واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: رئيس جمهور: امروز تبليغ را بايد در عرصه جهاني عرضه كنيم
رئيس جمهور در جلسه شوراي عالي مديران دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم حضور يافت و در جريان آخرين فعاليت ها و اقدامات اين نهاد فرهنگي قرار گرفت.
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني رئيس جمهوري، دكتر محمود احمدي نژاد صبح امروز در اين جلسه ضمن ملاقات با مديران دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در سخناني اظهار داشت: امروز دفتر تبليغات اسلامي واحدي در كنار ساير واحدها و با فعاليتي محدود نيست بلكه تبديل به درختي تنومند شده است كه ميوه هاي فراواني به بشريت عرضه مي كند.
رئيس جمهور با بيان اينكه فعاليت هاي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم اقداماتي درست و پايه اي است، به مقوله مهم تبليغ در فرهنگ اسلامي اشاره كرد و افزود: اگر پيام ما درست، به اندازه و به موقع به مخاطب برسد، رسالت خود را به خوبي انجام داده ايم.
احمدي نژاد تاكيد كرد: مشكلات بشريت از آنجا ناشي شد كه در طول تاريخ پيام حقيقت، يا به واسطه كوتاهي برخي ابلاغ كنندگان و يا توسط مانع تراشي دست هاي فاسد به بشريت منتقل نشد.
رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي افزود: وقت آن فرا رسيده است كه تبليغ را امروز در عرصه جهاني عرضه كنيم؛ چرا كه به فرموده امام راحل امروز جهان تشنه فرهنگ اسلام ناب محمدي است.
احمدي نژاد با بيان اينكه عطش فراگيري در سطح عالم به پيام حقيقت پديد آمده است، رفع حقيقي اين عطش را به واسطه اخذ تعاليم الهي از مسير اصلي يعني اهل بيت عصمت و طهارت دانست و خاطر نشان كرد: در تبليغ ارزش هاي الهي و اسلامي بايد بدانيم كه ارزش هاي ما متعلق به تمام بشريت بوده و نبايد آن را در انحصار طيفي خاص قرار دهيم؛ چرا كه اسلام ديني جهاني براي هدايت تمام بشريت است، همچنين پيامبر ما، پيامبر همه بشريت و قرآن نيز براي تمام بشريت نازل شده است.
رئيس جمهور با تاكيد بر اينكه در تبليغ بايد نقطه مقصود و نهايي با شفافيت و به روشني براي مخاطبان مشخص شود، خاطرنشان كرد: طراحي نظام سلطه به گونه اي صورت گرفته است كه مفاهيم ارزشمند ديني تاثير خود را بر مخاطبان از دست بدهد و حقيقت منحرف شود.
وي در ادامه سخنان خود تصريح كرد: بايد كشور را با ادبيات ديني اداره كنيم و متوجه باشيم كه نحوه اداره و مديريت ما هم بايد بر پايه ادبيات ديني باشد.
احمدي نژاد به تدوين برنامه ريزي ها و جهت گيري هاي برنامه پنجم توسعه كشور اشاره كرد و گفت: بايد در متن برنامه ريزي ها مفاهيم عميق ديني به كار برده شود؛ چرا كه معتقديم در وراي ادبيات ديني، مفهومي عميق و مكتبي آميخته با معنويت و هدايت نهفته است.
رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي تصريح كرد: امروز در معرض سيل تهاجم مادي گرايان عالم هستيم، به طوري كه حتي به زبان هاي گوناگون در اعماق دانشگاه هاي ما رسوخ پيدا كرده اند كه در اين فضا بايد با ادبيات ديني و عميق فرهنگي در عرصه هاي مديريتي، سياسي، اقتصادي و فرهنگي وارد شويم و اين وظيفه اصلي نهادهايي همچون دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم است.
رئيس جمهور با بيان اينكه دولت با تمام وجود در خدمت نهادهاي فرهنگي قرار دارد، به كمك هاي شايان توجه دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در تدوين برنامه پنجم توسعه كشور اشاره كرد و با تشكر از اين نهاد فرهنگي گفت: اين هماهنگي و همكاري بايد در كليه فعاليت ها تداوم يابد تا نحوه اجرا و برنامه ريزي اسلامي به الگويي براي جهانيان تبديل شود.
احمدي نژاد در ادامه خاطر نشان كرد: بسياري از اقدامات دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم منحصر به فرد است و دولت به عنوان وظيفه ديني و انقلابي از آن حمايت و پشتيباني مي كند.
پيش از سخنان رئيس جمهور، حجت الاسلام رباني، مدير دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم با اشاره به تاريخچه تشكيل اين نهاد توسط جمعي از فضلا و طلاب حوزه علميه قم براي حركت در مسير اهداف ترسيم شده امام راحل در سال 1358، به حمايت هاي جدي امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري از اين نهاد اشاره كرد و سير فعاليت اين مجموعه را در پنج دوره زماني به استحضار رئيس جمهور رساند.
تدوين اسناد بالادستي، گسترش كيفي تبليغ معارف اسلامي، تاسيس مراكز آموزشي در جهت كارآمدسازي امر تبليغ، فراگير سازي تبليغ در ميان كودكان، نوجوانان، جوانان و ميانسالان با استفاده از ابزار نو و به روز و حركت در مسير مقابله با تهاجم فرهنگي از جمله فعاليت هاي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم اعلام شد./انتهاي پيام/
دوشنبه 4 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]