشمول اجراي طرح هادي مي باشند. كه تاكنون طرح هادي 44 روستا تهيه و بقيه (17 روستا) در دست تهيه و تا پايان برنامه چهارم توسعه تحقق خواهد يافت.
وي گفت: براي رسيدن به متوسط شاخص كشوري لازم است، طرح هادي سه روستا با اعتباري بالغ بر 6/5 ميليارد ريال اجرا شود و جهت تحقق برنامه چهارم توسعه در 13 روستا با اعتباري بالغ بر 27/3 ميليارد ريال طرح هادي اجرا شود.
به گفته وي، در بخش مسكن شهري نيز 15 واحد در شهر درگز و 20 واحد در شهر نوخندان در مرحله اجراي سقف با پيشرفت فيزيكي 28 درصد در حال اجراست.

قدس از تشكيل صفهاي طولاني گزارش مي دهد ؛ انتظار چند ساعته براي دريافت مرغ 2300 توماني

خراسان امروز- شهرآبادي: با فرا رسيدن ماه مبارك رمضان و عرضه هر كيلو مرغ منجمد به قيمت 2300 تومان براي تنظيم بازار، صفهاي طولاني در مقابل مكانهاي عرضه اين فرآورده پروتئيني تشكيل شد. گزارش خبرنگار ما از بازار روز استقلال و زيرگذر بلوار وكيل آباد حاكي است، مردم ساعتها براي دريافت 2 تا 3 عدد مرغ در صف منتظر مي مانند كه اين امر گلايه آنان را نيز در پي داشته است.يكي از شهروندان كه از ساعت 3 تا 4/5 بعدازظهر در صف خريد مرغ 2300 توماني معصل شده است، با بيان اينكه اطلاع رساني و نحوه توزيع مرغ اين ايام مناسب نبوده، به خبرنگار ما گفت: طي روز به هر محلي كه براي خريد مرغ (با نرخ هر كيلو 2300 تومان) مراجعه كردم، يا مرغي وجود نداشت و يا اينكه بايد از قبل با فروشنده براي دريافت اطلاع از زمان توزيع اين محصول هماهنگي داشته باشيم كه اين مسأله در نوع خود قابل توجه است.شهروند ديگري كه از وضعيت شلوغي صفهاي توزيع مرغ 2300 توماني گلايه دارد نيز به خبرنگار ما مي گويد: پس از گذشت چند روز از توزيع اين مرغها در سطح بازار، هنوز موفق به مشاهده اين فرآورده ناياب نشده ايم و بايد پرسيد چه زماني توزيع گسترده اين فرآورده پروتئيني ارزان آغاز مي شود؟وي خاطرنشان كرد: مردم بايد با زبان روزه ساعتها در آفتاب تابستان به انتظار خريد اين محصول باشند كه اين امر ساعتها وقت متقاضيان را مي گيرد و مشكلاتي را براي آنان به وجود مي آورد.شهروند ديگري نيز با اشاره به نبود ساماندهي توزيع مرغ منجمد 2300 توماني، گفت: هم اكنون به چند شركت تعاوني مراجعه كرده ايم كه آنها براي دريافت مرغ منجمد آدرس زيرگذر و بازار روز استقلال را به ما مي دهند، در حالي كه بايد اين نوع مرغ در ساير نقاط شهر نيز توزيع مي شد.

نوسازي خطوط انتقال آب خراسان شمالي 30 ميليارد تومان اعتبار مي خواهد

بجنورد - خبرنگار قدس: مدير عامل شركت آب و فاضلاب خراسان شمالي گفت: از مجموع 950 كيلومتر خطوط انتقال آب شهرهاي استان حدود 40 درصد آن فرسوده و به تعويض و نوسازي نياز دارد.
وي با بيان اينكه براي دسترسي به آب سالم و جلوگيري از هدر رفتن منابع آب، تعويض اين خطوط ضروري است، افزود: براي نوسازي اين خطوط 30 ميليارد تومان اعتبار مورد نياز است.
وي گفت: طبق برنامه چهارم توسعه سالانه بايد 40 كيلومتر از اين خطوط نوسازي شود كه تاكنون نيز برابر برنامه انجام شده است.
وي همچنين اظهار داشت: هم اكنون بيش از 25 درصد جمعيت شهري استان از خدمات فاضلاب برخوردار هستند و توسعه شبكه فاضلاب از 7 هزار متر مكعب به 12 هزار متر مكعب در حال اجراست كه تا كنون بيش از 50 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است و با تخصيص اعتبارات لازم تا سال آينده به بهره برداري مي رسد.
وي بهره مندي بيش از 60 هزار نفر ساكنان حواشي شهرهاي خراسان شمالي از آب آشاميدني سالم و بهداشتي را از مهمترين خدمات دولت نهم برشمرد.
وي از پيشنهاد 9طرح در حوزه آب و فاضلاب اين استان در سفر دوم هيأت دولت به خراسان شمالي خبر داد و اظهار داشت: با تصويب نهايي اين طرحها وضعيت آب و فاضلاب استان به طور مطلوبي ارتقا مي يابد.

