واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: «يوسف دل»؛ ويژهنامه اينترنتي نيمه شعبان در سايت تبيان
گروه وبلاگ و IT: پايگاه اطلاعرساني تبيان ويژهنامه اينترنتي را به مناسبت نيمه شعبان با عنوان «يوسف دل» در دسترس كاربران قرار دادهاست.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، چهره امام مهدي(ع) در آيينه القاب، سه گام براي بيعت با امام عصر(عج)، غيبتي در حضور، هدايتهاي حضرت مهدي(عج)، طاووس بهشتيان، مفهوم انتظار، نشانههاي ظهور، عرضه اعمال بر امام زمان(عج)، بقيةالله؛ انسان كامل، انتظار يعني مقابله با ظلم، برداشتهاي انحرافي از انتظار، عطر حضور برخي از بخشهاي ويژهنامه اينترنتي «يوسف دل» است.
از ديگر بخشهاي اين ويژهنامه ميتوان به خصوصيات جامعه امام زمان(عج)، مير مهر(1) و (2)، جزيره خضراء و مثلث برمودا كجاست؟، ادعيه و زيارات امام زمان عليه السلام(همراه با فايل صوتي)، منظومه احساس، در انتظار يار، نواي شادي(مولوديخواني)، در محضر خوبان(سخنراني استاد رضا الهي)، سوره دوازدهم؛ يوسف زهرا عليهاالسلام(كليپ)، كليپ صوتي مدح حضرت امام زمان(عج) از مرحوم آغاسي اشاره كرد.
پاسخ به سؤالات شما در باب مهدويت، كتابخانه مهدوي، ويژهنامههاي سالهاي گذشته، متن پيامك جهت عيد نيمه شعبان، تصاوير ويژه متحرك، تصاوير ويژه و محافظ صفحه(Screensaver) عناوين ديگر بخشهاي ويژهنامه اينترنتي «يوسف دل» است.
در بخشهايي از «چهره امام مهدى(ع) در آيينه القاب» آمدهاست: «براى امام زمان(ع) اسامى و لقبهاى زيادى ذكر شدهاست. در كتاب نجمالثاقب مرحوم محدث نورى حدود صد و هشتاد و دو نام و لقب و در كتاب نام نامه حضرت مهدى(عليه السلام) به حدود سيصد و ده اسم و لقب آن حضرت اشاره شدهاست.»
در بخش ديگري با عنوان «سه گام براي بيعت با امام زمان(ع)» نوشته شدهاست: «در مكتب تشيع دو مقوله دعا و زيارات وجود دارد كه در ديگر مكاتب وجود ندارد و يا بسيار كمرنگ است. دعا و زيارات نقش بسزايي در رشد و تعالي انسان دارد كه به اين نعمت عظيم در مكتب تشيع توجه بسيار شدهاست.»
در اين ويژهنامه اينترنتي درباره «هدايتهاي حضرت مهدي(عج)» آمدهاست: «وجود امام زمان(عج)، هر چند غايباند، دو گونه فايده تكويني و تشريعي دارد. فائده تشريعي وجود آن حضرت، بر سه گونه است. مهمترين آن هدايت خلق است و مشهورترين لقب آن حضرت، يعني «مهدي»، بر آن دلالت ميكند اين هدايتها به سه دوره تقسيم شده است: 1- از ولادت تا پايان غيبت صغرا 2- دوران غيبت كبرا 3- هدايتهاي پس از ظهور.»
در ويژهنامه اينترنتي «يوسف دل» درباره «مفهوم انتظار» چنين توضيح داده شدهاست: «انتظار «فرج» يعني، انتظار حاكميت قرآن و اسلام. شما به آنچه فعلاً جهان در آن قرار دارد، قانع نيستيد. حتي به همين پيشرفتي هم كه با انقلاب اسلامي به دست آورديد، قانع نيستيد. ميخواهيد باز هم به حاكميت قرآن و اسلام، نزديكتر بشويد. اين انتظار «فرج» است. انتظار فرج، يعني، انتظار گشايش از كار انسانيت.»
در بخش ديگري درباره «برداشتهاي انحرافي از انتظار» نوشته شدهاست: «بعضيها انتظار فرج را به اين ميدانند كه در مسجد، در حسينيه، در منزل بنشينند و دعا كنند و فرج امام زمان(عليه السلام) را از خدا بخواهند. اينها مردم صالحي هستند. اينها به تكاليف شرعي خودشان هم عمل ميكردند و نهي از منكر هم ميكردند و امر به معروف هم ميكردند، لكن همين. ديگر غير از اين كاري ازشان نميآمد و به فكر اين هم، كه يك كاري بكنند، نبودند.»
در بخش بعدي اين ويژهنامه اينترنتي درباره «خصوصيات جامعه امام زمان(عج)» چنين آمدهاست: «امام زمان(عج)، جامعهاش را بر اين چند پايه بنا ميكند؛ اول بر نابود كردن و قلع و قمع كردن ريشههاي ظلم و طغيان؛ يعني، در جامعهاي كه در زمان وليعصر(صلوات الله عليه) ساخته ميشود، بايد ظلم و جور نباشد؛ نه اين كه فقط در ايران نباشد، يا در جوامع مسلماننشين نباشد، در همه دنيا نباشد.»
ويژهنامه اينترنتي «يوسف دل» را اينجا ببينيد!
يکشنبه 27 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 493]