تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820886206




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

224 ميليون تن مواد معدني در كشور استخراج شده است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 224 ميليون تن مواد معدني در كشور استخراج شده است
رشت - خبرگزاري مهر: رئيس سازمان صنايع و معادن استان گيلان گفت: سال گذشته 224 ميليون تن مواد معدني در كشور استخراج شده است كه اين ميزان در استان گيلان سه ميليون و 16 هزار تن يعني 36/1 درصد است.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت، محمدحسين اصغريان ظهر امروز در نشستي خبري اظهار داشت: با توجه به اينكه استان گيلان 9 دهم مساحت كشور را دارد و از طرفي معادن را با وسعت زمين مي سنجند اين ميزان استخراج قابل قبول است.

وي همچنين افزود: استان گيلان به لحاظ طرحهاي با بيش از 20 درصد فيزيكي رتبه هفتم كشور در قالب 973طرح با بيش از 40 درصد پيشرفت فيزيكي در قالب 739 طرح رتبه ششم و با 60 درصد پيشرفت فيزيكي با 194طرح رتبه پنجم كشور را دارد.

وي با اعلام اينكه اين آمار بيانگر اين است كه طرحهاي نيمه تمام در استان نسبت به صنعت بسيار بالا است، اظهار داشت: اين طرحها نيازمند حمايت و توجه ويژه است در غير اين صورت هكتارها سوله بدون ماشين آلات در سطح استان خواهيم داشت و اين زنگ خطري براي گيلان است.

اصغريان همچنين بيان داشت: در بخش بهره برداري صنعتي استان از حيث سرمايه گذاري و اشتغال به طور ميانگين از رتبه دهم در سطح كشور برخوردار است.

اين مسئول در صنايع و معادن گيلان اعلام كرد: در گيلان به رغم وجود تمايل زياد به امر سرمايه گذاري صنعتي متاسفانه از نظر طرحهاي به بهره برداري رسيده از رتبه هشتم به رتبه دهم كشور تنزل يافته است.

وي با اشاره به اينكه حمايت از سرمايه گذار در گيلان ضعيف تر از ساير استانهاي كشور است، افزود: حمايت جدي از سرمايه گذار در بخش صنعتي جهش قابل قبول اقتصادي را به همراه خواهد داشت.

اصغريان در ادامه رتبه گيلان را به لحاظ توسعه يافتگي صنعتي در سال 85 رتبه 13و در سال 86 رتبه 12 اعلام كرد.

رئيس سازمان صنايع و معادن گيلان، محدوديت زمين، عدم كفايت امكانات صنعتي در شهر صنعتي رشت و شهركهاي صنعتي استان، ضوابط سخت گيرانه استقرار صنايع در استانهاي شمالي را از جمله گلوگاههاي عدم رشت صنعتي در استان ياد كرد.

اصغريان همچنين بحرانهاي كارگري سنواتي ناشي از واگذاري هاي غيراصولي در كارخانجات دولتي در سالهاي گذشته، عدم تامين نقدينگي از سوي بانكها، قوانين دست و پاگير و هزينه دو برابر معدنكاري در گيلان نسبت به ساير استانها را از جمله مشكلات بخش صنعت و معدن گيلان برشمرد.
 شنبه 15 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن