واضح آرشیو وب فارسی:فارس: لاريجاني در همايش مسئولان سپاه- 1 نهادهاي بينالمللي هيچگاه به اندازه امروز بيخاصيت نشدهاند
خبرگزاري فارس: رئيس مجلس اظهار داشت: سازمان انرژي اتمي و شوراي امنيت به كمخاصيتترين نهادهاي بينالمللي تبديل شدهاند و هيچ وقت نهادهاي بينالمللي به اندازه امروز بيخاصيت نشدهاند.
به گزارش خبرنگار امور مجلس خبرگزراي فارس، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي صبح امروز در بيست و چهارمين همايش سراسري مسئولين و دهمين همايش سراسري هاديان سياسي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در مجموعه فرهنگي غدير با اشاره به شرايط امروز منطقه گفت: امروز شرايط به گونهاي است كه امريكا و اسراييل به عنوان حريفهاي اصلي به ميدان آمدند كه اين امر علاوه بر آن كه داراي نكات برجستهاي است، يكسري مخاطراتي هم به همراه دارد.
وي با بيان اينكه حريف با پيچيدگي عمل ميكند، افزود: حريف از شگردهاي متفاوت استفاده ميكند و قصد دارد تا شماها را خسته كند و گاه قصد دارد تا عناصر سست را به ميدان آورد.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به پيچيدگي امروز جامعه گفت: شرايط فعلي از پيچيدگي بسيار زيادي نسبت به گذشته برخوردار است و هيچ وقت در دوران انقلاب مثل امروز شرايط پيچيده نبوده است .
لاريجاني گفت: عمليات رواني و جلو و عقب آمدن دشمنان را بايد در يك صفحه شطرنج در نظر گرفت.
وي با بيان اينكه اين هماوردي تك ساحتي نيست و ذوالعباد است، خاطرنشان كرد: نوع كاري كه آنها در افغانستان و عراق كردند، مثل گذشته نيست.
رئيس مجلس با اشاره به نهادهاي بينالمللي و كمخاصيت شدن اين نهادها در عرصه جهاني خاطرنشان كرد: سازمان انرژي اتمي به كمخاصيتترين نهاد بينالمللي تبديل شده؛ چرا كه هر وقت دلشان ميخواهد يك بيانيه ميدهند.
لاريجاني در همين راستا به مذاكرات خود با البرادعي و ديگر مذاكرهكنندگان اشاره كرد و يادآور شد: به رغم آنكه مسايل هستهاي ايران حل و فصل ميشد، اما آژانس قطعنامه صادر ميكرد و اين نشان ميداد كه عدهاي دنبال كار خود هستند. همچنين بايد توجه داشت كه شوراي امنيت بيخاصيت شده و هيچ وقت نهادهاي بينالمللي به اندازه امروز بيخاصيت نشدهاند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اينكه مساله اصلي اينها نه مساله هستهاي است و نه مساله حقوق بشر خطاب به فرماندهان سپاه خاطرنشان كرد: نكته اصلي اين است كه شرايط شما در منطقه تغيير كرده و تراز شما بالا آمده، همچنين بايد توجه داشت كه آمريكا در منطقه به بنبست استراتژيك رسيده و راهي براي بيرون رفتن ندارد.
لاريجاني افزود: تغيير تراز شما و تاثيرات آن در منطقه و بيداري منطقه و همچنين بنبست آمريكا شرايط را تغيير داد، بنابراين شما مسئولين سپاه در شرايط فعلي بايد به سنت حسنه سپاه كه نگاه عميق و دشمنشناسي درست و برخورداري از هوشياري و توجه به وحدت ملي كه امروز بيش از گذشته به آن نياز داريم و همچنين پرهيز از مناقشات كه سم مهلكي است توجه داشته باشيد و فراموش نكنيد كه درگيريها و مناقشات خود مال اين زمان نيست.
وي افزود: وزن سپاه امروز بالا آمده و شما بايد از آن صيانت كنيد. حريف نگران است، هميشه حريف رفتار منطقي نميكند. شما بايد داهيانه رفتار كنيد و رفتارهاي دشمن را رصد كنيد و تاكتيكهاي هوشمندانه به كار ببريد به همان ميزان كه وحدت ملي حفظ شود هزينههاي شما كاهش مي يابد.
رئيس مجلس در ادامه سخنان خود رضايتمندي مردم را در شرايط فعلي مورد تاكيد قرار داد و يادآور شد: در شرايط فعلي مسايل اقتصادي مشكل بيكاري و تورم، مهمترين مساله است و بايد اين مسايل مورد توجه قرار گيرد و اگر بخواهيم در اين دوران گذر عبور كنيم بايد به اين مسايل توجه داشت.
لاريجاني با بيان اينكه براي حل مشكلات مردم نيازمند يك مديريت عاقلانه هستيم، خاطرنشان كرد: سپاه بايد هميشه آمادگي واقعي داشته باشند و اين يك نوع بازدارندگي است.
وي در ادامه با اشاره به توانمنديهاي سپاه خاطرنشان كرد: ما ترديد نداريم كه بگوييم سپاه بزرگترين قدرت دفاعي موشكي در منطقه است البته اين آمادگي سپاه جنبه بازدارندگي دارد و نبايد جنبه لساني داشته باشد.
وي خطاب به مسئولين سپاه تصريح كرد: شما نيازي به مصاحبه نداريد، شما بايد نشان دهيد و آنها عاقل دارند و ميفهمند.
لاريجاني با بيان اينكه سپاه هم از نظر فيزيكي و هم از نظر معنوي بايد آمادگي كامل داشته باشد، گفت: ايران از قدرت برتر برخوردار است، اما بايد مخاطرات را سنجيد و با هوشمندي با مسايل برخورد كرد كه در اين زمينه ميتوان از ديپلماسي استفاده كرد.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه استراتژي مجلس هشتم اين است كه تمام تلاش بر مساله هستهاي متمركز شود، خاطرنشان كرد: البته تلاش ميكنيم فرهنگ قانونگرايي را پيگيري كنيم تا اين فرهنگ در كشور حاكم شود. همچنين ابزارهاي لازم را براي اينكه دولت بتواند خدمات خود را گسترش دهد فراهم شود.
لاريجاني گفت: از دولت انتظار داريم تا با طرحها و لوايح مشكلات مردم را حل كنند.
وي در ادامه سخنان خود با اشاره به معرفي سه وزير پيشنهادي دولت به مجلس كه بررسي صلاحيت آنها در دستور كار هفته گذشته مجلس قرار داشت، گفت: نميگوييم نقايصي وجود نداشت، اما بررسي كرديم و ديديم كه وزارت اقتصاد در شرايط فعلي نميتواند بدون وزير باشد همچنين در مورد وزارتخانههاي ديگر نيز اين گونه بود.
انتهاي پيام/
يکشنبه 20 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]