واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: دومين اردوي آموزشي خبرنگاران حوزه چاپ برگزار شد
خبرگزاري آريا- دومين اردوي آموزشي خبرنگاران حوزه چاپ با موضوع «چاپ ديجيتال» صبح امروز(يكشنبه) با حضور جمعي از خبرنگاران و بازديد از سه چاپخانه مجهز ديجيتال برگزار شد.
به گزارش سرويس فرهنگي آريا،در اين اردوي يك روزه اصحاب رسانه از چاپخانههاي دانشگاه آزاد، خانه چاپ و طرح و همچنين نقش مبنا بازديد كردند.
در جريان بازديد از چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات، بابك شيوا، مسوول فروش سيستمهاي چاپ صنعتي زيراكس، با اشاره به تاريخ راهاندازي اين چاپخانه گفت: چاپ ديجيتال از سال 1379 وارد ايران شد و چاپخانه دانشگاه آزاد در سال 1381 توانست تاسيسات خود را با تجهيزات روز هماهنگ كند.
وي با ارائه توضيحاتي درباره قابليت دستگاههاي اين مجموعه گفت: در اين چاپخانه، دستگاه چاپ سياه و سفيد تك رنگ و چاپ رنگي وجود دارد كه در كنار آن دستگاه صحافي تمام اتوماتيك به همراه چسب گرم نيز فعاليت ميكند.
شيوا ادامه داد: دستگاه تك رنگ با سرعت 180 برگ A4 در دقيقه و دستگاه رنگي نيز با سرعت 60 صفحه A4 در دقيقه ميتواند صفحات يك كتاب را چاپ كند.
وي با بيان اينكه چاپ ديجيتال در شمارگان كم مقرون به صرفه است، گفت: چاپ ديجيتال طي پنج سال سال اخير رشد خوبي داشته است به طوري كه از دانشگاهها و واحدهاي مختلف سفارش ميگيرد.
شيوا يادآور شد: چاپ ديجيتال جايگزين چاپ اسفت نيست بلكه مكمل آن است.
در ادامه اين اردو،اصحاب رسانه به مجموعه «خانه چاپ و طرح» سر زدند.
در اين بازديد محسن واضحي، مدير عامل «خانه چاپ و طرح» گفت: خانه چاپ و طرح در كنار چاپ ديجيتال، اقداماتي را در زمينه توسعه چاپ افست انجام داده است.
وي افزود: اگر در چاپ ديجيتال خلاقيت وجود داشته باشد، ميتوان به تكنولوژي روز دست پيدا كرد، اما در كنار آن مسوولان بايد از بخش خصوصي حمايت كنند.
واضحي با انتقاد از ثابت ماندن هزينههاي چاپ طي چند سال اخير اظهار داشت: اين در حالي است كه طي اين سالها رويكرد صنعت چاپ به سمت استفاده از فنآوريهاي نوين بوده است.
در جريان بازديد از چاپخانه نقش مبنا نيز مدير اين چاپخانه با ارائه تاريخچهاي از مجموعه خود گفت: اين مجتمع مجهزترين مجموعه ارائهكننده خدمات چاپ ديجيتال و مجري بزرگترين پروژه فضاي باز (لارج فورمت) در ايران به شمار ميآيد كه فعاليتهاي خود را با بهرهگيري از مدرنترين تجهيزات و امكانات فني آغاز كرده است.
سعيد ايرانعقيده، ادامه داد: همكاران اين مجموعه با اتكا به تجارب يك دهه فعاليت خود در زمينه دستگاههاي ديجيتال سعي دارند به صورت صنعتي با اين خدمات برخورد كنند.
وي يادآور شد: تنوع دستگاههاي اين مجموعه در كنار سيستمهاي تكميلي مدرن، امكان چاپ بر روي اجسام مسطح، همچنين بافتدار مانند سنگ، سراميك، شيشه، چوب، فوم، فلز و .. را فراهم كرده است.
دومين اردوي آموزشي خبرنگاران، ظهر امروز با حضور اصحاب رسانه در سراي اهل قلم و ديدار با مديركل دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به پايان رسيد.
يکشنبه 6 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 242]