واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: دبیر علمی دهمین كنگره پروستودنتیست های ایران گفت: دندان قروچه و دردهای ناحیه سر و صورت از مهمترین علائم ایجاد نارسایی و اختلال در مفصل گیجگاهی فكی است.
دبیر علمی دهمین كنگره پروستودنتیست های ایران گفت: دندان قروچه و دردهای ناحیه سر و صورت از مهمترین علائم ایجاد نارسایی و اختلال در مفصل گیجگاهی فكی است.
به گزارش خبرگزاری فارس، مجید ناصرخاكی افزود: وظیفه مفصل گیجگاهی فكی شامل، حركت فك پایین، باز شدن دهان، جلو و عقب بردن فك پایین و ایجاد حركات فك به طرفین است و به طور كلی عملیات اصلی كه دهان موظف به انجام آن است مانند جویدن و تكلم توسط این مفصل كنترل و اجرا می شود، لذا تشخیص و درمان هرگونه اختلالی كه در این عضو پدیدار شود از روی علائمی مانند دندان قروچه و دردهای مبهم ناحیه سر و صورت بسیار قابل اهمیت است.
وی تشخصی به موقع این نارسایی را راهی برای جلوگیری از فرسایش آناتومیك دندانها و همچنین درمان این بیماری عنوان كرد و افزود: یكی از مشكلات شایع ایجاد شده بر اثر خلل این مفصل پیچیده و مهم بدن، دردهای ناحیه سر و صورت است كه بیمار را دچار سردرگمی در مراجعه به پزشكان مختلف از جمله متخصصان گوش و حلق و بینی، متخصصان اعصاب و حتی روانپزشكان می كند.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: مشكلات و دردهای مفصل گیجگاهی فكی در سنین مختلف با تظاهرات متفاوت همراه است و به عنوان مثال در كهنسالی این نارسایی همراه با از دست دادن دندان ها و در سنین جوانی عمدتاً بر اثر استرس های روحی و روانی اتفاق می افتد كه در تمام موارد این امر منجر به تأثیر روی مراكز عصبی مربوط به سیستم جونده و دندان ها و به دنبال آن عارضه ای به نام دندان قروچه می شود.
وی دندان قروچه و نارسائی مفصل گیجگاهی فكی را یك بیماری قابل درمان ذكر كرد و به بیماران توصیه كرد: در صورت مشاهده درد و ناراحتی در هنگام باز و بسته شدن دهان، خمیازه كشیدن و درد صبحگاهی در عضلات جونده می بایست هر چه زودتر به مراكز تخصصی دندانپزشكی و دانشگاهی مراجعه و درمان را شروع كنند.
ناصر خاكی از حضور گروهی از متخصصان و جراحان مركز علوم اعصاب هانوفر آلمان كه یكی از برجسته ترین و مشهورترین مراكز درمانی و تحقیقاتی علوم اعصاب در دنیاست در جریان دهمین كنگره پروستودنتیست های ایران از ۲۰ تا ۲۲ بهمن یاد كرد و افزود: در میان شركت كنندگان این گروه علمی می توان به نام پروفسور سمیعی جراح نامدار مغز و اعصاب از كشورمان اشاره كرد كه امیدواریم بتوانیم با بهره گیری از تجربیات این تیم برجسته علمی راهی به سوی درمان این قبیل بیماران بگشاییم.
دبیر علمی دهمین كنگره پروستودنتیست های ایران تم اصلی كنگره امسال را پلی بر فاصله ها نام برد و از برگزاری پانل های پرسش و پاسخ، كارگاههای علمی در زمینه پروتز و ارائه بیش از ۱۲۰ سخنراین و ۱۴۰ پوستر توسط اساتید و اندیشمندان داخلی و خارجی در جریان سه روز برگزای این كنگره از ۲۰ تا ۲۲ بهمن ماه جاری در هتل المپیك تهران یاد كرد.
خبرگزارى فارس (http://www.farsnews.com)
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 528]