واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: شما مقابل دوربين هستيد، آقاى دكتر!
ماجراى رأى اعتماد مجلس به وزيران پيشنهادى رئيس دولت و نقدهايى كه بر رئيس مجلس در اين زمينه وارد است، بهانه نوشتن اين نامه سرگشاده از سوى عصرايران به على لاريجانى است.
رياست محترم مجلس شوراى اسلامى
سه شنبه اى كه گذشت، بيش از آنكه روزى براى گرفتن رأى اعتماد براى سه وزير پيشنهادى دولت نهم باشد، آزمونى براى رئيس مجلس هشتم بود، هر چند كه اين دومى، در هياهوى برخاسته از متن و حاشيه هاى اولى، چندان به چشم نيامد و بر قلم ننشست؛ با اين حال، در پس هر جلسه اى براى رأى اعتماد، كسانى يا به خانه برمى گردند يا به دفتر وزارت مى روند و آنچه در خانه ملت باقى مى ماند، قضاوتى است كه درباره ساكنان- و بهتر بگويم مستأجران - اين خانه كه چگونه عمل كردند و آيا رأى اعتماد يا عدم اعتمادشان به گونه اى بود كه مردم در پايان جلسه، در باور وجدانى خويش، به وكلايشان رأى اعتمادى دوباره بدهند؟!
آقاى لاريجانى!
ما شما را به عنوان شخصيتى موجه، تحصيلكرده و البته سياستمدارى باهوش مى شناسيم و دريغ مان مى آيد چنين فردى كه مانند بسيارى ديگر، تازه به دوران رسيده نيست، چنان پاى در گل سياست بازى ها و بده بستان هاى جناحى و قوى و قبيله اى باشد كه در نهايت تصور امروزين مان درباره على لاريجانى بر باد فنا رود و در پايان به صدافسوس زمزمه كنيم كه خود غلط بود آنچه مى پنداشتيم.از اين رو، اگر نقد و نيشى در نوشتار حاضر مى بينيد، آن را به حساب دغدغه اى بگذاريد كه دوستان رسانه اى تان را مى آزارد و لاغير!
رياست محترم قوه مقننه!
در جريان راى اعتماد روز سه شنبه، نحوه اداره مجلس توسط شما و بى توجهى تان به ديگر نمايندگان مردم كه خواستار غيرعلنى شدن جلسه براى بيان صريح تر واقعيت ها بودند بسيار تأسف آور بود و نيز اظهارات شما بعد از رأى اعتماد كه طى آن اذعان به وجود برخى نواقص در كار وزيران پيشنهادى كرديد و در كمال شگفتى رأى به افراد داراى نقص را به مصلحت كشور دانستيد و اين در حالى بود كه بيشترين نقص ها و نقدها متوجه فردى بود كه او را منتسب به شما مى دانستند كه در معامله اى اعلام نشده با رئيس جمهورى كه به ۲ در برابر ۱ معروف شد، درصدد وزارتش بوده ايد كه البته طبيعتا از سوى شما چنين خبرى تأييد نشد ولى اين نگرانى پديد آمده است كه نكند مجلس هشتم به جاى نظارت بر دولت، همانند دو سال پايانى مجلس هفتم، دچار انفعال و معامله گرى شود به گونه اى كه بعدها بگوييم صد رحمت به همان هفتمى ها! ماجراى پيش، حين و بعد از راى اعتماد را نيز خود شما بهتر از هر كسى مى دانيد و اميدواريم كه اين نيز يادتان باشد كه چهره هاى سياسى، بيشترين استعداد را براى ترسيم تصويرى نامناسب از خود در نزد افكار عمومى دارند و حيف است كه چنين سرانجامى در انتظار كسى باشد كه خيلى ها او را يك سياستمدار فرهيخته مى دانند و از اين كه او را حتى جنتلمن هم بنامند، ابايى ندارند.
آقاى دكتر!
مديريت شما بر صداوسيما، هر چند منتقدان جدى و مدافعان سرسخت خود را دارد، اما فارغ از بحث هاى محتوايى رسانه ملى در دوران لاريجانى، همه بر اين نكته اذعان دارند كه رشد كمى صدا و سيما از نظر تعداد شبكه، افزايش ساعات، تنوع برنامه ها و گشودن مرزهاى جديد فنى و ... محصول مديريت شما بود. درباره شوراى عالى امنيت ملى نيز كه تا همين چندى پيش دبيرى آن را بر عهده داشتيد، افكار عمومى، منصفانه چنين قضاوت مى كنند كه لاريجانى عملكرد موفقى در پرونده هسته اى داشت و آنان كه دستى بر آتش سياست دارند نيز اين را مى افزايند كه حتى استعفايش از دبيرى شورا نيز هوشمندانه و به موقع بود.انتقال مدبرانه كانديداتورى از تهران به قم و سپس غلبه بر رئيس مجلس سابق كه در تاريخ مجالس هفتگانه سابقه نداشت، همه و همه، وقايع و واقعيت هايى هستند كه سطح انتظارات را از على لاريجانى بالا برده اند؛ اين انتظار، همان چيزى است كه مى توان از آن به عنوان سرمايه ملى براى يك سياستمدار ياد كرد و دريغ كه چنين سرمايه اى، كه ملك مطلق صاحبش نيز نيست، در معركه بازى هاى متداول و البته چندش آور سياسى و جناحى بسوزد و خاكستر شود.
آقاى لاريجانى!
شما روزگارى در صدا و سيما بوديد، پشت صحنه و پشت دوربين! و به همين دليل چندان ديده نمى شديد هر چند كه مى نمايانديد! شما روزگارى در كسوت دبيرى شوراى عالى امنيت ملى بوديد و عمدتا در جلسات محرمانه و سرى و باز هم كمتر ديده مى شديد. اما اينك، در روزگارى جديد، درست در صدر خانه ملت نشسته ايد، جلوى چشم همگان، حرف كه مى زنيد، حرف كه نمى زنيد، مى نشينيد، برمى خيزيد، آب مى خوريد، راه مى رويد، تذكر مى دهيد، ميكروفون قطع مى كنيد و هر چه مى كنيد، در معرض ديد مردم است و خبرنگارانى كه تا پايان مجلس، رهايتان نخواهند كرد و البته راديوى مجلس كه آنچه در خانه ملت مى گذرد را به طور مستقيم و زنده براى ملت پخش مى كند. شما امروز مقابل دوربين هستيد و البته نه دوربين مخفى! اين، شايد مهم ترين تفاوت امروز با ديروزتان باشد و چه سخت و مسئوليت زاست زيستن در خانه اى كه ديوارهايش همه از جنس شيشه است.
آقاى لاريجانى عزيز!
بسيارى از مردم، به ويژه پس از توفيقات نسبى شما در شوراى عالى امنيت ملى و پرونده هسته اى، شما را متفاوت تر و عاقل تر از سياست بازانى كه اداى سياستمدارى درمى آورند مى دانند و به روى شما حساب ديگرى باز كرده اند. حساب هايشان را به هم نزنيد؛ همين!
شنبه 19 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابرار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 266]