150 هزار كالابرگ بين نيازمندان خراسان جنوبي توزيع شد

بيرجند- خبرنگار قدس: مدير كل كميته امداد امام خميني(ره) خراسان جنوبي از توزيع 150 هزار كالابرگ بين مددجويان تحت حمايت كميته امداد، بهزيستي و اقشار آسيب پذير خسارت ديده از خشكسالي اين استان خبر داد.
سيد حبيب شكرابي در جلسه تبادل نظر در خصوص توزيع بن خشكسالي گفت: در پي وقوع پديده شوم خشكسالي حاكم بر منطقه و به منظور تسكين آلام محرومان 2 هزار و 520 تن كالا براي خانواده هاي آسيب ديده روستايي اختصاص يافته است.
وي افزود: به هر يك از اعضاي خانواده هاي تحت حمايت و اقشار آسيب پذير، يك سبد غذايي شامل 10 كيلو برنج، سه كيلو قند و شكر، دو كيلو حبوبات و 1800 گرم روغن به ارزش هر نفر 148 هزار ريال توزيع و اهدا مي شود.
وي ارزش ريال مجموع اين كالابرگها را 22 ميليارد و 200 ميليون ريال اعلام كرد.
نشست تبادل نظر در خصوص توزيع بن خشكسالي با حضور اعضاي ستاد حوادث غيرمترقبه (استانداري، كميته امداد امام خميني(ره)، بهزيستي، هلال احمر، صدا و سيما) در سالن اجتماعات كميته امداد برگزار شد.

در خراسان رضوي آغاز شد؛ توزيع سيم كارتهاي اعتباري و دايمي 150 هزار توماني همراه اول

روابط عمومي شركت مخابرات خراسان رضوي اعلام كرد: واگذاري دور جديد سيم كارتهاي اعتباري و دايمي 150 هزار توماني آغاز شد.
براساس اين خبر تمامي متقاضياني كه تا تاريخ 26/5/87 به صورت حضوري و يا از طريق اينترنت براي سيم كارتهاي اعتباري و دايمي 150 هزار توماني همراه اول ثبت نام كرده اند، مي توانند با در دست داشتن مدارك لازم و مراجعه به دفاتر ثبت نام كننده، سيم كارت خود را دريافت نمايند.
در حال حاضر ثبت نام سيم كارت دايمي 288 هزار توماني همراه اول نيز به صورت آنلاين در دفاتر خدمات ارتباطي انجام و بلافاصله به متقاضي تحويل مي شود.

اختصاص 1085 ميليارد ريال براي اجراي 360 پروژه خشكسالي در خراسان رضوي

خراسان امروز: مدير كل دفتر بازسازي و حوادث غير مترقبه استانداري خراسان رضوي گفت: اقدامهاي اضطراري خشكسالي، كاهش خسارت ناشي از آن و تأمين آب از محل اعتبارات ملي استاني شده و اعتبارات خشكسالي در مجموع 1085 ميليارد ريال براي اجراي 360 پروژه به 8 دستگاه اجرايي اختصاص يافته است.
جواد عرفانيان با بيان اين مطلب افزود: خراسان رضوي با جذب 340 ميليارد ريال از محل اعتبارات اضطراري خشكسالي براي اجراي 254 پروژه و جذب 290 ميليارد ريال از محل اعتبارات پنج درصد تملك دارايي هاي ملي و استاني براي اجراي 90 پروژه سهم قابل توجهي از اعتبارات كشوري را به خود اختصاص داده است.
وي اظهار داشت: در سال جاري علاوه بر موضوع خشكسالي دچار وضعيت تغيير اقليم و آب و هوا شديم، به گونه اي كه به موجب سرماي شديد در زمستان و بارش اندك مجموعه كشت ديم در استان از بين رفت.
عرفانيان ادامه داد: بارشهاي پراكنده، طوفان سنگين در سبزوار و چند شهرستان ديگر و هجوم ملخها به برخي نقاط استان و كاهش 57/2 درصدي بارش نسبت به سال زراعي گذشته در بهار نيز خساراتي را به بار آورد.
مدير كل دفتر بازسازي و حوادث غير مترقبه استانداري خراسان رضوي تربت حيدريه را با 62 درصد كاهش بارش، كم بارش ترين شهرستان استان نسبت به دوره متوسط در سال زراعي جاري و تربت جام را با 70 درصد كاهش بارش، كم بارش ترين شهرستان استان نسبت به سال قبل خواند و افزود: گرمترين شهرستان در بهار امسال نسبت به دوره متوسط، سبزوار و سرخس بوده اند.
وي گفت: حجم روان آبهاي استان 68 درصد نسبت به دوره متوسط كاهش يافته و آب ورودي به سدهاي مخزن طرق و كارده نيز به ترتيب3/ 35 10/ 31 ميليون مترمكعب نسبت به دوره متوسط كاهش داشته است.

در خراسان جنوبي صورت گرفت ؛ بهره برداري از 65 واحد مسكوني مددجويان كميته امداد

بيرجند - خبرنگار قدس: 65 واحد مسكوني مددجويان كميته امداد امام خميني(ره) خراسان جنوبي به بهره برداري رسيد.
مدير كل كميته امداد خراسان جنوبي در آيين افتتاح اين پروژه ها، دستيابي به عدالت اجتماعي و توانمندسازي گروههاي كم درآمد جامعه را از مهمترين اهداف دولت نهم دانست.
سيد حبيب شكرابي افزود: در راستاي انجام رسالت خطير اين نهاد در رفع مسكن محرومان و ايجاد آرامش روحي و رواني براي خانواده هاي تحت حمايت، 65 واحد مسكوني با زيربناي سه هزار و 900 مترمربع در مناطق تابعه استان(خوسف 31 واحد، نهبندان هفت واحد، حاجي آباد 11 واحد و سرايان 16 واحد) با اعتباري بيش از چهار ميليارد و 550 ميليون ريال افتتاح و تحويل مددجويان شد.
وي همچنين از بهره برداري چند كارگاه قاليبافي و پروژه گلخانه اي در شهرستانهاي فردوس و سرايان با اعتباري بيش از 260 ميليون ريال خبر داد.
 پنجشنبه 14 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 352]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن