تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ ات گفته شود، درباره ديگران مگوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853312865




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

لاريجاني در كنگره مهندسين -1:نسيان به عدالت سيماي توسعه را زشت مي‌كند/ لزوم برخورداري مجلس و دولت از انضباط عقلاني


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: لاريجاني در كنگره مهندسين -1:نسيان به عدالت سيماي توسعه را زشت مي‌كند/ لزوم برخورداري مجلس و دولت از انضباط عقلاني
رئيس مجلس شوراي اسلامي به ويژگي همه جانبه گرايي در شخصيت شهيد بهشتي اشاره كرد و گفت: اگر فقط به بعد عدالت در جامعه توجه شود به برخي وجوه ديگر ضرر وارد مي شود و اگر كسي نسبت به عدالت دچار نسيان شود سيماي توسعه را زشت مي كند.

به گزارش خبرنگار مهر، علي لاريجاني كه صبح امروز در هشتمين كنگره سراسري جامعه اسلامي مهندسين سخن مي گفت با اشاره به برگزاري اين كنگره در سالروز شهادت شهيد بهشتي در هفتم تير ماه به بررسي ابعاد شخصيتي شهيد بهشتي پرداخت.

وي اظهار داشت: هم زماني برگزاري اين اجلاس با هفتم تير بايد يك پيام بيش از صورت ظاهري براي شما داشته باشد و آن يافتن حقيقت جوهري فكر شهيد بهشتي و سلوك آن در مسائل سياسي ، اجتماعي است.

رئيس مجلس شوراي اسلامي افزود : اگر خود را پيرو شهيد بهشتي مي دانيد بايد كاوش در ريشه فكري شهيد بهشتي و يك نوع رفتارشناسي سياسي و اجتماعي از اين شخصيت ممتاز داشته باشيم .

لاريجاني با بيان اينكه نيازمند يك رفتار اخلاقي در كشور هستيم ، به ويژگي سلوك اجتماعي و سياسي شهيد بهشتي اشاره و خاطرنشان كرد: اولين مولفه اي كه در واكاوي شخصيت ايشان مي توان درك كرد اعتدال ايشان است اعتدال در فلسلفه اسلامي به عنوان يك اركان ياد مي شود. شهيد بهشتي وقتي در عرصه مسائل سياسي اجتماعي و فرهنگي ورود پيدا مي كرد از يك متانت برخوردار بود و آرامش رواني براي جامعه بوجود مي آورد.

رئيس مجلس شوراي اسلامي عقلانيت در رفتار و تفكر و همه جانبه نگري را از ديگر خصوصيات اخلاقي شهيد بهشتي برشمرد و گفت : در اداره ويژگي هاي فردي، انسان موفق كسي است كه خصوصيات خود را بشناسند و آن را بارور كند درحالي كه غالبا افراد از خصوصيات ذاتي خود غفلت مي كنند و يا اينكه آن را بارور نمي كنند.

لاريجاني افزود: در عرصه سياسي نيز چنين است اولين خصوصيات حركت اجتماعي اصيل اين است كه بتواند سيماي پايداري براي كشور بوجود آورد تا استعدادهاي كشور با سنجشي دقيق و علمي شناسايي شود.

وي خاطرنشان كرد: تصور نكنيد كه بسياري از كشورهايي كه دچار سقوط شده اند به اين دليل است كه تصميماتشان اشتباه بوده است بلكه اكثر آنها تمركز اصلي اشان به يك ساحت بوده است و ديگر مولفه ها كه مي تواند جامعه عادله را بسازد توجه نكرده اند.

رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه اگر فقط به بعد عدالت توجه شود مي تواند به برخي وجوه ديگر ضرر بزند تاكيد كرد: البته ضعيف است كسي كه عدالت را ناقص معنا كند. اگر كسي نسبت به عدالت دچار نسيان شود سيماي توسعه را زشت مي كند بنابراين با توجه صرف به توسعه و نديدن مولفه عدالت ،عدالت را ذبح كرده ايم .

رئيس قوه مقننه اظهارداشت: يك نگاه هماهنگ مي تواند شخصيت فردي واجتماعي افراد را تكامل ببخشد.وي درادامه به ويژگي دورنگري شهيد بهشتي اشاره و يادآور شد: شهيد بهشتي آينده دورتر را مي ديد و در تفكر اسلامي تفاوت آن به ديگر مكاتب اين است كه اين تفكر غايت گر است اين غايت را بايد شناخت و در ظرف زمان و مكان را تفسير كرد.همانقدر كه انسان بدون غايت حركت كند به جايي نخواهد رسيد يك جامعه نيز اگر غايت گرا نباشد فرايند مثبتي نخواهد داشت.

وي گفت: در جامعه ما پس از فراز و فرود هاي بسيار يك سند چشم انداز از سوي مجمع به وجود آمد كه رهبري آن را ابلاغ كرد كه يك ضرورت براي كشور بود.

رئيس مجلس شوراي اسلامي در خصوص اهتمام شهيد بهشتي بر انجام كار تشكيلاتي تاكيد كرد : شهيد بهشتي از كساني بود كه مبدع تفكر حفظ و تشكيلات سياسي پس از انقلاب اسلامي بود و انصافا در اين راه مجاهدت كرد.

