واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: خبر
اولين سالگرد ارتحال آيت الله مشكيني
در قم برگزار شد
مراسم سالگرد ارتحال آيت الله مشكيني رييس فقيد مجلس خبرگان رهبري از سوي بيت آن مرحوم، مركز مديريت حوزه علميه و جامعه مدرسين، شب جمعه در مسجد اعظم قم برگزار شد.
به گزارش ايسنا، در اين مراسم كه با حضور بيوت مراجع و اقشار مختلف مردم برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمين صديقي از آيت الله مشكيني به عنوان فردي زاهد، پرهيزكار، استاد اخلاق و فقيهي برجسته ياد كرد و گفت: وي سراسر عمر خود را وقف اسلام و انقلاب و ترويج معارف اهل بيت (ع) كرد.
صديقي با اشاره به نقش مرحوم مشكيني در مبارزات عليه رژيم پهلوي گفت: اين فقيه وارسته در زماني كه امام خميني (ره) قيام خود عليه طاغوت را علني كرد، بدون هيچ ترديدي به كمك رهبر زمان خود شتافت و در هر محفلي از انقلاب و نهضت امام دفاع كرد.
وي افزود: مرحوم مشكيني پس از پيروزي انقلاب اسلامي نيز با خطابه هاي پرشور در نماز جمعه و حتي در ديدارهايي كه با اقشار مختلف مردم و مسوولان داشت در جهت استحكام بناي يادگار امام كوشيد.
صديقي تصريح كرد: ايشان همچنين در سنگر مجلس خبرگان و نيز مسووليت هاي بزرگ ديگري كه واگذار شد به اين نظام و اسلام خدمات بزرگي كرد.
در اين مراسم آيات عظام نوري همداني، سبحاني، صانعي، مومن، مقتدايي و نيز حجت الاسلام والمسلمين ري شهري و حجت الاسلام بنايي نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي حضور داشتند.
محسن رضايي:
نيازمند معنويت كوچه - خياباني هستيم
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: ايرانيان چه پيش و چه پس از اسلام، نيك انديشي را در آرمان هاي خود داشتند و شايد چون ملت ما فرهنگي و فرهنگ ساز بوده، توانسته همواره روي پاي خود بايستد و در چالش هاي عظيم بين المللي بقا پيدا كند.
به گزارش ايسنا «محسن رضايي» طي سخناني در نشست عمومي حزب نيك انديشان با بيان اين كه «يكي از ويژگي هاي ايرانيان نيك انديشي بوده است» افزود: به نظر مي رسد جامعه ما نيازمند گفتمان جديدي است; هم به دليل آن كه عصر زندگي ما عوض شده و هم به دليل اين كه جامعه ما با انبوهي از نيازها مواجه است كه بدون گفتمان جديد برطرف نخواهد شد.
وي يادآور شد: در سي سال اخير چند گفتمان به عرصه ظهور رسيد و هركدام توانست بخش هايي از نيازهاي اجتماعي ما را رفع كند. اولين آن گفتمان انقلابي بود كه در زمان امام خميني(ره) به ظهور رسيد و هدف آن واژگون كردن گفتمان هاي استبدادي و رسيدن به گفتمان انقلابي بود كه در سال هاي 56 تا 59 حاكم بود و به صورت گسترده همه اقشار جامعه حتي اقليت هاي مذهبي را نيز در بر مي گرفت.
وي افزود: گفتمان ديگر، گفتمان جهادي بود كه در دوران دفاع مقدس شكل گرفت و هشت سال به طول انجاميد و مهم ترين نكته آن آزاد سازي سرزمين هاي ايران، تثبيت نظام و حفظ آزادي و استقلال ملت ايران بود. گفتمان سوم نيز گفتمان سازندگي بود كه به دليل خرابي هاي ناشي از جنگ و عقب ماندگي توليد شد و پنج تا شش سال با قدرت فضاي كشور را در بر گرفت.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: گفتمان چهارم گفتمان جامعه مدني است كه هدف اصلي آن با هدف توسعه سياسي شكل گرفت و فضاي سياسي كشور را از انسداد به سمت بازشدن پيش برد و گفتمان پنجم كه امروز در كشور حاكم است، گفتمان عدالت است.
وي با بيان اين كه «تا زماني كه نتوانيم نقطه آغاز گفتمان را بشناسيم، نمي توانيم آن را توليد كنيم» اظهار كرد: طي 20 سال اخير به بعد ديگري از حيات اجتماعي منتقل شده ايم كه امروز كمتر به آن توجه مي شود.
رضايي خاطرنشان كرد: اگر ديروز به دنبال ساخت نهادهاي سياسي بوديم، امروز بايد در پي ساخت نهادهاي اجتماعي باشيم. اگر در گذشته به سمت دولتي شدن پيش مي رفتيم، امروز اين دولت است كه بايد به سمت مردمي شدن حركت كند، البته نه به اين معنا كه خاكي باشد و با مردم زندگي كند.
وي با بيان اين كه «مردم ما به شدت نيازمند آرامش دروني هستند و در عين حال نياز دارند كه به مسوولان خود صددرصد اعتماد كنند» افزود: مردم ما نيازمند آن هستند كه در نامزدهاي انتخابي خود صداقت را ببينند و اگر شاهد آن باشند كه نامزدهاي انتخاباتي در صدد عوام فريبي هستند، شايد سياست ها اعمال شود، اما در نهايت صداقت قرباني خواهد شد.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: دولت هاي زيادي آمدند و رفتند كه تاريخ در مورد آن ها قضاوت خواهد كرد; بنابراين ما نيازمند معنويت كوچه - خياباني هستيم و در يك كلام نيازمند گفتماني هستيم كه در آن رشد اقتصادي و پيشرفت هاي فني و تكنولوژيك را ببينيم كه معنويت به همراه داشته باشد.
وي در عين حال با طرح اين پرسش كه «اما آيا اين يك گفتمان انساني است كه به جاي گفتمان جامعه مدني قرار خواهد گرفت؟» به سوال خود پاسخ داد: نمي دانم. من به عنوان يك سرباز انقلاب تنها اين را مي دانم كه نيازمند گفتماني هستيم كه از درون يك جامعه بجوشد; گفتمان جامعه انساني كه نه به صورت تفكر فردگرايانه غربي -كه تنها شكل حقوقي، قانوني و مدني دارد و البته آن هم ارزشمند است بلكه نيازمند ملات اخلاق، حقوق و قانون هستيم كه در شرق بيشتر اين امر استوار است. ما ايراني ها مي توانيم اين ملات را با هم بسازيم و اميدوارم شاهد گفتمان جديدي باشيم كه هم مشكلات امروز و هم آينده ايران را حل كند.
شنبه 5 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]