تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815466069




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

هیرسوتیسم یا پرموئی در خانم‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: هیرسوتیسم به معنای افزایش بیش از حد موهای خانم‌ها می‌باشد و در واقع نشانگر وجود یک مشکل هورمونی در خانم‌ها است. هورمون‌های مختلفی می‌توانند روی رشد موها اثر داشته باشند، مثل هورمون‌ رشد، هورمون تیروئید و مهم‌ترین آنها هورمون‌های مردانه (آندروژن‌ها) هستند.
مهم‌ترین هورمون مردانه هم هورمون تستوسترون می‌باشد. آندروژن‌ها باعث می‌شوند که موهای نازک و کرک‌مانند و نرم (که در اصطلاح، موهای ویلوس ”vellus“ نامیده می‌شوند) به موهائی ضخیم و زبر (که در اصطلاح موهای ترمینال ”Terminal“ نامیده می‌شود) تبدیل شوند (به غیر از ناحیه سر).
تمام خانم‌ها دارای موهای ترمینال در بعضی از قسمت‌های بدن مثل سر، زیربغل، ناحیه عانه می‌باشند وجود چند موی ترمینال در اطراف نوک پستان‌ها یا بالای ران‌ها ممکن است طبیعی باشند.
هیرسوتیسم هنگامی ایجاد می‌شود که موهای ضخیم (معمولاً با رنگ تیره) بر روی صورت، سینه، شکم، بالای ران و در قسمت فوقانی بازوها دیده شوند. اگر فقط روی ساعد و یا ساق پاها مو وجود داشته باشد به آن هیرسوتیسم گفته نمی‌شود.
هیرسوتیسم تقریباً همیشه و به‌علت افزایش اثر آندروژن بر روی فولیکول موها (پیاز مو) ایجاد می‌شود.
● علل افزایش آندروژن‌ها در بدن عبارتند از:
۱) مصرف آندروژن‌ها به‌صورت داروئی
۲) مشکلات تخمدان‌ها
۳) مشکلات غدد فوق کلیوی
۴) هیرسوتیسم فامیلی
● آزمایش‌های مختلفی برای بررسی بیماران مبتلا به هیرسوتیسم انجام می‌شود مانند:
۱) اندازه‌گیری ۱۷ـX تستوسترون سرم
۲) اندازه‌گیری سایر آندروژن‌ها
۳) اندازه‌گیری هیدروکسی پروژسترون
۴) اندازه‌گیری LH,FSH
۵) اندازه‌گیری پرولاکتین سرم
۶) سونوگرافی تخمدا‌ن‌ها
● درمان هیرسوتیسم
▪ درمان پرموئی به دو صورت انجام می‌شود:
۱) درمان داروئی
۲) درمان مکانیکی
درمان داروئی شامل استفاده از قرص‌های ضدبارداری - اسپیرونولاکتون - کورتیکواستروئیدها - سیپروترون کامپاند - سیپروترون استات - فیناستراید - فلوتاماید - کتوکونازول - آنالوگ‌های GnRH ـ القاء تخمک‌گذاری و سایر داروها می‌باشد.
درمان مکانیکی شامل استفاده از: لیزر، الکترولیز، موم، بند انداختن و غیره می‌باشد.
روش‌هائی مانند موم، بند انداختن، شوگرنیک، موچین، تیغ و دیپلاتورها، روش‌های موقتی موزدائی هستند و روش‌های دائمی شامل الکترولیز، لیزر و فلاش لامپ هستند.
در روش الکترولیز، ریشه موها به‌وسیله یک جریان الکتریکی که از طریق سوزن‌های بسیار نازک که وارد پیاز مو می‌شوند ایجاد می‌شود، منهدم و سوزانده می‌شود در این روش، هر یک از موها را باید یکی یکی نابود کرد. از نظر هزینه انجام الکترولیز، معمولاً به‌ازاء هر یک ساعت کار با الکترولیز، مقداری پول گرفته می‌شود. بنابراین ابتدا باید تخمین بزنید که برای از بین بردن موهای اضافی، چند ساعت وقت لازم است معمولاً به‌ازاء هر ساعت ۲۵ تا ۱۰۰ دلار گرفته می‌شود. امروزه، معمول‌ترین روش دائمی از بین بردن موها، لیزر است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 201]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن