تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ثروت فراوان، دشمن مؤمنان و پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821161209




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در نشست رييس‌جمهور با فعالان اقتصادي مطرح شدارزيابي نهاونديان از طرح تحول


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: در نشست رييس‌جمهور با فعالان اقتصادي مطرح شدارزيابي نهاونديان از طرح تحول
عكس: دنياي اقتصاد - حميد جاني‌پوردنياي اقتصاد- محمد نهاونديان طي يك سخنراني در حضور رييس‌جمهور با اعلام اينكه وفاداري به مكانيسم عرضه و تقاضا و تاكيد بر بازار رقابتي شرط توفيق طرح تحول اقتصادي خواهد بود، تصريح كرد كه بايد در بحث نظام بانكي و نظام پول ملي نيز همين اصل رعايت شود و استثنا جاي قاعده را نگيرد. وي پيش‌تر در حين بازديد لاريجاني از اتاق نيز گفته بود كه نمي‌توان به سمت واقعي كردن قيمت‌ها حركت كرد و همزمان از نرخ بهره دستوري و كاهش اداري نرخ ارز سخن گفت.


احمدي‌نژاد در جمع فعالان اقتصادي نويد داد:
دستيابي به اقتصاد اول جهان در زماني كوتاه
دنياي اقتصاد- محمود احمدي‌نژاد رييس‌جمهور يكشنبه شب به مدت 4ساعت ميزبان شماري از فعالان اقتصادي و نمايندگان اتاق‌هاي بازرگاني و صنف‌هاي گوناگون تجاري و صنعتي بود.
در ابتداي اين نشست حسيني، دبير كارگروه طرح تحول بزرگ اقتصادي، زواياي مختلف اين طرح را براي جمع حاضر تشريح كرد و خواستار مشاركت و همكاري آنان با كارگروه‌هاي تخصصي طرح تحول اقتصادي شد.
سپس برخي از فعالان بخش خصوصي همچون محمود اسلاميان رييس اتاق بازرگاني اصفهان، محمد صدر‌هاشمي‌نژاد رييس كميسيون بانك و بيمه اتاق بازرگاني، ابراهيم جميلي عضو اتاق بازرگاني تهران، كريمي پور نماينده تشكل‌هاي صادراتي، قاسم نوده فراهاني نماينده جامعه اصناف، رياسي نماينده بخش كشاورزي، شمس اردكاني عضو اتاق بازرگاني، محمدرضا رمضاني نماينده اتاق تعاون و‌هادي غنيمي فرد به نمايندگي از خانه صنعت و معدن و در پايان محمد نهاونديان رييس اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران به ارائه ديدگاه‌هاي خود درباره طرح تحول اقتصادي پرداختند.
از جمله نكات مورد تاكيد نمايندگان بخش خصوصي مي‌توان به لزوم حمايت دولت از بخش توليد، اصلاح سياست‌هاي بانكي، جلوگيري از حضور شبه دولتي‌ها در خصوصي سازي، ايجاد آرامش در اقتصاد، رفع معضل كمبود نقدينگي واحدهاي توليدي، ايجاد صندوق ذخيره ريالي، الزام تجديدنظر در قانون كار، توجه به فرهنگ سازي براي اجراي طرح تحول اقتصادي، مقابله با اثرات نوسان نرخ ارز بر صنعتگران و ضرورت رايزني بيشتر دولت با بخش خصوصي اشاره كرد. در اين نشست، رييس‌جمهور هم در سخناني با اشاره به اينكه تاكنون بسته‌اي مانند طرح تحول اقتصادي در هيچ دولتي ارائه نشده است، برخي از فشارهاي داخلي و خارجي براي متوقف كردن حركت شتابان دولت و مردم را بي‌فايده دانست.
وي همچنين با بيان اينكه مهم‌ترين مجري تحولات اقتصادي، فعالان بخش خصوصي هستند، خاطرنشان كرد: دولت حتما با همكاري و مشاركت بخش خصوصي طرح تحول اقتصادي را اجرا خواهد كرد و اين مساله مورد تاييد و تاكيد همه اعضاي هيات دولت است.
در اين نشست علاوه بر فعالان بخش خصوصي، پرويز داودي معاون اول رييس‌جمهور، طهماسب مظاهري رييس كل بانك مركزي، علي سعيدلو معاون اجرايي رييس‌جمهور، علي‌اكبر محرابيان وزير صنايع و معادن، محمد جهرمي وزير كار و امور اجتماعي، عبدالرضا مصري وزير رفاه و تامين اجتماعي، مسعود ميركاظمي وزير بازرگاني و تعداد ديگري از دولتمردان حضور داشتند.
پيش از اين نيز در نشست‌هاي مشترك رييس‌جمهور با مديران رسانه‌ها و خبرگزاري‌ها و همچنين 100 اقتصاددان به تشريح طرح تحول اقتصادي تشريح و پيرامون آن بحث و گفت‌وگو شده بود.
ترس و وسواس بيش از حد
رييس‌جمهور با تاكيد بر اين كلمات «نمي‌شود و نمي‌توانيم» در مقابل اراده و همت بلند مردم ايران اسلامي مفهومي ندارد، گفت: مي‌توانيم به سرعت و در زمان كوتاه‌تري به اقتصاد اول جهان دسترسي پيدا كنيم.
به گزارش دفتر امور رسانه‌هاي رياست‌جمهوري، احمدي‌نژاد در اين نشست پس از استماع سخنان شماري از فعالان اقتصادي درباره ابعاد مختلف طرح تحول بزرگ اقتصادي و شنيدن دغدغه‌ها و پيشنهادات مطرح شده در سخناني به مباحث آنان پاسخ داد.
وي فعالان بخش‌هاي مختلف اقتصاد ايران را از جمله اقشاري دانست كه در سخت‌ترين شرايط در مجموع بهترين عملكرد و بازدهي را داشته اند.
احمدي‌نژاد با بيان اينكه دولت به شرايط و تحولات دنيا و داخل كشور در عرصه‌هاي گوناگون اشراف كامل دارد، خاطر نشان كرد: به خاطر برخي نارسايي‌هايي كه در عرصه اقتصادي گريبانگير كشور است، اقشاري كه به طور واقعي براي كشور زحمات بسياري متحمل مي‌شوند همواره با مشكلاتي مواجه هستند و آنهايي كه زحمت چنداني نمي‌كشند به راحتي از امكانات و تسهيلات ويژه برخوردار مي‌شوند. همچنين پيچ و خم‌هاي اداري سنگيني در برابر توليد و تجارت كشور وجود دارد كه دولت درصدد است نارسايي‌ها موجود را از پيش پاي مردم بردارد.
رييس‌جمهور تاكيد كرد: اقشار و صنوفي كه فشارهاي سياسي، بانكي، اقتصادي، هياهوها و تهديدها را تحمل مي‌كنند و با تلاش روز افزون باعث مي‌شوند آثار اين گونه فشارها در جامعه محسوس نباشد، يقينا در شرايط مناسب و آرام اقتصادي مي‌توانند اقتصاد كشور را به رتبه اول جهان برسانند.
احمدي‌نژاد اجرايي نشدن طرح‌هاي بنيادين اقتصادي در دوره‌هاي گذشته را داراي علل سياسي و اجرايي دانست و گفت: عده اي تصور مي‌كردند اجراي برخي تحولات موجب آشوب و بحران اجتماعي خواهد شد و از اين رو از ترس تبعات احتمالي آن وارد اجراي آن نمي‌شدند. علت دوم هم از وسواس بيش از حد كارشناسي بوده است . در عين حال تاكنون چارچوب و بسته اي مانند طرح تحول اقتصادي تدوين و ارائه نشده است. وي مجموعه طرح تحول اقتصادي را يك بسته به هم پيوسته و منسجم دانست و تصريح كرد: در اين طرح 7 محور كليدي با استدلال و پس از 5/2 سال بحث و بررسي كارشناسي در كنار هم قرار گرفته است كه بايد با هم به اجرا در آيد. ضمن اينكه پس از اجراي اين طرح مي‌توان بسته‌ها و مجموعه‌هاي ديگري نيز براي رفع برخي مشكلات طراحي و تدوين كرد.
رييس‌جمهور با تاكيد بر اينكه در اجراي هر تغيير و تحول سياسي، اقتصادي و فرهنگي، دولت و مردم در كنار و پشتيبان هم هستند، اظهار كرد: بدون هماهنگي و همراهي يكديگر نمي‌توان در هيچ اقدامي به موفقيت دست يافت و ما معتقد به يك دولت كوچك و كارآمد هستيم و به همين دليل مسير واقعي واگذاري شركت‌ها و موسسات اقتصادي به مردم چند 10 برابر پيشين شده است.
احمدي‌نژاد با ابراز خرسندي از اينكه هيچ كدام از فعالان اقتصادي در ضرورت كليات طرح تحول بزرگ اقتصادي‌ترديدي نداشتند، اختلاف‌نظر در تفسيرها و برخي نگراني‌ها در نحوه اجرا را امري طبيعي دانست و گفت: كارگروه‌ها و كميته‌هاي مختلفي در حال بررسي و تكميل اين طرح هستند و از حضور فعالان اقتصادي در اين كارگروه‌ها استقبال مي‌كنيم و اگر دست به دست هم بدهيم، تبعاتي كه ممكن است وجود داشته باشد به حداقل خواهد رسيد.
وي در ادامه با اشاره به استعدادها و توان بالاي ملت ايران، تصريح كرد: اين استعداد در ايران اسلامي هست كه اگر مسيري را كشورها و ملت‌هاي ديگر در 30 سال طي مي‌كنند، ملت ايران آن را در 10 سال به سرانجام برساند. ايرانيان مردمي در هم تنيده و منسجم هستند كه به فكر عزت و سربلندي كشور شان مي‌باشند.
رييس‌جمهور، برخي فشارهاي داخلي و خارجي براي متوقف كردن حركت شتابان دولت و مردم به منظور پيشرفت كشور را بي‌فايده دانست و تاكيد كرد: فشارهايي كه برخي در داخل و خارج كشور قصد دارند در برابر پيشرفت مردم ايجاد كنند به هيچ وجه مانع حركت رو به پيشرفت ملت بزرگ ايران اسلامي نخواهد شد.
طرح تحول نيازمند باز مهندسي
محمد نهاونديان آمادگي كامل اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران را به عنوان نهاد قانوني فعالان اقتصادي كشور براي همكاري در طراحي و اجراي طرح تحولات اقتصادي كشور اعلام كرد.
به گزارش روابط عمومي اتاق ايران، محمد نهاونديان رييس اتاق ايران در نشست فعالان بخش خصوصي با رييس‌جمهور با اشاره به لزوم آسيب شناسي باليني طرح‌هاي گذشته اقتصادي گفت: بايد بررسي كنيم كه چرا طرح‌ها و برنامه‌هاي قبلي كه براي رشد و توسعه اقتصادي در كشور تنظيم شده در تحقق موفق نبوده‌اند. مقدمه‌ طرح جديد تحولات اقتصادي كشور كه به ضرورت اين تحول مي‌پردازد، حرف جديدي نيست و در برنامه‌‌هاي قبلي نيز شبيه اين موارد را داشته‌ايم.
وي افزود: اصلاح در مهندسي توليد برنامه يكي از ضرورت‌هاي موفقيت اين طرح است و از اصلي‌ترين علل ضريب پايين تحقق برنامه‌ها اين بوده است كه برنامه‌هاي اقتصادي پشت درهاي بسته نوشته مي‌شد و دولت خود را از مشورت با فعالان اقتصادي كشور در برنامه‌نويسي بي‌نياز مي‌دانست و در پايان نيز ابلاغيه و بخشنامه‌هايي صادر مي‌شد كه تاييد فعالان اقتصادي را هم در پي نداشت. واكنش طبيعي برخي بنگاه‌ها هم اين بود كه رانت‌هاي ابلاغيه‌ها را پيدا كنند يا راهي براي دور زدن الزامات بيابند. نهاونديان در ادامه «رانت‌جويي» و «مقررات‌گريزي» را محصول روندهاي تصميم‌سازي اقتصادي گذشته برشمرد و طرح جديد را نيازمند باز مهندسي نحوه تعامل با فعالان اقتصادي كشور دانست.
وي توجه به مكانيسم عرضه و تقاضا براي تخصيص بهينه منابع و تاكيد بر بازار رقابتي را در اين طرح، نقطه قوت اصلي آن دانست و تاكيد كرد كه وفاداري به اين اصل، شرط توفيق و هماهنگي بخش‌هاي مختلف آن خواهد بود و هماهنگي سياست‌ها را تامين خواهد كرد. در اين صورت در بحث نظام بانكي و نظام پول ملي نيز بايد اين اصل رعايت شود و استثناء‌ها جاي قاعده را نگيرد.
