تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815435487




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كفاشيان: دودستگي در AFC باعث عدم موفقيت ايران شد


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: كفاشيان: دودستگي در AFC باعث عدم موفقيت ايران شد



رئيس فدراسيون فوتبال گفت: دودستگي ايجاد شده در مرکز تصميم‌گيري آسيا باعث عدم موفقيت ايران در انتخابات شد.



--------------------------------------------------------------------------------


علي کفاشيان در مورد دلايل ناکامي ايران در انتخابات کفندراسيون فوتبال آسيا اظهار داشت: از ايران دو نفر را نامزد کرديم. آقاي سعيدلو براي پست نايب رئيسي و من براي عضويت در کميته اجرايي؛ اما به جهت اينکه اين شبهه پيش نيايد که چون ايشان را نمي شناسند، راي نياورد و من راي بياورم، انصراف دادم تا فقط ايشان در انتخابات بماند.
وي افزود: متاسفانه دو سال است يک نوع دوگانگي يا به عبارتي دودستگي در اي.اف.سي به وجود آمده که يک طرف آن به رهبري کويت است و آنها موفق شده اند برخي کشورها را با خود همراه کنند. يک طرف هم جناح بن همام است. اين دودستگي باعث شد هيات اجرايي از اهداف اصلي خود که بايد فعاليت در جهت رشد و گسترش فوتبال آسيا باشد و کشورهاي مطرح آسيا را در داخل خود جذب کند، دور افتاده و به شکل يارکشي و جناح بندي تبديل شده که به نظر من اين براي آينده اي.اف.سي. مفيد نخواهد بود.
کفاشيان ادامه داد: در اين انتخابات هم يک گروه از ايران حمايت کرد و گروهي ديگر که مربوط به جناح بن همام بود، اين کار را نکرد. اين براي کره جنوبي هم پيش آمد و آقاي چانگ که 16 سال عضو هيات اجرايي کنفدراسيون آسيا و نايب رئيس فيفا بود، به دليل همين مسايل انتخاب نشد؛ در حالي که بن همام بسيار علاقه داشت بار ديگر انتخاب شود. متاسفانه اين جناح بندي ها در داخل اي.اف.سي وحدت را ازبين برده و زماني که وحدت نباشد، هميشه گروهي ضربه مي خورند. از آنجا که بن همام هم مي خواهد کشورهايي را بياورد که صرفا همسو با او باشند، گروه طرفدار او از ايران حمايت نکرد. نتيجه آن شد که اغلب کشورهايي که در فوتبال آسيا محلي از اعراب ندارند، کرسي ها را به دست بياورند که اين آينده فوتبال آسيا را تهديد مي کند زيرا وقتي فقط گرفتن کرسي مطرح باشد و کار مفيدي انجام نشود، فوتبال آسيا به کجا خواهد رفت؟

رئيس فدراسيون فوتبال گفت: در اين انتخابات بجز ما و کره جنوبي، کشورهايي مانند ژاپن، چينف عراق و لبنان هم نتوانستند پست هاي مورد نظر خود را کسب کنند. کشورهايي که راي آوردند مانند نپال، سريلانکا، گوام و ميانمار که فوتبال مطرحي ندارند، به دليل آن بود که کاملا با يکي از جناح ها هماهنگ هستند. البته هزينه هم مي کنند. البته همچنان در کميته ها نقش داريم و خودم در چند کميته آسيا و فيفا عضو هستم و فعاليت خود را ادامه خواهيم داد. خيلي از کشورها هم نزد ما آمدند و اعلام همکاري کردند ما را مانند کره جنوبي، يک قطب در فوتبال آسيا مي دانند. اگر اين جناح بندي ها وجود نداشت، صرف نظر از نام افراد، به ايران راي مي دادند؛ همانگونه که 20 کشور هم راي دادند. آنها کشورهايي بودند که ايران را مي شناختند و آن را قبول داشتند.

کفاشيان در پاسخ به اينکه ثبات افراد تا چه ميزان در موفقيت آنها در اين انتخابات موثر است، گفت: سوال خوبي است. تمام آنهايي که انتخاب شدند از جمله همان نپال، گوام، سريلانکا و ديگران، گذشته از آن مسئله جناح بندي که قطعا دخيل است، افرادي هستند که سال ها در هيات اجرايي بوده و هستند. چهره آنها براي همه آشنا است و البته هزينه مي کنند. امتيازهاي خاصي هم مي دهند. واقعا تعارفي وجود ندارد زيرا براي انتخاب شدن در چنين مجامعي بايد هزينه کرد. ما حدود 30 کشور در آسيا داريم که در فوتبال فعال نيستند اما راي آنها موثر است و اينها کشورهايي هستند که افراد روي آنها با دادن همان امتيازها کار و راي آنها را به سوي خود جذب مي کنند.
وي افزود: از شاخص هاي مهم موفقيت در اينگونه انتخابات، ثبات مديريت، توانمندي در زمينه برقراري ارتباطات بين المللي و دانستن زبان خارجي و هزينه کردن و اعطاي برخي امتيازها است. بن همام بارها گفته که حق ايران در هيات اجرايي و کميته ها بيش از اين است اما به دليل تغييرات مداوم در فدراسيون شما، اين کار صورت نمي گيرد. در اين انتخابات هم آقاي سعيدلو ازسوي جناح بن همام حمايت نشد و نتوانست راي لازم را بدست بياورد. شايد اگر من مي ماندم انتخاب مي شدم اما سياست ما براين قرار گرفت که براي نايب رئيسي نامزد شويم که مانند کره جنوبي راي نياورديم.

کفاشيان در پاسخ به اينکه چانگ که ثبات داشت چرا انتخاب نشد، گفت: اگر تحليل دقيقي داشته باشيم موضوع به همان تلاش دو سال اخير کويت و شوراي المپيک آسيا که مقر آن در کويت است، برمي گردد. آنها درحال تلاش و برنامه ريزي هستند تا در هيات رئيسه بن همام تغييراتي ايجاد کنند که نتيجه آن خروج چانگ از هيات رئيسه بود و نفر مورد نظر خودشان انتخاب شد. البته ايران هم 20 راي آورد که اين دقيقا همان دودستگي موجود در اي.اف.سي را نشان مي دهد.

وي در پايان گفت: به هرحال در سطح کلان تصميم گرفتيم که آقاي سعيدلو نامزد نايب رييسي شود و از آن پس ما بايد با تمام توان از ايشان حمايت مي کرديم که اين کار را هم انجام داديم البته نه از ايشان که از ايران حمايت کرديم؛ اما متاسفانه بدليل حمايت نکردن جناح طرفدار بن همام موفق نشديم.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 211]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن