تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى‏دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816685401




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حجت‌الاسلام ذوعلم:فلسفه اسلامي در برنامه‌ درسي ملي حضور جدي خواهد داشت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: حجت‌الاسلام ذوعلم:فلسفه اسلامي در برنامه‌ درسي ملي حضور جدي خواهد داشت
گروه اجتماعي: بنا به گفته مديركل دفتر برنامه‌ريزي و تأليف كتاب‌هاي درسي آموزش و پرورش رويكرد سند برنامه درسي ملي رويكرد آرمان‌گرايانه و در عين حال واقع‌بينانه است و فلسفه اسلامي در آن حضور جدي و تأثيرگذاري دارد.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، حجت‌الاسلام‌والمسلمين «علي ذوعلم» مديركل دفتر برنامه‌ريزي و تأليف كتاب‌هاي درسي وزارت آموزش و پرورش و مدير اجرايي طرح برنامه درسي ملي صبح امروز نهم تيرماه در همايش «برنامه درسي ملي» كه در باشگاه فرهنگيان برگزار شد، با ارائه گزارشي از روند طرح برنامه درسي ملي گفت: برنامه درسي ملي جايگزين برنامه‌هاي درسي نخواهد شد بلكه سند مادري براي وزارت آموزش و پرورش است تا همانند قانون اساسي كشورمان نقشه كلان برنامه‌ درسي مستند بر فلسفه اسلامي، تعليم و تربيت مبتني بر نيازهاي كنوني و آينده و مطالعات جامعه‌شناختي و روانشناسي و پاسخ‌گوي نيازهاي دانش‌آموزان باشد.

وي خواستار ارائه راهكارهاي عملي و تحولي در اين حوزه شد و افزود: برخورد روزمره معاونت‌ها و مراكز آموزشي با مشكلات آموزشي، خود نوعي راهكار است بدين صورت كه هرگاه در نظام آموزشي به مشكلي برخورد كنيم و مطالباتي مدنظرمان باشد، براي آن مورد همان سازمان برنامه‌ و راهكار ارائه دهد؛ البته اين امر ما را دچار روزمرگي و فرسايش خواهد كرد و برون‌داد نظام آموزشي را به نبود تعادل مبتلا خواهد كرد.

مديركل دفتر برنامه‌ريزي و تأليف كتاب‌هاي درسي وزارت آموزش و پرورش با ابراز تأسف از غفلت از موارد اخلاقي، تربيتي، فكري و ... در ساختار نظام آموزشي اظهار كرد: طراحي نقشه كلان درسي در برنامه درسي ملي راهكار دوم براي جبران ناكارآمدي وزارت آموزش و پرورش است اگرچه در اين مسير با مشكلات بسياري مواجه هستيم اما اطمينان دارم كه اين طرح در بازه بلندمدت ما را به اهدافمان خواهد رساند.

مدير اجرايي طرح برنامه درسي ملي درباره ضرورت برنامه درسي ملي آن را در دو مقوله علمي و انقلابي بررسي كرد، گفت: بايد فلسفه و اهداف آموزش و پرورش از جنبه علمي روشن شود تا بتوانيم به انسجام علمي در اين زمينه دست پيدا كنيم.

ذوعلم درباره ضرورت انقلابي اين طرح تصريح كرد: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي اساس كشورمان متكي بر فلسفه حيات ناب محمدي قرار گرفت از اين‌رو بايد فلسفه درسي ما نيز متناسب با اين مفاهيم تغيير يابد.

وي با اشاره به برخي از مباني قرآن كريم و سيره رفتاري ائمه اطهار(ع) افزود: بايد در توليد فلسفه تعليم و تربيت اسلامي و تدوين محتواي آن به مفاهيم قرآني و سيره عملي ائمه اطهار(ع) توجه شود همچنين نياز است كه به اين نكته مهم كه ما نمي‌توانيم مفاهيم اسلامي را در اين حوزه توليد ‌كنيم بلكه تنها آن را تدوين مي‌كنيم، توجه كرد.

مديركل دفتر برنامه‌ريزي و تأليف كتاب‌هاي درسي وزارت آموزش و پرورش در پايان از حضور جدي و مهم فلسفه اسلامي در برنامه‌ درسي نظام آموزشي خبر داد و با اشاره به تفاوت جوهره و فلسفه تعليم و تربيت اسلامي با جوهره ساير فلسفه‌هاي تعليم و تربيت گفت: رويكرد سند برنامه درسي ملي رويكرد آرمان‌گرايانه و در عين حال واقع‌بينانه است از اين‌رو لازم است تا با اعمال تغييراتي در برنامه درسي اين مهم مورد توجه قرار گيرد.
 يکشنبه 9 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن