واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: دولت براي اجراي طرح تحول اقتصادي هراسي ندارد
سرويس سياسي - اجتماعي: رئيس جمهوري ديروز در جمع نمايندگان مجلس خبرگان رهبري گفت: دولت از انجام طرح تحول اقتصادي هيچ هراسي ندارد.
رئيس جمهوري كه بر اساس آئيننامه داخلي مجلس خبرگان براي توضيح درباره طرح تحول اقتصادي به نمايندگان اين مجلس در جلسه خبرگان حاضر شده بود طي سخناني، موضوع جهاني شدن و جهانيسازي را از موضوعات مهم جهان معاصر دانست كه اقتصاد، ديپلماسي و حتي روابط اجتماعي را تحت تاثير قرار ميدهد.
رئيس جمهور تبعيت از قدرتهاي بزرگ را محور سياسي استعمارگران در طرح جهانيسازي دانست و گفت: در تهاجم فرهنگي درصدد تخريب مباني اصيل و جايگزيني مباني خود ساخته هستند.
وي با اشاره به ترسيم راهكارهاي مقابله با تهاجم فرهنگي از طرف مقام معظم رهبري گفت: دفاع صرف مسلمانان مساله را حل نميكند و بايد تهاجم متقابل داشته باشيم، چون مواضع انفعالي ما آنها را براي تهاجم بيشتر، جسورتر ميكند.
احمدي نژاد افزود: بايد در كنار بيان بديهاي طرح استعمارگران اولا آينده بشريت را تعريف و ترسيم كنيم كه در نگاه ما جامعه مهدوي است.
وي با بيان ويژگيهاي همه ابعاد جوامع بشري براي رسيدن به جامعه مهدوي گفت: بايد با الگوسازي داخلي به آن سمت حركت كنيم، چون طرحهاي جهانيسازي انحرافي است.
احمدي نژاد با اشاره به دستاوردهاي انقلاب اسلامي گفت: خدماتي كه در 30 سال انقلاب اسلامي براي كشور و مردم انجام شده در تاريخ اين سرزمين بينظير است.
رئيس جمهور با اشاره به ويژگيهاي سند چشمانداز گفت: سند چشمانداز راهنمايي به سوي قله جامعهاي است كه ما براي جامعهاي الگو در نظر داريم.
وي افزود: براي اجراي اهداف چشم انداز نياز به همكاري همه ايرانيان داريم تا به نتايج مطلوب برسيم.
احمدي نژاد با اشاره به استقبالي كه از وي در سفر به تركيه شد، گفت: به رغم تبليغاتي كه عليه ما ميشود، مردم در نماز جمعه در حمايت از ما شعار ميدادند و تشديد امنيت نيروهاي تركيهاي به علت ترس آنان از اقدامات تروريستي صهيونيستها بود.
وي افزود: در تمام طول مسير مردم مانند سيل به سوي ما مي آمدند و در حالي كه هيجان زده بودند، عليه آمريكا و اسرائيل شعار ميدادند و با اينكه پليس جلوگيري ميكرد، از پشت بامها و پنجره هاي منازل در تاييد آرمانهاي ما شعار ميدادند.
رئيس جمهوري گفت: صحنههايي ديدم كه جز اينكه اشك بريزم، نميتوانستم كاري بكنم، خيليها به من ميگفتند حرفهاي شما آرزوي ماست. مثلا در آرژانتين كه مركز صهيونيستهاست در خيابانها و اجتماعات، مردم طرفدار آرمانهاي ايران هستند.
وي افزود: با اين توضيح ميخواهم بگويم، دنيا در حال عبور از شرايط كنوني است كه بايد اين مساله را مديريت كرد.
رئيس جمهوري با بيان سياستهاي هستهاي جمهوري اسلامي گفت: مدبرانهترين سياستها را اتخاذ كرديم كه حالت تهاجمي گرفتهايم.
وي گفت: نبايد دشمنان را آسيب ناپذير تصور كنيم، الان شمارش معكوس فروپاشي آنها شروع شده است و الان نگاه و سخن مثبت درباره ايران مسابقه نامزدهاي رياست جمهوري آمريكاست تا راي مردم را جذب نمايند.
رئيس جمهوري با بيان پيشرفتهاي ايران گفت: دستيابي به صنايع موشكي نمونه آن است.
احمدي نژاد در ادامه سخنانش با بيان ويژگيهاي طرح تحول اقتصادي گفت: بايد تجربيات سي سال گذشته را در نظر بگيريم.
وي با اشاره به مشكل تورم در كشور گفت: بايد مشكل اين مساله را به صورت اساسي شناسائي و حل كرد.
احمدي نژاد علت اصلي نابساماني را چند ساختار اقتصادي دانست و گفت: قرار شد طرح تحولات ساختاري اقتصاد را پيريزي كنيم كه هدف رسيدن به اهداف چشمانداز است.
رئيس جمهوري گفت: دولت من دولت كار است و در خيلي از بخشها بيش از 8 سال كار شد و اگر مشكلي در بعضي از بخشها ميبينيد به خاطر كار نادرست ساختارهاست كه يكي از آنها بانكها هستند.
وي افزود: بانك در جامعه ما بسيار مهم است و قوانين بانكي فقط روي كاغذ، اسلامي هستند كه موجب مشكلات عديده در جامعه است.
رئيس جمهوري نظام مالياتي را يكي ديگر از ساختارهاي اقتصادي دانست كه عملكرد فعلي آن موجب بروز مشكلات اقتصادي است و گفت: در دولت براي استفاده درست از ماليات برنامه داريم.
احمدي نژاد نظام گمرك و توزيع كالا و يارانهها را از شاخصهاي طرح تحول اقتصادي دانست و گفت: يارانه ابزاري در دست دولت براي حمايت از بخشهاي هدف است.
رئيس جمهوري گفت: بيش از 70 درصد يارانهها را 30درصد از مردمي كه بهترين وضعيت زندگي را دارند، استفاده ميكنند.
احمدي نژاد، سياستهاي اصل 44 را الگوي اقتصادي كشور دانست و گفت: بايد با اين الگو به اهداف ترسيم شده در چشمانداز برسيم.
رئيس جمهور طرح سهميه بندي
بنزين را مهمترين كار دولت در امور يارانهها دانست و گفت: با پيشرفتهترين شبكه اينترنتي و مخابراتي تمام پمپ بنزينهاي كشور را به هم متصل كرديم.
احمدي نژاد در پايان سخنانش با تشكر از همه كساني كه در طرح تحول اقتصادي تلاش و پيگيري ميكنند، گفت: نبايد اين طرح را پيچيده كرد، چون خيليها در جهان اين طرح را اجرا كردند.
رئيس جمهور گفت: استقبال مردم از طرح تحول اقتصادي فراتر از انتظار بود.
احمدي نژاد افزود: دولت براي اجراي اين طرح هيچ هراسي ندارد، البته ممكن است در بعضي از شاخصها نياز به 5 سال وقت باشد و در بعضي از شاخصها هم ميتوان يكساله به نتيجه رسيد.
در ادامه جلسه، حسيني وزير امور اقتصاد و دارائي به بيان جزئيات طرح تحولات اقتصادي پرداخت و گفت: تورم با نرخ دو رقمي نشان دهنده بي برنامگي است.
تكميل پرسشنامه اطلاعات اقتصادي خانوار
آقاي احمدينژاد رئيس جمهور ديروز به عنوان يك سرپرست خانوار ايراني پرسشنامه اطلاعات اقتصادي خانوار را تكميل كرد.
رئيس جمهور پس از پر كردن پرسشنامه به خبرنگار واحد مركزي خبر گفت: تاكنون دوازده و نيم ميليون خانوار از مجموع هفده و نيم ميليون خانوار ايراني يعني 70 درصد خانوارهاي ايراني اين پرسشنامه را پر كردهاند كه استقبال بسيار خوبي است.
آقاي احمدينژاد داشتن اطلاعات جامع و درست از وضع خانوارها را پايه هر نوع برنامهريزي در كشور دانست و افزود پيش از اين پايگاههاي متعددي در كشور اطلاعات خانوارها را جمعآوري ميكردند، اما ناقص بود و ضرورت داشت اطلاعات جامع براي برنامهريزي كلان كشور جمعآوري شود، اين پايگاه طراحي شد تا حلقه ارتباط با پايگاههاي موجود نيز باشد.
رئيس جمهوري گفت كساني كه نامنويسي ميكنند، لزوما اين طور نيست كه همه يارانه بگيرند، چون ممكن است بعضيها احتياج نداشته باشند ولي براي تكميل اطلاعات جامع مورد نياز آينده كشور لازم است اين پرسشنامهها را كامل كنند.
ملاقات با فاروق قدومي
دكتر محمود احمدينژاد در ديدار فاروق قدومي رئيس دفتر سياسي سازمان آزاديبخش فلسطين با بيان اينكه رژيم فاسد، جنايتكار و اشغالگر صهيونيستي و حاميان آن رو به اضمحلال هستند، مقاومت گروههاي فلسطيني را تنها راه مبارزه با اين رژيم دانست.
دكتر احمدي نژاد گفت: همه گروههاي فلسطيني بايد با همراهي و همدلي تلاش كنندتا مقاومت در اين كشور زنده و بانشاط باشد.
رئيس جمهور با بيان اينكه رژيم صهيونيستي همواره نشان داده است كه زباني جز زبان تفنگ نميشناسد، به سختيها و فشارهايي كه به ملت فلسطين وارد ميشود اشاره كرد و گفت: از پس اين سختيها، شيريني خواهد بود و آن پيروزي ملت فلسطين است.
فاروق قدومي، رئيس دفتر سياسي سازمان آزاديبخش فلسطين نيز در اين ديدار با تشريح آخرين اوضاع كشورش و منطقه، تنها راه آزادي فلسطين را ادامه مقاومت در اين كشور دانست.
وي از حمايتهاي انسان دوستانه جمهوري اسلامي ايران براي كمك به برقراري صلح و ثبات در منطقه قدرداني كرد.
ديدار با اعضاي جامعه داروسازي
رئيس جمهوري گفت: جامعه داروسازي ايران اين ظرفيت و استعداد را دارد كه با شركتهاي داروسازي بزرگ دنيا رقابت جدي و موفق داشته باشد.
به گزارش ايرنا، دكتر محمود احمدينژاد ديروز در ديدار جامعه داروسازي ايران، تصريح كرد: دولت نهم وظيفه دارد در اين راستا حمايت كند و ما هم اعلام ميكنيم آماده هر نوع حمايت براي پيشرفت اين عرصه مهم و سرنوشتساز هستيم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود درخصوص اصلاح قيمت دارو، گفت: ما هم با اصلاح قيمت دارو موافق هستيم به شرطي كه افزايش قيمتها به قشر مصرفكننده آسيب نرساند.
احمدينژاد خاطرنشان كرد: كشوري كه يك هزار سال سابقه مكتب پزشكي داشته و هر فرد بيمار با داروي خاص در آن عصر درمان ميشد، امروز هم ميتواند در دنيا حرفي براي گفتن داشته باشد.
وي در بخشي ديگر از سخنان خود با بيان اينكه 95 درصد از انواع داروها در كشور تامين ميشود، خاطرنشان كرد: به اعتقاد من صنعت داروسازي كشور اين توانايي را دارد كه دارو به ديگر كشورهاي جهان صادر كنيد و بايد در اين راستا سرمايهگذاري شود.
رئيس جمهوري افزود: نگاه جامعه داروسازي ما صرفا انساني است و به همين خاطر مردم كشورهاي ديگر به داروسازان ما اعتماد زيادي دارند.
دكتر احمدينژاد گفت: اين در حالي است كه در غرب نگاه جامعه داروسازي، صرفا اقتصادي است و حتي برخي از كشورها مانند رژيم صهيونيستي در ميان جامعه بيماري تزريق كرده تا بتوانند داروهاي خود را به فروش برسانند.
قبل از اين ديدار دكتر ديناروند معاونت وزير در امور غذا و دارو، دكتر آذرنوش رئيس انجمن داروسازي، دكتر شيباني رئيس اتحاديه توليدكنندگان فرآوردههاي دارويي و وزير بهداشت در سخناني كوتاه مسايل و مشكلاتي را در اين زمينه بيان كردند.
در پايان اين مراسم به 13تن از داروسازان نمونه كشور لوح تقدير اهدا شد.
بهورزان تنها نقطه امن مردم
دكتر محمود احمدينژاد گفت: بهورزان تنها پايگاه و نقطه امن و ياور مردم در مناطق محروم هستند و به همين خاطر به اندازه يك كلينيك و يا بيمارستان، مردم از آنها انتظار خدمت دارند.
به گزارش ايرنا، دكتر محمود احمدينژاد ديروز در مراسم تجليل از بهورزان نمونه كشور كه در نهاد رياست جمهوري برگزار شد تصريح كرد: اين انتظار مردم از يك طرف كار را براي بهورزان سخت ميكند و از طرف ديگر فرصتي ايجاد ميكند كه بهورزان به مردم خدمت كنند و براي آخرت خود ثواب ذخيره كنند.
رئيس جمهوري با بيان اينكه بهورزان در 18 منطقه كشور مستقر شدهاند گفت: اين يك ابتكار بسيار خوبي است تا انسانهاي مومن و دلسوز و عاشق مردم فرصت خدمتگزاري به مردم را به دست آورند.
در پايان اين مراسم، از 12 بهورز نمونه كشور با اهداي لوح تقدير، تجليل شد.
شنبه 9 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]