لاريجاني درخصوص اثر اين مولفه هاي شخصيتي شهيد بهشتي در وضعيت حال كشور اظهار داشت : پس ازگذشت 30 سال از پيروزي انقلاب اسلامي ، جمهوري اسلامي توانست از رهگذر عنايات الهي و راهبرد درست رهبران جمهوري اسلامي يك بت در منطقه باشد.

وي افزود: برخي از تزلزل ها در امور داخلي نبايد دست آورد انقلاب را در ذهن ما كوچك كند از آغاز انقلاب هيچ گاه غربي ها نمي خواستند انقلاب اسلامي يك واقعيت باشد كه با آن روبرو باشد ومداوم توطئه انكار را در دستور داشتند اما ما از اين مرحله توطئه انكارعبور كرده ايم واين كه برخي قدرتهاي منطقه اظهار مي كنند ايران يك قدرت است كه درمنطقه توازن را بر هم زده حكايت از اين جنبه قدرتي ايران دارد و اين دست آورد ا نقلاب است.

رئيس مجلس شوراي اسلامي بابيان اينكه ايران يك قطب قابل توجه درمنطقه شده است تاكيد كرد: آن فكري كه ازانقلاب اسلامي منتشر شد اثر خود را گذاشت و اگر نفوذ معنوي ايران درعراق ، افغانستان ، لبنان و سرزمين هاي ديگر وجود دارد واقعيتي است كه بسط منافع ملي كشوراست گاه به دروغ و فريب گفته مي شود"مسئله فلسطين به ما چه ربطي دارد" اين يك سخن فريب كارانه است فلسطين مسلمان است و ما نسبت به آنان وظيفه داريم حتي اگر محاسبات مادي داشته باشيم ظرفيت ما در فلسطين نوعي بسط منافع ملي كشور است. در غير اين صورت همان معامله اي كه با ديگران كردن با ايران نيز مي كردند.

لاريجاني تاكيد كرد : انبساطي كه از نظر فكري ايران در منطقه ايجاد كرده جسارت را از دشمنان گرفته است بايد بدانيم تعميق و گسترش اين فكر و آرمان انقلاب مستقيما روي منافع ملي ما تاثير مي گذارد.

وي به وجودظرفيت ها و منابع انساني و انرژي ايران اشاره و خاطرنشان كرد : بهره گيري از اين نعمت احتياج به مولفه هايي دارد كه شهيد بهشتي در راه آن مجاهدت مي كرد با اين واقعيت بايد يك نگاه عقلاني داشت تا اتلاف منابع صورت نگيرد اگر اين ظرفيت را داشته باشيم ونگاه عقلاني نداشته باشيم مثل آن مانند انسان باروري است كه هيچ گاه نمي زايد ، داشتن اين مواهب كفايت نمي كند مكانيزم بهره وري آن مهم است كه خصوصيات عقلاني مي تواند شرايط آن را فراهم كند.

رئيس مجلس شوراي اسلامي در خصوص داشتن يك برنامه مدون براي اداره كشور خاطرنشان كرد: خوشبختانه چشم انداز 20 ساله در كشور مشخص شده و مجلس و دولت بايد از يك انضباط عقلاني براي آن كه كشور را به آن جايگاه برساند برخوردار باشند در غير اين صورت اتلاف منابع صورت مي گيرد.

لاريجاني با بيان اينكه حيثيت بين المللي خوبي درمنطقه داريم ياد آورشد: نمي گوييم چالش نداريم اما ازنظر وزن در منطقه سنگين هستيم از منابع خوب برخوردار هستيم كه بايد با برنامه دراز مدت با اين پديده ها مواجه شويم تا هم ضايعات كمتر شود و هم رفتار ما براي مردم قابل پيش بيني باشد.

وي ابراز خرسندي خود را از وحدت فكري همه قوا در اجراي اصل 44 قانون اساسي ابراز كرد و گفت: همه قوا به اين وحدت فكري رسيده اند كه امورات مردم بايد دردست خودشان باشد فربه شدن دولت در همه وجوه به نفع كشور نيست و در مسائل اقتصادي زيان آور است اگر مردم خود بتوانند د ر چارچوب قانوني كه مجلس تصويب كرد به عرصه مسائل ا قتصادي ورود پيدا كنند و دراين مسابقه جدي وارد شوند و مسابقه تصنعي نباشد ، باعث مي شود شكوفايي اقتصادي بوجود آيد و شكوفايي اقتصادي در رقابت ايجاد مي گردد.

رئيس مجلس شوراي اسلامي وجود تئوري در اداره امور كشور را از ضروريات خواند و گفت: زيست اجتماعي بدون تئوري ، حركت در تاريكي است.

لاريجاني افزود: بحثي كه شهيد بهشتي و مطهري در مورد دموكراسي و خصوصيات آن دارند متفاوت از رويكرد غرب است بحث اين است كه آنان دموكراسي را از دل عدالت در مي آورند اگر در حوزه سياست نگذاريد مردم رقابت كنند شما نگذاشته ايد استعدادهاي آنان شكوفا شود بنابراين دموكراسي ومردم سالاري كه درون آنها است از درون بحث عدالت برخاسته است.

ادامه دارد...
 پنجشنبه 6 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن