واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نشان دولتي به برترينهاي گردشگري اعطا ميشود
مديركل بازاريابي و تبليغات سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري گفت: با توجه به آنكه اعطاي نشان دولتي تاكنون در بخش گردشگري تجربه نشده است ، اجراي آن نيازمند مصوبات هيئت دولت و مقامات ذي صلاح است.
به گزارش خبرگزاري مهر، مجيد اسفنديار با اعلام اين مطلب گفت: به دنبال يك روش كاربردي و اجرايي براي اعطاي يك نشان دولتي به برترينهاي صنعت گردشگري هستيم.اين نشان علاوه بر هدايايي است كه از سوي عاليترين مقامات كشور نصيب برگزيدگان ميشود تا مشوقي براي فعاليت بيشتر و موثرتر آنها در آينده باشد.
وي افزود: برگزاري نخستين جشنواره برترينهاي گردشگري حضور خود جوش بخش خصوصي براي ارتقاي كيفيت خدمات گردشگري و استانداردسازي را به همراه دارد.
وي با اشاره به برگزاري اين جشنواره در سطح ملي تاكيد كرد: برترينهاي صنعت گردشگري با حضور نمايندگان همين بخش و با نظارت سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري انتخاب خواهند شد تا فضايي سالم و رقابتي بين دست اندركاران اين صنعت ايجاد شود.
وي در ادامه گفت: در سالهاي گذشته هر دو سال يكبار ميان مهمانسراهاي جهانگردي جشنوارهاي براي انتخاب برترين برگزار ميشد كه اين بار يك شركت خصوصي با بهرهبرداري از الگوي برگزاري اين جشنواره در كشورهاي خارجي متولي برگزاري آن در ايران شده است.
وي به معرفي برترينهاي صنعت گردشگري در گروههاي مختلف مهمانداري، هتلداري، تورگردانها، آژانسهاي مسافرتي و غيره اشاره كرد و افزود: سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در برگزاي اين همايش به عنوان سياستگذار و حامي معنوي حضور دارد و قرار است شركت ساتراپ به عنوان مجري طرح با تقبل همه هزينهها اين جشنواره را به بهترين شكل ممكن اجرا كند.
مديركل دفتر بازاريابي و تبليغات سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري خاطرنشان كرد: شركت مجري طرح با همكاري مناسب كارشناسان سازمان و تشكيل شورايي مشترك، تمام معيارهاي لازم براي انتخاب برترينها را تهيه و به سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري ارائه كرده است.
به گفته وي در كميتههاي شوراي مشورتي نخستين جشنواره برترينهاي صنعت گردشگري ايران، نمايندگان از هر سازمان و هر صنف مرتبط مانند هتلداران، جامعه تورگردانها، انجمن صنفي دفاتر خدمات مسافرتي و ... حضور خواهند داشت.
اسفندياري با اشاره به نظارت جدي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري درباره داوري اين جشنواره تصريح كرد: ما به دنبال عدالت و معرفي دستاندركاران واقعي و فعال حوزه گردشگري هستيم و به همين دليل با همكاري شركت مجري، نهايت دقت را در زمينه انتخاب داوران و بومي كردن معيارهاي انتخاب برترينها خواهيم داشت.
وي اصل برگراري نخستين جشنواره برترينهاي گردشگري ايران را حركتي مهم و صنفي دانست و افزود: امروز در كشور ميبينيم كه هر صنفي حتي صنف كاركنان دولت با برگزاري همايشها و جشنوارههاي مختلف، برترينهاي خود را با هدف ايجاد رقابت سالم و انگيزه مضاعف بر كاركنان، انتخاب ميكنند كه متاسفانه چنين حركتي تاكنون در گردشگري اتفاق نيفتاده است.
اسفنديار خاطرنشان كرد: نخستين جشنواره برترينهاي گردشگري با اطلاعرساني خوب و مناسب زحمات و فعاليتهاي زنجيره خدماتي و مديريتي گردشگري ميتواند تاثير فراواني در ايجاد فضاي رقابتي و دستيابي به آخرين متهاي علمي و خدماتي جهاني را به همراه داشته باشد.
مديركل بازاريابي و تبليغات سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري برگزاري جشنواره برترينهاي صنعت گردشگري را منجر به استانداردسازي داوطلبانه صنوف گردشگري دانست و گفت: استانداردسازي ارتقاي كيفيت خدمات گردشگري يكي از سياستهاي جدي سازمان ميراث است كه اخيرا نيز با توجه به ضرورت و اهميت آن براي همه واحدهاي اقامتي و پذيرايي اجباري شده است.
او اجباري كردن استانداردسازي را يكي از ابزارهاي كاربردي دانست و گفت: سازمان همواره به دنبال مشاركت و علاقمندي بخش خصوصي براي حضور در سياستهاي كلان خود بوده است و ميتوان گفت: برگزاري جشنواره و برنامههايي مشابه آن به عنوان وسيلهاي ديگر به صورت خود جوش دستاندركاران گردشگري را براي استانداردسازي و ارتقا كيفيت خدمات خود ترغيب ميكند.
اسفندياري يادآور شد با بخش دولتي امور به خوبي پيش ميرود اما ايجاد فضاي رقابتي، صميمانه و موثر كه انگيزه بخش خصوصي را به سياستهاي دولت تقويت كند از درون چنين برنامههايي بيرون ميآيد.
مديركل بازاريابي و تبيلغات سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري انتقال تجربيات بخش خصوصي به يكديگر را از ديگر دست آوردهاي برگزاري نخستين جشنواره برترينهاي صنعت گردشگري ايران دانست و گفت: برگزاري اين جشنواره براي اولين بار قطعا با نقايصي همراه خواهد بود كه ما تلاش ميكنيم با همكاري شركت مجري و كارشناسان بخش خصوصي خروجي نهايي را تحليل و موانع پيش روي آن را براي اجرا در سالهاي آينده بر طرف كنيم.
وي افزود: هيات داروان جشنواره نيز به طور كامل و دقيق فيلتر شدهاند تا از ابتداي برگزاري آن سيستمي عادلانه منسجم و هماهنگ براي انتخاب برترينهاي گردشگري بنا شود كه در آينده نيز پيامد مثبتي را به همراه داشته باشد و اجراي آن به ايجاد فضاي مخرب و غير رسمي منجر نشود.
اسفنديار با بيان اينكه سازمان تلاش ميكند ناظر تمام عيار بر اجراي اين جشنواره باشد، تاكيد كرد: تاكيد ميكنم بخش خصوصي فعال و علاقمند در حوزه گردشگري از اين فرصت به وجود آمده به نحو احسن و براي بازيبيني جايگاه خود استفاده كند.
وي ادامه داد: با توجه به اصل 44 قانون اساسي كه واگذاري امور به بخش خصوصي را يكي از مهمترين سياستهاي دولت دانسته، برگزاري جشنواره برترينهاي صنعت گردشگري ايران فرصتي خوب و مناسب براي رونق گردشگري است به همين جهت توصيه ميكنم فعالان بخش خصوصي گردشگري به اين جشنواره به عنوان يك فرصت و محك نگاه كنند.
مديركل بازاريابي و تبليغات سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري گفت: از آنجا كه برترينهاي انتخاب شده در اين فرصت بايد وجه تمايز و برتري نسبت به ساير دستاندركاران بخش خصوصي داشته باشن، كميتهاي با حضور كارشناسان بخش خصوصي و دولتي و استادان پژوهشكده گردشگري تشكيل داديم تا چگونگي و روند اعطاي يك نشان دولتي به برترينهاي گردشگري را پيگيري كنند
سه شنبه 22 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]