تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه (س):آن گاه كه در روز قيامت برانگيخته شوم، گناهكاران امّت پيامبر اسلام را شفاعت خواهم كرد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821079851




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

زنان مبلغ؛ احياگران معنويت و اخلاق در خانواده و جامعه/ 19 رئيس مركز بين‌المللي تبليغ:برنامه مدوني براي به‌كارگيري بانوان مبلغ در كشور وجود ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: زنان مبلغ؛ احياگران معنويت و اخلاق در خانواده و جامعه/ 19 رئيس مركز بين‌المللي تبليغ:برنامه مدوني براي به‌كارگيري بانوان مبلغ در كشور وجود ندارد
گروه اجتماعي: متأسفانه سازماندهي و به‌كارگيري بانوان مبلغ در داخل و خارج از كشور فاقد جايگاه سياست‌گذاري، برنامه‌ريزي و هماهنگي است به اين معني كه اصلاً برنامه‌ريزي در اين زمينه وجود ندارد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمين «حميد محمدي» رئيس مركز بين‌المللي تبليغ در گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، با ابراز بي‌اطلاعي از برگزاري نخستين آئين نكوداشت مبلغان زن شهر تهران، عرصه تبليغات ديني زنان را يكي از فراموش‌ شده‌ترين بخش‌هاي جامعه عنوان كرد.

وي تصريح كرد: با وجود حساسيت‌ بالا، نيازمندي جامعه به اين قشر و تربيت بانوان مبلغ مجرب در دانشگاه‌ها و حوزه‌هاي علميه هنوز بهره‌برداري مناسبي از اين افراد صورت نمي‌گيرد.

محمدي با اشاره به فعاليت 250 حوزه علميه ويژه بانوان و 30 مركز آموزش مبلغ در سطح سه و چهار در كشور اظهار كرد: اين مراكز عناصر كليدي بسيار خوبي را تربيت مي‌كنند اما همانطور كه در بالا ذكر شد توجهي به آنها معطوف نمي‌شود.

محمدي در ادامه اين گفت‌وگو بر لزوم دو برابر شدن تعداد زنان مبلغ نسبت به مبلغان مرد تأكيد كرد و گفت: در شرايطي كه حضور بانوان مبلغ در عرصه‌هاي مختلف اجتماعي و فرهنگي با محدوديت‌هاي مختلفي روبه‌روست، تعداد مبلغان آموزش‌ديده بايد به اندازه‌اي باشد كه در مواقع نياز با كمبود مواجه نشويم.

رئيس مركز بين‌المللي تبليغ در پاسخ به اين پرسش كه چه تدابيري براي ارتقاي سطح كيفي و كمي فعاليت‌هاي بانوان مبلغ انديشيده شده است؟ تصريح كرد: فرهنگ‌سازي در جامعه، پذيرش مهارت‌هاي علمي و اخلاقي بانوان مبلغ و تأثيرگذاري بالاي آن‌ها در سطح جامعه و برنامه‌ريزي كلان در اين عرصه از فعاليت‌هايي است كه بايد به‌صورت هم‌زمان براي تحقق هدف مذكور انجام شود.

محمدي با تأكيد بر اينكه فقدان تمركز و تأكيد خاص ما در مسئله تبليغات ديني مي‌تواند حوزه فعاليت‌هاي بانوان مبلغ را با مشكلات و موانعي همراه كند، گفت: متأسفانه سازماندهي و به‌كارگيري بانوان مبلغ در داخل و خارج از كشور فاقد جايگاه سياست‌گذاري، برنامه‌ريزي و هماهنگي است به اين معني كه اصلاً برنامه‌ريزي در اين زمينه وجود ندارد.

وي با اشاره به اينكه منشأ اين امور متوجه برنامه‌ريزي كلان كشور است، اظهار كرد: واضح است كه نمي‌توان نياز جامعه را به اين افراد ناديده گرفت و چنانچه پاسخ مناسبي به اين نياز داده نشود، تبليغ و اطلاع‌رساني ديني در شرايط آشفته و نابساماني اداره مي‌شود.

بي‌بهره بودن مبلغان از آخرين اطلاعات و نيازهاي روز و آخرين تغييرات جهان در عرصه‌هاي فرهنگي، ديني، اجتماعي، سياسي و ...، بي‌اطلاعي از نيازمندي‌ها و پرسش‌هاي جوان امروز و ... از ثمرات بي‌توجهي به جايگاه مبلغان زن است كه محمدي از آن‌ها نام برد و گفت: در چنين شرايطي عرصه تبليغ دچار آسيب‌هاي خاصي مي‌شود.

رئيس مركز بين‌المللي تبليغ كارآمد نبودن تبليغات ديني، رعايت نشدن شأن بانوان مبلغ و وجود محدوديت‌هاي بسيار در اين زمينه را از ديگر مواردي برشمرد كه مي‌تواند جامعه را از وجود چنين نيروي پرقدرتي بي‌‌بهره كند.

وي در ادامه اين گفت‌وگو مركز مديريت حوزه علميه بانوان را يكي از اثرگذارترين و اساسي‌ترين مراكز در تربيت مبلغان زن دانست و گفت: اگرچه در 12 سال گذشته فعاليت‌هاي بسيار زيادي توسط اين مركز انجام شده اما حقيقتاً به نسبتي كه براي تربيت مبلغان زن سرمايه‌گذاري شده براي به‌كارگيري آنها در بخش‌هاي مختلف تدابيري انديشيده نشده است.

محمدي به فعاليت‌هاي مركز متبوعه خود در زمينه تربيت مبلغان زن اشاره كرد و گفت: دوره‌هاي متعددي اعم از كلاس‌هاي آموزش زبان انگليسي، چگونگي برقراري ارتباط با افراد و ... براي مبلغان در نظر گرفته شد اما در حال حاضر تقاضايي براي به‌كارگيري آنها وجود ندارد.

وي در پايان اظهار كرد: مشكل رفت‌ و آمد و اعزام بانوان مبلغ به كشورهاي مختلف، ناشناخته بودن آن‌ها، احساس نياز نكردن افراد به اين نيروها و ... از جمله موانعي است كه فعاليت‌هاي بانوان مبلغ را تهديد مي‌كند و چنانچه برنامه‌ريزي مطلوبي براي ساماندهي وضعيت آن‌ها صورت نگيرد، نخواهيم توانست طرح جامعي از فعاليت‌هاي متعدد در عرصه تبليغ به جهانيان ارائه كنيم.
 دوشنبه 14 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 179]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن