واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: در نشست نقد و بررسي "ارتباط خانوادگي" مطرح شد:
داستان ارتباط خانوادگي برشي از زندگي است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما
كارگردان فيلم ارتباط خانوادگي گفت: به نظرم زمان 103 دقيقهاي براي اين فيلم زياد نيست، چرا كه فكر ميكنم وجود همه سكانسها در اين فيلم ضرورت دارد.
به گزارش خبرنگار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نادر مقدس كارگردان فيلم "ارتباط خانوادگي"، در نشست نقد و بررسي اين فيلم كه در سالن سعدي مركز همايشهاي برج ميلاد برگزار ميشد، درباره نحوه شكلگيري داستان اين فيلم گفت: سالها پيش من يك فيلم خارجي ديده بودم و بسيار دوست داشتم كه نمونه ايراني آن را بسازم. در اين راستا طرحي را نيز آماده كردم. در كل ميتوانم بگويم ساخت اين فيلم يكي از دغدغههاي اصلي من بود و خوشحالم كه از پس آن برآمدم.
پس از سخنان ابتدايي نادر مقدس، نوبت به پرسش و پاسخ اصحاب رسانه از عوامل فيلم رسيد كه كارگردان "ارتباط خانوادگي" در پاسخ به اولين سوال مبني بر اينكه چرا هزينه زيادي بابت فيلمي كه قبلا با سوژههاي مشابه ساخته شده است كرديد؟ گفت: شما نبايد نگران فيلم من باشيد. به نظرم دغدغه ما بايد فيلمهايي باشند كه كل بودجه ارتباط خانوادگي به اندازه دو سكانس آنها هم نميشود و هيچ چيزي را هم به دست مخاطب نميدهند.
وي درباره دكوپاژ فيلم نيز توضيح داد: تمام تلاشمان را كرديم كه در فيلم هيچ چيزي براي ديدن جز داستان آن نباشد، اين تلاشمان از حيطه نور تا صحنه و لباس مداوم بود.
پس از سخنان مقدس، بهروز بقايي در رابطه با تجربه كار با نادر مقدس اظهار كرد: خوشحالم با گروههايي كه بسيار سالم هستند و بر مبناي موازين كار ميكنند، همكاري كردم. اين چيزي است كه كمتر در سينما ديده ميشود و وجود چنين گروهي براي من به نوعي جرقه اميد است. به نظرم اين فيلم، فيلم بسيار خوبي بود.
همچنين افسانه منادي نويسنده و مجري طرح درباره داستان فيلم توضيح داد: تمام داستان ارتباط خانوادگي يك برش از زندگي است و تلاش كرديم در فيلم افرادي را داشته باشيم كه در زندگي واقعي نيز ديده ميشوند تا نقشها ملموستر باشند.
وي درباره انتخاب بازيگران براي نقشهاي فيلمنامه ارتباط خانوادگي گفت: وقتي فيلمنامهاي نوشته ميشود، اينكه اين نوشتار به دست چه كسي زنده ميشود بسيار بااهميت است. در فيلم ارتباط خانوادگي يكي از بزرگترين افتخارات من اين بوده كه آقاي نصيريان قبول زحمت كردند و يكي از نقشهاي داستان را بر عهده گرفتند.
در ادامه اين نشست فريدون شيردل مدير فيلمبرداري درباره شيوه فيلمبرداري ديجيتال اين فيلم خاطر نشان كرد: من تجربه كار با دوربين ديجيتالي كه به وسيله آن اين فيلم را فيلمبرداري كرديم نداشتم. مشكل ديگر ما هم اين بود كه زمان لازم را براي كار زياد روي اين فيلم نداشتيم. البته فكر ميكنم با توجه به زماني كه براي آن صرف كرديم نتايج قابل قبول است.
شيرين بينا بازيگر فيلم نيز چنين فيلمهايي را قابل تقدير دانست و اظهار كرد: وقتي اين فيلم به من پيشنهاد شد، من در شهركرد بودم و وقتي متن را خواندم احساس كردم كه ارتباط خانوادگي فيلمنامه رواني دارد و نظر من را به ارزشهاي اخلاقي و انساني جلب كرد كه متاسفانه در جوامع كمرنگ شده است. به نظرم اينگونه فيلمها جاي تقدير و حمايت دارند كه بيشتر بتوانيم به آنها بپردازيم.
عزيزالله حاجي مشهدي، مدير نشست نيز در پاسخ به انتقاد يكي از خبرنگاران درباره سوژه تكراري فيلم، گفت: به نظرم تكراري بودن سوژه مهم نيست. نوع نگاه و جذابيت فيلم براي تكراري بودن موضوع آن مشكلي ايجاد نميكند به ويژه زماني كه اين سوژه از داستانهاي خارجي گرفته شده باشد و ما بخواهيم به آن رنگ و لعاب ايراني بدهيم.
در اين نشست افسانه مرادي بازيگر اين فيلم نيز حضور داشت.
از حاشيههاي اين نشست ميتوان به انتقاد عزيزالله حاجي مشهدي منتقد و مدير نشست اشاره كرد كه نسبت به اينكه مجري جلسات نقد و بررسي براي اظهارنظر در مورد فيلمها مورد واكنش قرار ميگيرد انتقاد كرد.
اين منتقد سينما در يكي از نشستها در روزهاي گذشته به دليل پاسخ به سوالات خبرنگاران مورد انتقاد آنها قرار گرفته بود.
همچنين از ديگر حاشيههاي اين نشست ميتوان به تداخل زمان برگزاري اين نشست با اكران فيلم گزارش يك جشن به كارگرداني ابراهيم حاتميكيا اشاره كرد كه اين مساله باعث شده بود تعدادي از خبرنگاران در جلسه نقد و بررسي حضور نيابند و يا جلسه را پيش از پايان آن ترك كنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]