البته لازمه توفيق اين مكانيسم، تقويت رقابت در بازارها و انجام وظيفه نظارتي دولت خواهد بود.
وي سپس با اشاره به 7 محور اولويت يافته در اين طرح، تاكيد كرد: محورهاي بسيار مهم ديگري در اقتصاد ايران وجود دارد كه بايد در جمع صاحبنظران اولويت گذاري شود. از آن جمله اهميت استراتژيك بخش انرژي در اقتصاد ايران است. وي همچنين بر لحاظ كردن استراتژي صنعتي و تجاري در فضاي اقتصاد جهاني در طرح تحولات اقتصادي كشور تاكيد كرد و گفت: نبود مدل رياضي ارتباط بين بخشي در طرح جديد، كاستي است كه در اين طرح بايد برطرف شود. اقتصاد بحث كليات نيست بلكه علم رياضي است و قانون ظروف مرتبطه بر آن حاكم است، بنابراين اندازه‌گيري اثرات سياست‌ها و اقدامات بر بخش‌هاي ديگر و همچنين شيوه اجرايي امور در مدل جديد بايد قبل از اجراي آن برنامه‌ريزي و طراحي شود.
وي افزود: در طرح تحولات اقتصادي كشور بايد جايگاه جديد دولت مشخص شود و اگر قرار است بخش خصوصي سكان‌دار نوآوري اقتصادي در كشور باشد، بايد تشكل‌هاي بخش خصوصي در تمام مراحل اين طرح مورد مشورت قرار بگيرند.
توليد كشور بيمار است
محمود اسلاميان، رييس اتاق بازرگاني اصفهان نيز در اين جلسه، تاخير در اجراي طرح تحولات اقتصادي در كشور را زيان‌آور دانست و گفت: عملياتي كردن شعار عدالت را مي‌توان در اين طرح جست‌وجو كرد.
وي افزود: در حال حاضر ما درگير رقابت‌هاي شديد اقتصادي در دنيا هستيم و همه بحث‌هاي اقتصادي به امر رقابت باز معطوف مي‌شود، بنابراين تا چه زماني مي‌خواهيم با تعرفه 100‌درصدي از صنعت خودرو كشور حمايت كنيم.
وي با اشاره به اين مطلب كه «توليد كشور بيمار است» تصريح كرد: فشارهاي بين‌المللي توليد كشور را هدف قرار داده است بنابراين اين وظيفه بانك مركزي است كه از توليد كشور دفاع كند.
وي در پايان حضور شركت‌هاي شبه دولتي در امر خصوصي‌سازي و نوسانات نرخ يورو را از ديگر مشكلات بخش صنعت قلمداد كرد.
صندوق ذخيره براي صنعت
ابراهيم جميلي عضو هيات‌رييسه اتاق بازرگاني ايران نيز در اين نشست با تاكيد بر برخورد علمي با طرح تحولات اقتصادي در كشور گفت: بايد از ايجاد التهاب در جامعه جلوگيري كنيم، زيرا زماني كه با بحث‌هاي علمي به شكل احساسي برخورد مي‌شود، مشكلات و موانع بسياري ايجاد مي‌شود.
وي در ادامه با تاكيد بر اصلاح سيستم بانكداري در كشور تصريح كرد: در شرايط فعلي و با وجود فشارهاي بين‌المللي كه توليد كشور از كمبود LC رنج مي‌برد بانك‌هاي داخلي نيز با سه قفله كردن اعطاي اعتبارات مشكلات را دو چندان كرده‌اند.
جميلي با ذكر اين نكته كه «خصوصي‌سازي به بيراهه مي‌رود» يادآور شد: بايد از خريد شركت‌هاي دولتي توسط سازمان‌هاي سرمايه‌گذاري وابسته به دولت خودداري كرد. وي با اشاره به اختصاص 5‌ميليارد دلار توسط دولت براي رونق بخش صنعت خواستار ايجاد صندوق ذخيره ريالي براي رفع مشكلات اين بخش شد.
بالابردن ضريب بهره‌وري
محمود صدرهاشمي‌نژاد، رييس كميسيون بورس، بانك و بيمه اتاق بازرگاني تهران نيز در اين نشست گفت: هنوز تحول اقتصادي در كشور شكل نگرفته و شاخص‌هاي اقتصادي كشورمان نسبت به كشورهاي پيشرفته رشد قابل قبولي نداشته است.
وي با اشاره به تصميم دولت براي نظام مند كردن يارانه‌ها در كشور تصريح كرد: نظام يارانه، يعني حمايت پولي كه دولت به دلايل معيني در جاي خود و يا در غير از جاي خود پرداخت مي‌كند كه اين حمايت‌ها در همه جاي دنيا اتفاق مي‌افتد ولي اگر نظام بانكي كشور درگير مساله يارانه شود اين ابهام به وجود مي‌آيد كه اعطاي يارانه در نظام بانكي وظيفه دولت است يا ملت.
صدرهاشمي‌نژاد سپس بالا بردن ضريب بهره وري در كشور را وظيفه بنگاه‌هاي اقتصادي دانست و يادآور شد: ضريب بهره وري يك ملت به بنگاه‌هاي اقتصادي در كشور مربوط مي‌شود كه كار مردم است و بحث تحول اقتصادي نيز براساس اقتصاد آزاد رقابتي ايجاد مي‌شود كه مجريان و نقش آفرينان آن مردم هستند، نه اقتصاد دستوري و بخشنامه‌اي.
محمدحسين كريمي‌پور، رييس كميسيون كشاورزي اتاق بازرگاني ايران نيز با تاكيد بر تعامل بين وزارت كشاورزي و اتاق بازرگاني گفت: طرح تحولات اقتصادي كشور يك نظام به هم پيوسته است كه بايد توازن داشته باشد. وي افزود: توسعه اقتصادي در كشور به توازن نياز دارد نه معجزه بنابراين بايد با تعامل بيشتر بين بخش‌هاي دولتي و خصوصي اين توازن ايجاد شود.
مشكلات توليدكنندگان كشاورزي
احمد رياسي نيز بخش كشاورزي را در ارتباط مستقيم با امنيت غذايي كشور دانست و گفت: در خصوص هدفمند كردن يارانه‌ها در نهاده‌هاي كشاورزي نگراني‌هايي وجود دارد و ممكن است توليد كنندگان كشاورزي را با مشكل مواجه كند.
وي در ادامه با اشاره به عملكرد بانك كشاورزي خاطرنشان كرد: بانك كشاورزي در اعطاي تسهيلات به كشاورزان مانند بانك‌هاي ديگر عمل مي‌كند و انتظار داريم كه در طرح تحولات اقتصادي بانك كشاورزي به شكل واقعي تبديل به بانكي براي كشاورزان شود.
يك طرح انگليسي
علي شمس اردكاني، رييس كميسيون انرژي اتاق بازرگاني ايران نيز اعطاي دو سوم از يارانه‌ها را نادرست خواند و گفت: اين ميزان از نظر عددي در حدود 90هزار ميليارد تومان است كه 20درصد GNP را تشكيل مي‌دهد و مي‌توان يك ميليون شغل با اين پول ايجاد كرد.
وي افزود: طرح قيمت‌گذاري يكسان و ارزان انرژي يك طرح انگليسي بود كه از 60 سال گذشته اقتصاد ما را به اين مرحله كشانده است و اين كجي در اعطاي يارانه‌ها را در كشور ايجاد كرده است. شمس اردكاني قرن 21 را قرن گاز دانست و يادآور شد: گاز از ديد اقتصاد انرژي از جنس نفت نيست و يك متر مكعب گاز در خليج فارس 5 سنت و در خليج توكيو 1 دلار ارزش دارد كه مي‌توان از اين ارزش افزوده براي ايجاد اشتغال و رشد اقتصادي استفاده كرد.
در تاريكي قدم بر نداريم
هادي غنيمي‌فرد، رييس خانه صنعت و معدن ايران نيز در اين نشست طرح تحولات اقتصادي ايران را مربوط به يك دولت يا شخص ندانست و اين طرح را عامل توسعه اقتصادي كشور در آينده قلمداد كرد و گفت: براي ايجاد تحول نياز به فرهنگ سازي داريم و امر فرهنگ سازي بايد در اولويت كاري قرار بگيرد.
وي در ادامه با تاكيد بر نقش سازمان‌هاي آمار دهنده در كشور گفت: براي آنكه در تاريكي قدم بر نداريم نياز به اطلاعات و آمار صحيح داريم اما متاسفانه مراكز آمار ما معمولا آمار را به نفع خودشان اعلام مي‌كنند.
گزارش جهرمي از نشست
وزير كار و امور اجتماعي خواسته فعالان اقتصادي را در ديدار با رييس جمهور اجراي دقيق، حساب شده و همراه با اولويت بندي طرح تحول اقتصادي عنوان كرد.
محمد جهرمي در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، در مورد جلسه فعالان اقتصادي با رييس جمهور افزود: بيش از 300 نفر از فعالان بخش اقتصادي توليدكنندگان، بازرگانان، صادركنندگان و فعالان بخش تعاون در جلسه با رييس جمهور حضور داشتند كه اكثريت آنها بر ضرورت انجام تحول در اقتصاد تاكيد كردند. وي افزود: نقطه مشترك صحبت اين افراد تاكيد بر ضرورت تحول اقتصادي، رفع مشكل ساختار اقتصاد و نيز تاكيد بر اين نكته كه در كنار ضرورت تحول اولويت‌بندي شده و بر حفظ توليد داخل و سرمايه‌گذاري مولد حمايت از اشتغال موجود و توسعه فرصت‌هاي شغلي جديد تاكيد كردند. جهرمي همچنين افزود: فعالان اقتصادي يكي از مشكلات توليد را شبكه بانكي و مشكل سرمايه در گردش واحدهاي توليدي دانستند و درخواست آنها اين بود كه در جلسات كارشناسي دولت نمايندگاني از فعالان اقتصادي حاضر شوند.
وزير كار و امور اجتماعي ادامه داد:‌احمدي نژاد رييس جمهور نيز در صحبت‌هايش از فعالان اقتصادي خواست كه به ارائه نقطه نظرات و ديدگاه‌هاي خود در كارگروه‌هاي هفتگانه طرح تحول اقتصادي بپردازند و در جلسه كارشناسي حضور داشته باشند. وزير كار و امور اجتماعي در مورد عمده مشكلات فعالان اقتصادي گفت بيشتر مشكلاتشان با سيستم بانكي و نيز مابه‌التفاوت‌ نرخ ارز يورو با دلار به ويژه در سه چهار سال گذشته كه مرتب ارزش دلار كاهش داشته،بوده و براي سرمايه‌گذاران هزينه‌بر بوده است.
جهرمي افزود:‌ حمايت از توليد داخل و صادرات راهكار اساسي و ريشه‌اي در اقتصاد كشور است كه مورد تاكيد فعالان قرار گرفته. همچنين فعالان اقتصادي خواستار استفاده از مزيت‌هاي كشور در منابع غني گازي و انرژي براي توليد بودند. وزير كار و امور اجتماعي افزود: در اين جلسه نمايندگان بخش خصوصي از دولت به خاطر قطع كردن گاز بنگاه‌هاي توليدي در زمستان به خاطر سرما و قطعي برق در تابستان گلايه داشتند و معتقد بودند دولت به جاي اولويت‌بخشي به مصرف به جهت جذب ارزش افزوده بيشتر در شرايطي كه ناچار به قطع گاز يا برق است، در بخش مصرف اين كار را انجام دهد.
وي افزود: از مزيت انرژي بايد به نحو احسن در جهت ارزش افزوده بيشتر و توليد مولد استفاده كرد.
جهرمي افزود: فعالان اقتصادي اعلان آمادگي كردند در فعاليت‌هاي اقتصادي و مولد و نيز به دست گرفتن تصدي‌هاي قابل واگذاري دولت فعالانه شركت كنند. وزير كار و امور اجتماعي در مورد قانون اجرايي سياست‌هاي كلي اصل 44 و نظر فعالان اقتصادي گفت‌: آنها معتقد بودند اين قانون كه در مجمع تشخيص مصلحت نظام به تصويب رسيده، هرچه سريعتر ابلاغ شود و دولت نيز آماده است بعد از ابلاغ به سرعت براي اجرا پيش رود؛ همان‌گونه كه در واگذاري تصدي‌هاي دولتي سرعت عمل به خرج داد.
جهرمي افزود: تاكيد بيشتر حاضران جلسه بر تدبير و اولويت‌بندي و زمان بندي اجراي تحول اقتصادي بود كه به توليد و اشتغال لطمه‌اي وارد نشده و حفظ شود.
 سه شنبه 1 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 188]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن