تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حق بزرگ‏تر خداوند اين است كه او را بپرستى و چيزى را با او شريك نسازى، كه اگر خال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852922184




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون پژوهشي وزيرعلوم: توسعه پژوهش و توليد علم در حوزه علوم انساني از اولويت‌هاي جدي وزارت علوم است 20 دانشگاه برتر جهان اسلام در آينده‌ نزديك معرفي مي‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون پژوهشي وزيرعلوم: توسعه پژوهش و توليد علم در حوزه علوم انساني از اولويت‌هاي جدي وزارت علوم است 20 دانشگاه برتر جهان اسلام در آينده‌ نزديك معرفي مي‌شوند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تبريز
سرويس: پژوهشي

معاون پژوهشي وزير علوم، تحقيقات و فن‌آوري از انتخاب 20 دانشگاه برتر جهان اسلام در نظام رتبه بندي دانشگاه‌هاي جهان اسلام در آينده نزديك خبر داد.

به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكترمنصور كبگانيان كه در حاشيه گردهمايي معاونان پژوهشي دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارك‌هاي علم و فن‌آوري در جمع خبرنگاران سخن مي‌گفت، افزود: موضوع نظام رتبه بندي دانشگاه‌هاي كشورهاي اسلامي كه از وظايف وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري است در داخل كشور با اولويت‌بندي بين المللي آغاز شده است.

وي در خصوص جايگاه دانشگاه‌هاي ايران در جهان ابراز عقيده كرد: دانشگاه‌هاي ايران از لحاظ علمي در سطح جهاني، وضعيت خوبي دارند چون دانشگاه‌هاي رتبه اول جهان استقبال خيلي خوبي از فارغ التحصيلان دانشگاه‌هاي ما دارند كه درمقاطع دكتري به عنوان هيات علمي اين دانشگاه‌ها همكاري كنند.

دكتر كبگانيان در عين حال خاطر نشان كرد: به دليل آنكه اطلاعات دانشگاه‌هاي ايران به طور جامع بر روي سايت‌هاي اينترنتي و بين المللي قرار نگرفته و حضور جدي در اين زمينه نداشته‌ايم دانشگاه‌هاي ايران در سايت‌هاي بين المللي جزو 500 دانشگاه برتر دنيا معرفي نشده است.

وي با اشاره به اقدامات انجام شده براي معرفي دانشگاه‌هاي ايران در سطح جهان افزود: خوشبختانه اين كار از دو سال قبل آغاز شده است و در اين راستا اين موضوع در سازمان كنفرانس اسلامي مطرح شد كه بودجه‌اي گذاشته شود كه 20 دانشگاه برتر جهان اسلام انتخاب شوند و بورس ويژه‌اي به آنها داده شود تا بتوانند رقابت جهاني نمايند.

به گفته دكتر كبگانيان اين موضوع مقدمه‌اي شد كه در سازمان كنفرانس اسلامي نهادي براي رتبه بندي دانشگاه‌هاي جهان اسلام ايجاد شود.

معاون پژوهشي وزير علوم، تحقيقات و فن‌آوري يادآور شد: چون اطلاعات وسيعي بايد از تمامي دانشگاه‌هاي جهان اسلام منتقل شود تا اين سازمان بتواند اين اطلاعات را پردازش كند كه در نوع خود كار بسيار عظيمي است، در اين راستا جمهوري اسلامي ايران داوطلبانه به اين موضوع وارد شده است.

دكتر كبگانيان از تصويب اساسنامه اين نهاد از سوي نمايندگان كشورهاي عضو رتبه بندي دانشگاه‌هاي برتر جهان اسلام در اين زمينه خبر داد و گفت: با بررسي تمامي پيشنهادها و شاخص‌هاي ارايه شده از تمامي كشورهاي عضو در اين رتبه بندي تلاش شد اين شاخص‌ها در حد بين المللي باشد تا اين امر منجر به آن شود كه دانشگاه‌هاي جهان اسلام در اين مرحله بتوانند با دانشگاه‌هاي ديگر جهان رقابت كنند.

دكتر كبگانيان تصريح كرد: ما از تمامي دانشگاه‌هاي كشورهاي مسلمان دعوت كرده‌ايم كه در نظام رتبه بندي دانشگاه‌هاي جهان اسلام شركت كنند چرا كه علاوه بر گرفتن بورس اين نهاد، تبادل اطلاعات، دانشجو و هيات علمي از ديگر مزيت‌هاي آن است كه دانشگاه‌ها مي‌توانند براي گسترش و توسعه آموزش عالي كشور خود از آن استفاده كنند.

به گفته وي، در اين راستا با پيگيري هاي انجام شده از سوي وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري به همه دانشگاه‌ها اعلام شده است كه آمارشان را به روز نگاه دارند و هم اكنون بيش از 38 دانشگاه آمارشان كامل شده است.

معاون پژوهشي وزير علوم همچنين با اشاره به تاسيس پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) افزود: اين موضوع خبر خوشي براي دانشمندان و محققان كشورمان است كه قبلا مجبور بودند مقاله‌هاي خود را براي استناد علمي به ساير پايگاه‌هاي علمي دنيا بفرستند.

وي با بيان اينكه تمام سياست‌ها، ضوابط و شرح وظايف اين پايگاه به تصويب شوراي انقلاب فرهنگي رسيده است، افزود: شوراي راهبردي كاملي براي اين پايگاه تعيين شده است كه وزير علوم، معاونان پژوهشي وزارتخانه‌ها، ساير معاونان مرتبط وزارتخانه‌ها از جمله وزارت امور خارجه، آموزش و پرورش، سازمان تبليغات اسلامي و تعدادي از سازمان‌هاي بين المللي كه نياز به همكاري آنها در اين زمينه داريم و تعداد زيادي از سردبيران نشريات داخلي و خارجي در آن عضويت دارند.

دكتر كبگانيان افزود: بسياري از نشريات داخلي در كشور داريم كه حقشان اين است كه به عضويت ISC درآيند و از اعتبار ويژه آن برخوردار شوند.

وي با اشاره به راه اندازي پايگاه ISC افزود: توليد علم بحثي جهاني است و بايستي نظريات علمي كه توسط دانشمندان كشورها ارايه مي‌شود از سوي ديگر محققان بررسي و نكات مثبت و منفي آن را ببينند و به اصطلاح نمايه شوند كه چقدر اين مقالات مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

به گفته وي، نمايه كردن مقالات جزو سنت‌هاي دانشمندان است كه دانشمندان كشورمان در پايگاه‌هاي خارجي اين كار را مي‌كردند كه به دليل محدوديت‌هايي كه داشت سال گذشته كشورهاي عضو ISC تصميم گرفتند اين پايگاه علمي در ايران باشد كه شوراي انقلاب فرهنگي اجراي آن را تصويب كرد.

دكتر كبگانيان تصريح كرد: تاسيس اين پايگاه علمي مي‌تواند جايگاه واقعي دانشمندان كشورهاي عضو و از جمله ايران را مشخص كند.

وي همچنين ضعف و بهينه نبودن مديريت پژوهش در كشورمان را بزرگترين چالش موجود در اين زمينه خواند و گفت:‌ در اين راستا لازم است نهادهاي مرتبط پژوهشي مديريت شده تا تداخل وظايف آنان رفع شود كه امسال وظيفه ما اين است كه شرح وظايف مشخص و شفاف را براي آنها تدوين كنيم كه اميدواريم با تدوين نقشه جامع علمي كشور اين مشكل رفع شود.

دكتر كبگانيان، پژوهش و توسعه علم در حوزه علوم انساني را از ديگر اولويت‌هاي جدي وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري در سال جاري عنوان كرد و افزود: از آنجا كه بحث علوم انساني در همه حوزه‌هاي ديگر نظير صنعت، سلامت و ساير حوزه‌ها اثرگذار است، وزارت علوم با بسيج نيروها در دانشگاه‌ها و حوزه‌ها توجه ويژه‌اي را به اين موضوع دارد.

انتهاي پيام
 شنبه 19 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن