تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خداوند عزوجل کسی را که در میان جمع ، بدون ناسزاگویی شوخی کند، دوست دارد .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860628901




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فخرالدینی، فخرالدینی و دیگر هیچ


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: فرهنگ > موسیقی  - ارکستر موسیقی ملی در کش و قوس واگذاری است. دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کشورمان وقایع بسیاری در پی داشت. این اتفاقات پا به پای دنیای سیاست در دنیای فرهنگ هم وجود داشت و واکنش بسیاری از هنرمندان را در پی داشت. از جمله هنرمندانی که به اتفاقات اخیر واکنش نشان داد، فرهاد فخرالدینی بود. او که در سال 77 ارکستر موسیقی ملی ایران را بنیان گذاشت، تیرماه امسال از رهبری ارکستر موسیقی ملی کناره گرفت. اولین برنامه ارکستر موسیقی ملی در سال 88 قرار بود 28 تا 30 خرداد در تهران برگزار شود اما با اتفاقات بعد از انتخابات 22 خرداد، اجرای برنامه لغو شد و فرهاد فخرالدینی اعلام کرد: اجرای ارکستر ملی تا ایجاد شرایط مطلوب برای ارکستر به تعویق خواهد افتاد و فعلاً تصمیمی برای زمان قطعی برگزاری این کنسرت نداریم. البته دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دلیل لغو کنسرت ارکستر موسیقی ملی را بیماری رهبر ارکستر دانست. فخرالدینی هم در واکنش به اظهارات این دفتر گفت: بیماری من به خاطر مشاهده وقایع دلخراش اخیر بوده و در واقع علت اصلی لغو کنسرت ارکستر ملی به همین موضوع برمی‌گردد. خبر کناره‌گیری فخرالدینی از رهبری ارکستر ملی به فاصله چند ساعت از سوی دفتر موسیقی وزارت ارشاد تکذیب شد و این دفتر ادعا کرد فرهاد فخرالدین همچنان رهبر ارکستر ملی است. ارکستر موسیقی ملی سال گذشته با اجرای 13 برنامه یکی از پرکارترین گروه‌های موسیقی بود و کوشید موسیقی را به شهرستان‌ها هم ببرد. با توجه به ارتباط عاطفی و هماهنگی‌ای که بین رهبر و اعضای گروه موسیقی ارکستر ملی وجود دارد پیش‌بینی می‌شود با کنار رفتن فخرالدینی، شاید دیگر نتوان حضور فعال و مؤثر این گروه را در فرهنگ کشورمان انتظار داشت. کیوان ساکت، در این باره گفته است: ارکستر ملی بدون فخرالدینی با مشکل مواجه می‌شود. بعضی تصمیمات متولیان ارکستر ملی که در زمینه موسیقی تخصص ندارند، بعضاً با شتاب اتخاذ شده و موجب بروز برخی آزردگی‌ها شده است که امیدوارم به این موضوع دقت بیشتری شود. از طرفی بعضی خبرها از واگذاری ارکستر موسیقی ملل به بنیاد رودکی حکایت دارد. علیرغم تکذیب‌های دفتر موسیقی وزارت ارشاد، فخرالدینی می‌گوید: «دیگر تمایلی به ادامه همکاری با ارکستر ملی و رهبری این مجموعه ندارم. در حال حاضر ترجیح می‌دهم سکوت کنم و بهتر است دلایل این امر را از دکتر خبری رئیس مرکز موسیقی وزارت ارشاد پیگیری کنید.» روابط عمومی دفتر موسیقی وزارت ارشاد هم از طرف محمدعلی خبری، مدیرکل این دفتر به این حرف فخرالدینی واکنش نشان داد و در تکذیبیه‌ای اعلام کرد: به جهت حجم فعالیت‌ها و مشغله‌های انجمن موسیقی ایران در انجام امور 3 مجموعه ارکستر ملی ایران، ارکستر سمفونیک و گروه کر دفتر موسیقی و ساماندهی بهتر امور اجرایی و استفاده از ظرفیت‌های مجموعه ارکستر ملی ایران و فعالیت‌های استانی، ارکستر ملی به بنیاد فرهنگی و هنری رودکی واگذار شده است و فرهاد فخرالدینی همچنان رهبر این ارکستر است.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 337]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن