تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زيبايى مرد به شيوايى زبان اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821151501




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رييس مركز بهداشت خراسان رضوي: فقط 25 درصد نوزادان استان تا پايان ‌6 ماهگي منحصرا با شير مادر تغذيه مي‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس مركز بهداشت خراسان رضوي: فقط 25 درصد نوزادان استان تا پايان ‌6 ماهگي منحصرا با شير مادر تغذيه مي‌شوند
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: شهرستان‌ها

معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مشهد بابيان اينكه تنها ‌‌٢/٢٥ درصد از نوزادان خراسان رضوي تا پايان ‌‌٦ ماهگي منحصرا با شير مادر تغذيه مي‌شوند، افزود: تغذيه انحصاري نوزادان با شير مادر در استان كم است و نياز به آموزش مادران دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، دكتر محمد رضا مجدي امروز در مراسم گراميداشت روز جهاني شير مادر در تالار ابن سينا مشهد افزود: طبق آمار سال‌هاي قبل ‌‌١٣ درصد نوزادان شهري اصلا با شير مادر تغذيه نشده‌اند.

وي با بيان اينكه براي ‌‌٣٣ درصد از نوزادان استان از شيشه و ‌٦/١٢ درصد آنان از پستانك استفاده مي‌شده است، گفت: ميانگين قطع سن شيردهي در استان ‌‌١١ ماهگي بوده و ‌‌٦/٧ درصد از نوزادان در سنين بزرگسالي قطع شيردهي داشته‌اند.

دكتر مجدي افزود: ‌‌٤٥ درصد موارد مصرف شير مصنوعي به دليل مطلوب نبودن رشد نوزاد و ‌‌٤/٢٤ از موارد به دليل چند قلويي بودن نوزادان است.

دكتر مجدي رواج استفاده از آب، آب قند و جوشانده براي نوزادان كشوررا نامطلوب دانست و گفت: بنا بر بررسي سال ‌‌٧٩، حدود ‌‌٩٤/٤٦ درصد از كودكان زير شش ماه در كشور از شير مادر و‌١/٩ درصد نوزادان از شير مصنوعي تغذيه مي‌شده اند.

رييس مركز بهداشت خراسان رضوي با اشاره به موقعيت ويژه هر مادر شيرده بر لزوم رفع نيازها و مشكلات آنان و توجه بيشتر مسوولين به اين قشر تاكيد كرد و افزود: بنا بر آمار جهاني اگر تغذيه نوزادان با شير مادر در اولين ساعت بعد از تولد شروع شود، يك ميليون كودك از مرگ نجات پيدا مي‌كنند.

وي با تاكيد بر لزوم حمايت خانواده و قوانين از مادران شيرده، ايجاد محيط كار و بهبود مراقبت‌هاي بهداشتي در كل كشور گفت: كمبود نيرو جهت مشاوره با مادران و تشكيل گروه‌هاي حمايتي، توصيه برخي از پزشكان براي تغذيه كمكي كودكان و باورهاي نادرست درباره شير مادر و شيوع زايمان‌هاي سزاريني از مشكلات ما جهت ترويج تغذيه نوزادان با شير مادر است.

مجدي حمايت جدي از مادران شيرده شاغل را ضروري دانست و گفت: آينده بهتر در انتظار كودكي است كه با شير مادر تغذيه مي‌شود.

رييس مركز بهداشت خراسان رضوي افزود: افزايش آگاهي مادران، پرسنل و خانواده‌ها در زمينه حمايت از مادران شيرده، جلب مشاركت مسوولان جهت حمايت از مادران شيرده شاغل، تغذيه انحصاري با شير مادر تا پايان ‌‌٦ ماهگي و همراه با تغذيه كمكي تا ‌‌٢ سالگي و كاهش استفاده از شيشه و پستانك براي نوزدان از اهداف ماست.

انتهاي پيام
 دوشنبه 14 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن