واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: طرح مديريت بحران مناطق 22 گانه تهيه ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - شهري
چهارمين و آخرين دوره آموزش مديريت بحران از مجموعه دوره آموزش كوثر سه ويژه اعضاي ستادهاي مديريت بحران مناطق 22گانه تهران برگزار شد.
به گزارش سرويس «شهري» ايسنا، دكتر ايازي ـ مشاور عالي شهردار تهران در امور برنامهريزي و اجرايي ـ در مراسم اختتاميه اين دوره آموزشي كه با حضور اعضاي ستاد مديريت بحران مناطق يك، هفت، 12، 16 و 20 در مجموعه فرهنگي امام خميني (ره) تهران برگزار شد، در سخناني به عنصر غافلگيري حوادث و سوانح اشاره كرد و گفت: حادثه هر ساعت و هر روز ممكن است، رخ دهد و بنابراين اعضاي ستادهاي مديريت بحران تمامي مناطق تهران كه مجموعهاي از مديران نهادهاي مديريت شهري از جمله اورژانس، هلال احمر، آتشنشاني، شركتهاي آب، برق، گاز، مخابرات، نيروي انتظامي، راهنمايي و رانندگي، دانشگاه علوم پزشكي و شهردار و معاونان هر منطقه را تشكيل ميدهند، بايد حداقل هر ماه يكبار در نشست مشترك شركت و مسائل و مخاطرات موجود منطقه خويش و راههاي پيشگيري از بروز حوادث را بررسي كنند.
وي افزود: نشست دوره اي اعضاي ستادهاي مديريت بحران مناطق از اهميت بسياري برخوردار است، چرا كه فرصتي است تا نهادهاي عضو اين ستاد به طرح نقاط بحران خيز و ارزيابي مخاطرات و بحرانهاي احتمالي بپردازند و تصميمات لازم را اتخاذ كنند و نتايج فعاليت خويش و مصوبات را به سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران گزارش كنند.
دكتر ايازي سپس تهيه طرح مديريت بحران مناطق را اقدامي موثر درشناخت مخاطرات، پيشگيري از حوادث و افزايش توان مقابله در صورت وقوع حادثه خواند و گفت: اين طرح بايد با مشاركت فعال اعضاي ستاد مديريت بحران هر منطقه و بر اساس آموزشهاي ارائه شده در اين دوره آموزشي تدوين و تنظيم و به صورت كتاب منتشر شود.
وي با ابراز خشنودي از تصويب و تشكيل سازمان مديريت بحران كشور در روزهاي اخير گفت: با ايجاد اين سازمان در كشور و نيز ايجاد اين ساختار در تمامي استان هاي كشور، موضوع حوادث و سوانح طبيعي بيشتر مورد توجه قرار ميگيرد.
وي برگزاري چهار دوره آموزش مديريت بحران براي اعضاي ستادهاي مديريت بحران مناطق 22گانه تهران را حركتي جديد و مثبت ارزيابي كرد و با قدرداني از دستاندركاران برگزاري اين دوره و هيات علمي گفت: اين دوره كه به صورت اردوي شبانهروزي برگزار شد فرصتي بود تا اعضاي ستادهاي مديريت بحران مناطق 22گانه در فضايي علمي و عملي بيشتر با يكديگر و مسائل متنوع فعاليت مديريت شهري آشنا شوند و فرصتي براي تمرين مديريت بحران بود.
وي تاكيد كرد كه اين دوره آموزشي ميتواند، در سطح منطقه و نواحي هر منطقه توسعه يابد و حتي به صورت كارگاه آموزشي براي نواحي كه در اعمال مديريت بحران نقش دارند، برگزار شود.
دكتر مازيار حسيني ـ رييس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران ـ نيز در جمع شركتكنندگان اين دوره آموزشي گفت: تمامي فعاليت نهادهاي شهري بايد با در نظر گرفتن و رعايت نكات ايمني و كاهش خطرپذيري انجام شود.
وي برخورداري از تجهيزات رويارويي با حوادث و سوانح را ضروري اما به تنهايي كافي ندانست و گفت: تدبير و مديريت در رويارويي با حادثه از نقش اساسي برخوردار است، بر همين اساس بايد موضوع مديريت بحران در مناطق به صورت فعالتر پيگيري شود. همچنين تمامي سازمانها و نهادهاي مديريت شهري بايد در حوزه فعاليت خويش از طرح مديريت بحران برخوردار باشند و اين طرح را براي آگاهي ساير اعضا و تصويب به ستاد مديريت بحران منطقه ارائه كنند. در واقع انتظار از ستادهاي مديريت بحران مناطق، ترسيم اعمال مديريت كاهش خطرپذيري (كاهش ريسك) در هر منطقه است.
در اين مراسم همچنين اعلام شد كه مناطق 12، هفت و 20 به ترتيب مقام اول تا سوم رتبه علمي و كارگاهي اين دوره آموزشي را كسب كردند. همچنين طرح مديريت بحران منطقه 12 به عنوان طرح برتر شناخته و جزئيات طرح توسط مهندس كرمي شهردار منطقه 20 براي حاضران تشريح شد. در مسابقات طناب كشي نيز كه بعنوان برنامه جنبي برگزار شد،مناطق 12، 7 و 16 به ترتيب اول تا سوم شدند.
انتهاي پيام
شنبه 22 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 185]