واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سالانه 23 ميليون مسافر از خدمات پايانه مشهد بهره مند مي شوند
مشهد - خبرگزاري مهر: معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري مشهد گفت: سالانه 23 ميليون نفر مسافر از خدمات پايانه مسافربري مشهد بهره مند مي شوند.
به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، هوشنگ خندان دل ظهر امروز در نشست خبري كه در دفتر معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري مشهد برگزار شد اظهار داشت: حوزه حمل و نقل شهرداري مشهد متشكل از پنج سازمان اتوبوسراني، پايانه هاي مسافربري، نظارت بر تاكسيراني، حمل و نقل و ترافيك و شركت قطار شهري است كه هر كدام از اين سازمانها به امر خدمت رساني در سطح شهر مي پردازند.
وي به تشريح فعاليتهاي هر يك از سازمانهاي اين حوزه اشاره كرده و در رابطه با عملكرد سازمان اتوبوسراني مشهد گفت: اين سازمان با داشتن دو هزار دستگاه اتوبوس فعال در سطح مشهد روزانه به 5/1 ميليون نفر ارائه خدمات مي دهد كه يكي از مشكلات آن حفظ كيفيت خدمات موجود و ارتقاء آنها بدليل منابع مالي است.
وي با بيان اين مطلب كه تنها 20 درصد هزينه اتوبوسها از طريق فروش بليت تامين مي شود، عنوان كرد: مابقي هزينه هاي مربوطه از سوي دولت و شهرداري تامين مي شود.
خندان دل با اشاره به حوزه خدمات پايانه هاي مسافربري نيز گفت: اين پايانه ها در محيطي به وسعت 50 هكتار سالانه به بيش از 23 ميليون مسافر خدمات مي دهند كه بنا به آمار سال گذشته در يك روز شلوغ بيش از 120 هزار نفر از اين پايان استفاده كردند.
وي گفت: يكي از عمده هدفهاي ما در سال جاري در اين بخش تسريع در راه اندازي پايانه معراج در جاده قديم قوچان و ساماندهي تردد مسافرين به قسمتهاي غربي استان تا خراسان شمالي است.
وي در رابطه با سازمان نظارت برتاكسيراني نيز گفت: در حال حاضر حدود هفت هزار و 500 تاكسي و بيش از شش هزار مسافركش شخصي ساماندهي شده در سطح مشهد فعاليت مي كنند كه به اين تعداد بايد وسايل نقليه آژانسهاي تاكسي تلفني را نيز اضافه كرد كه به دليل آنكه مجوز هاي برخي از آنها از سازمانهايي غير از سازمان تاكسيراني صادر شده است تعداد دقيق آنها مشخص نيست.
وي با بيان اين مطلب كه بنا به قانون مصوب سال گذشته از اين به بعد مجوز تاكسي هاي آژانس نيز فقط بايد توسط تاكسيراني صادر شود، گفت: دستورات براي همگرايي و يكپارچه سازي آنها در اين زمينه انجام شده اما براي انجام آن به طور كامل فاصله داريم.
وي همچنين در زمينه طرحهاي سازمان حمل و نقل و ترافيك مشهد در رابطه با رفع مشكل ترافيك اين شهر گفت: يكي از اين طرحها راه اندازي و تقويت مركز كنترل ترافيك (پايش تصويري سطح شهر مشهد) با استقرار دوربين و زير نظر گرفتن مستمر و لحظه اي وضعيت ترافيكي شهر است.
وي در رابطه با قطار شهري مشهد نيز گفت: در كنار تلاشهاي گسترده اي كه براي تسريع و راه اندازي خط يك اين پروژه انجام مي شود مناقصه خط 2 آن نيز انجام شده ، برنده آن مشخص و در سال جاري عمليات آن براي يك مدت پنج ساله آغاز مي شود.
وي با بيان اين مطلب كه برآورد هزينه هاي اجرايي خط 2 قطار شهري مشهد نزديك به 900 ميليارد تومان است، اظهار داشت: براي جلوگيري از مشكلاتي هماند خط يك اجراي اين پروژه به صورت epc يعني اينكه تمام اقدامات اين خط تا حتي خريد واگنها برعهده پيمانكار است.
وي با بيان اين مطلب كه مشكل عدم بهره برداري خط يك نبود واگنها است، گفت: حل اين مسئله به دست مسئولان شهري و استاني نيست و آنها تمام تلاش خود را در اين زمينه انجام داده اند.
وي در رابطه با طرح منوريل مشهد نيز گفت: مطالعات و اقدامات اوليه آن انجام شده و هم اكنون در شرايطي قرار داريم كه مي توانيم عقد قرار داد كنيم و هم اكنون در حال انتخاب شركت زي ربط براي عقد قرار داد هستيم.
خندان دل در رابطه با طرح ترافيك مركز شهر مشهد نيز عنوان كرد: باتوجه به اين مطلب كه حجم خودروهاي مركز شهر مشهد چهار برابر ظرفيت پذيرش اين منطقه مي باشد اجراي اين طرح الزامي است.
وي با بيان اين مطلب كه طرح زوج و فرد كردن خودروها نتوانست تعادل لازم را در زمينه تردد وسايل نقليه در اين بخش فراهم كند گفت: از اين رو طرح ترافيكي امسال كه شاهد آن هستيد به اجرا در آمد كه تا پايان تابستان ادامه خواهد داشت.
وي با بيان اين مطلب كه تحقيقات كارشناسي نشان مي دهد كه طرح ترافيك تا پايان سال ادامه يابد عنوان كرد: خبر قطعي اين مسئه تا چند روز آينده اعلام خواهد شد.
محسن شوشتري مدير عامل شركت قطار شهري مشهد نيز با بيان اين مطلب كه در كنار مشكلات قطار شهري رسانه ها بايد به خدمات آن هم اشاره كنند اظهار داشت: براي پروژ خط يك قطار شهري بيش از 290 مناقصه داخلي، 50 مناقصه بين المللي و بالغ بر 55 هكتار تملك انجام شده و بالغ بر 300 قرار داد بسته شد.
محسن شوشتري افزود: در اين پروژه علاوه براستقرار ايستگاههاي قطار شهري اصلاحات هندسي آن مناطق نيز انجام و شش تقاطع در بلوار وكيل آباد احداث و علاوه برجابه جايي تاسيسات سه دور برگردان نيز در بلوار وكيل آباد ايجاد شد.
وي ساخت 12 زير گذر عابر پياده، 9 پل عابر پياده و ... را از ديگر خدمات قطار شهري به مردم مشهد برشمرد و اظهار داشت: در حال حاضر تنها مشكل بهره برداري از خط يك اين پروژه واگنهاي آن است كه مربوط به مسائل دروني نيست.
شوشتري با بيان اين مطلب كه بعد از تهران مشهد بيشترين اعتبار در زمينه قطار شهري را جذب كرده است گفت: در سال جاري براي پروژه قطار شهري مشهد مبلغ 160 ميليارد تعلق گرفت كه اميد كه با كمك شما رسانه ها بتوانيم ميزان جذب اين اعتبارات را افزايش دهيم.
وي با بيان اين مطلب كه علاوه براعتبارات دولتي 45 ميليارد تومان از اعتبارات شهرداري مشهد نيز به اين پروژه تعلق گرفته است، ادامه داد: در حال حاضر براي حومه مشهد نيز دو خط ريلي مشهد گلبهار و مشهد بينالود مصوب شده كه در صورت تامين اعتبارات آن از سوي سازمان مسكن و شهر سازي عمليات آن آغاز مي شود.
يکشنبه 3 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]