واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: آلوئهورا ، جادوگر بيمزه
گياه آلوئهورا (صبر زرد) يك داروخانه كامل است با اين تفاوت كه اگر همه داروهاي يك داروخانه را يكجا بخوريد ممكن نيست زنده بمانيد، اما اگر روزانه دو سه وعده از اين گياه ميل كنيد، هر روز سالم تر و شاداب تر ميشويد.
بفرما آلوئهورا
همه كساني كه قند خون بالا دارند يا ديابت يا يبوست يا مشكلات گوارشي يا پسوريازيس يا اگزما يا حساسيت پوستي شديد يا لك پوستي يا آكنه ياجوش يا چين و چروك و خشكي و كدري پوست، همه آنها كه از زخمهاي دردناك دير التيام رنج ميبرند يا از دردهاي مفصلي عضلاني يا كشيدگي تاندومها و آرتروز يا از انواع سوختگي روي پوست بدن يا حساسيت پوستي شديد يا هيپرلپيدمي يا كمبود ويتامين يا اختلال و انسداد و سندرم روده يا همورئيد يا كمخوني يا كمبود ويتامين يا زخم معده و اثنيعشر و خلاصه همه خانمهايي كه نشانههاي آغاز يائسگي بشدت آزارشان ميدهد، بايد استفاده از آلوئهورا را امتحان كنند، چون به گفته دكتر شمسعلي رضا زاده، داروساز و رئيس پژوهشكده گياهان دارويي جهاد دانشگاهي، پژوهشهاي علمي ثابت كرده است آلوئهورا در درمان همه اين بيماريها نقشي موثر دارد و جالب اينجاست كه مصريهاي باستان بسياري از خواص آن را از 1500سال پيش از ميلاد مسيح (ع) ميدانستهاند و از آن استفاده ميكردهاند. هرچند آنها مسلما خبر نداشتند كه آلوئهورا حاوي 20نوع اسيد آمينه و سرشار از ويتامينهاي E ،C،B2، B6، B12 و A نيز هست.
جواني پوست با مصرف آلوئه ورا:
آلوئه ورا با تحريك سلولهاي فيبروبلاست همچنين وجود اسيدهاي آمينه در اين گياه سلولهاي سخت را نرم ميكند و عنصر روي موجود در آن به عنوان يك ماده قابض براي سخت كردن منافذ موجود در پوست عمل ميكند. اثر مرطوبكننده گياه در درمان خشكي پوست مورد استفاده قرار ميگيرداين گياه دارويي 400 گونه دارد که چهار گونه آن استفاده جلدي و پوستي داشته و يک گونه آن استفاده خوراکي دارد که گونه خوراکي آن در بخش پيشوا و در باغ ملي اين بخش توليد مي شود.
گمان بسياري اين است که اين گياه از خانواده کاکتوس است، در صورتي که اين طور نيست و تنها شباهت به کاکتوس دارد و از خانواده زنبق ها است.
از كمپوت تا كرم زيبايي:
ز شناخته شدن خواص درماني آلوئهورا در ايران حدود 6 يا 7 سال ميگذرد اما بد نيست بدانيد امروزه در ديگر كشورها محصولات گوناگون اين گياه به شكل نوشابه، كمپوت، شامپوها، صابون، شوينده، كرمها و لوسيونهاي آرايشي، كپسول، قرص جوشان و... استفاده ميشود.
درست مصرف كنيد!
آلوئهورا به دو شيوه خوراكي و مالشي مورد استفاده قرار ميگيرد. استعمال موضعي آن براي رفع ناراحتيهاي پوستي وخوردنش براي ديگر بيماريها پيشنهاد ميشود.
راي استفاده از شيرابه آلوئهورا بايد برشي مورب و عمودي روي برگ آن بزنيد تا شيرابه لزجش، خارج شود اما به منظور استفاده از ژل بايد چند سانتيمتر از برگ گياه را ببريد و آن را پوست بكنيد و بخوريد يا به شكل موضعي مصرف كنيد.
ژل آلوئهورا كاملا بيمزه است افزودن چاشنيهايي مانند آب ليموترش، نمك يا فلفل به آن ضرري ندارد. اگر احساس كرديد مزه ژل تلخ است معنياش اين است كه آن را به خوبي از پوست جدا نكردهايد در اينگونه موارد ميتوانيد پيش از مصرف، ژل را چند دقيقه در آب قرار دهيد تا تلخياش كاملا برطرف شود.
آلوئهورا را ميتوان 2 تا 3 وعده در روز، هر بار به ميزان 50 تا 100 گرم مصرف كرد و علاوه بر اين كه گياهي دارويي است، مكمل غذايي مفيدي نيز به حساب ميآيد.
این گیاه دارویی در هر سنی به غیر از نوزادان و کودکی مفید میباشد.
جادوگر در آپارتمان:
شما هم ميتوانيد گلداني كوچك از اين گياه را در آپارتمان نگهداريد به شرطي كه آفتابي ملايم را برايش تضمين كنيد و هرگز اجازه ندهيد دماي محيطش از 10 درجه كمتر و از 50 درجه بيشتر شود.
خميردندانهاي حاوي عصاره آلوئهورا خاصيت ضد التهابي دارد:
آلوئهورا حاوي تركيباتي شيميايي بوده و داراي خاصيت ضد التهابي و در مقابله با پوسيدگي دندان مفيد است .به عنوان يك ماده فعال در پيشگيري از پوسيدگيهاي دنداني در ژلهاي تميزكننده دندانها و خمير دندانها استفاده ميشود.
ژلهاي دنداني آلوئهورا همانند خمير دندان عمل كرده و قادر به نابود كردن باكتريها و ميكروبهاي بيماريزاي موجود در دهان است. در برخي مواقع، ژلهاي آلوئهورا موثرتر از خمير دندانهاي حاوي تركيبات شيميايي هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]